AS Foresta Lunca a fost exclusă din campoinat

Începând cu data de 27.05.2018 echipa de fotbal AS Foresta Lunca, nu va mai putea juca până la achitarea tuturor taxelor şi penalităţilor restante pe care le are la AJF Hunedoara.

Echipa AS Santos Boz nu va mai fi programată la jocurile oficiale organizate de AJF Hunedoara începând cu data de 27.05.2018 până la achitarea tuturor taxelor şi penalităţilor restante pe care le are la AJF Hunedoara.

În ceea ce priveşte jocul dintre AS Gloria Proinstal Geoagiu şi ACS Victoria Călan (Liga IV seniori) din 02.05.2018 când persoane necunoscute au intrat pe teren a fost amânată pentru data de 24.05.2018, când a fost citat delegatul echipei ACS Victoria Călan si observatorul jocului.

Este de acum cunoscut faptul că echipele din fotbalul județean se confruntă cu probleme de ordin financiar și din această cauză cele două echipe, AS Foresta Lunca și AS Santos Boz nu au mai fost programate în meciurile din campionat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
FĂRĂ BUGET. Străzi reparate pe credit, la Petroşani         VULCAN/ Înfrăţiţi cu un oraş din Republica Moldova         A cerut daune primăriei pentru că magistrala de apă a Hunedoarei trece pe sub terenul său         Accident produs de un șofer băut         Șofer teribilist reținut de Poliție         Amendați pentru transport ilegal de lemne         Iulian Ceia a fost pus în libertate         O pană de curent a oprit telecabina plină de turiști         Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor