Autobergamo Deva U19 – campioni naționali

Primarul  Nicolae-Florin Oancea a primit vizita echipei devene Autobergamo U19, campionii naționali la turneul final unde au obținut maximum de victorii. La începutul competiției au fost 28 de echipe din toată țara, echipa deveană calificându-se în ultima fază a turneului, la care au fost prezente orașe cu tradiție – Galați, Călărași, Timișoara și Odorheiul Secuiesc.

În primul meci, Autobergamo Deva a învins Odorheiul Secuiesc, scor (8-4), în semifinală a învins echipa gazdă, Târgul Secuiesc, scor (9-5), iar în finală i-a învins pe cei de la United Galați, cu scorul de (5-3), devenind astfel campioni naționali.

Echipa Devei a bifat și eventul, reușind, în urmă cu câteva săptămâni, să cucerească și Cupa României U19, după o finală în compania celor de la Dunărea Călărași.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primele cete de colindători au sosit la Episcopia Devei și Hunedoarei         Aproape 400 de pomi de Crăciun scoși la vânzare de Direcția Silvică         Șofer pericol public reținut de polițiști         Amendat pentru poluarea Crișului         Amendați pentru pescuit ilegal         Când vor fi finalizate artezienele de peste un milion de euro din Hunedoara         Tânăr din Hunedoara premiat în Marea Britanie pentru serviciile oferite nevoiașilor         Tragedie în Vulcan         Constructorul drumului spre Parâng a cerut sistarea lucrărilor pe perioada iernii. CJ Hunedoara a refuzat cererea         Mașină în flăcări după un accident pe autostradă         Dispecerat unic pentru drumurile județene         Eugenia Crainic își va lansa și la Deva romanul „Studenta criminală”         Un mare actor, Radu Beligan         A fugit cu banii furați dintr-un magazin         Adolescenți reținuți de Poliție pentru furturi de mașini         Depozit de haine second-hand spart de hoți         Hoț de telefoane prins în Petroșani         Grupare de hoți prinsă de polițiști         Autospeciala pompierilor împotmolită pe drumul comunal. Cum se scuză primarul         S-au împlinit 122 de ani de la inaugurarea gării din Brad