9.1 C
Deva
vineri, aprilie 19, 2024

FOTOGALERIE-AUTOMOBILISM/CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ/Gărdean a urcat pe podium la Rânca

Pilotul hunedorean Cornel Gărdean continuă rezultatele pozitive, fiind revelația începutului de sezon.

ÎN PUNCTE! În primele două etape ale Campionatului Național de Viteză în Coastă, Cornel Gărdean (în dreapta), s-a clasat pe locul 6 la Râşnov şi locul 4 la Straja în Alba. Gărdean a fost declarat ca fiind cel mai bun pilot din județul Hunedoara 3 ani la rând: 2013, 2012 și 2011. Pilotul de raliuri Cornel Gărdean (foto, 28 ani), din Hațeg, a reuşit cel mai bun rezultat în actualul sezon la finele săptămânii trecute, la „Cupa Gorjului”, a treia etapă, a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Sursa foto: iasirally.ro
ÎN PUNCTE! În primele două etape ale Campionatului Național de Viteză în Coastă, Cornel Gărdean (în dreapta), s-a clasat pe locul 6 la Râşnov şi locul 4 la Straja în Alba. Gărdean a fost declarat ca fiind cel mai bun pilot din județul Hunedoara 3 ani la rând: 2013, 2012 și 2011. Sursa foto: iasirally.ro

Pilotul de raliuri Cornel Gărdean (foto, 28 ani), din Hațeg, a reuşit cel mai bun rezultat în actualul sezon la finele săptămânii trecute, la „Cupa Gorjului”, a treia etapă, a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

La bordul mașini sale de concurs Subaru Impreza WRX, Cornel Gărdean  a reuşit primul podium în ierarhia Grupei H4, terminând  „Cupa Gorjului” pe locul 3, timp realizat în cele două manse de concurs: 5 minute și 43 secunde și 748 sutimi.

“Am terminat cu bine o cursă grea, cu multe peripeții, dar de fiecare dată băieții au avut grijă să mă trimită la start cu masina pregătită! Le mulțumesc mult, băieților care mi-au asigurat asistența tehnică, lui Paul, Luci și Claudiu, colegilor din echipa Autotehnica, Paul Andronic și Bogdan Cuzma  și tuturor celor de pe margine care ne-au încurajat!”, a postat pe pagina personală de FB, Cornel Gărdean.

Locul 1 la Grupa H a fost ocupat de Paul Andronic ( Mitsubishi Lancer Evo 9, 5:32,860 minute), iar pe locul 2 a venit Kamenov Lyuben (Mitsubishi Lancer, 5:41,985 minute). 32 de piloți au luat startul la Grupa H.

46 de piloți au luat startul în “Cupa Gorjului” 2015 dar numai 38 au trecut linia de sosire a traseului lung de 5,25 kilometri de la Rânca.

În clasamentul Open General, Cornel Gărdean ocupă tot a treia poziţie, cu 38 de puncte, lider fiind Paul Andronic, cu 52 de puncte iar pe poziţia a doua se situează Ovidiu Zaberca, cu 40 de puncte.

Următoarea etapă, a patra, a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă va avea loc luna viitoare, în perioada 4 – 5 iulie, la Reșița, Cupa „Reșiței”.

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/