P. După Cupa Mondială, acțiunea se mută în Germania

La mai bine de o luna de la finalul Campionatului Mondial din Rusia, Germania urmeaza sa fie gazda celui mai mare eveniment anual din industria jocurilor video. Sub titulatura Gamescom 2018, intre 19 si 26 august, cei mai celebri dezvoltatori de jocuri video, fanii acestora, studenti din domeniu, reprezentanti media si ai celor mai renumite branduri din gambling, interesate de ultimele noutati din zona sloturilor video – popular numite in tara noastra pacanale online -, precum si cunoscuti bloggeri din diferite tari vor avea sansa sa descopere si sa testeze cele mai noi jocuri, inainte de lansarea oficiala a acestora.

Locatia aleasa pentru 2018

Editia din vara acestui an va avea loc la Centrul de Expozitii International Koelnmesse, amplasat in Koln, North Rhine-Westphalia, Germania. Cele peste 2.000 de conferinte si expozitii ce se tin la Koln Trade Fair in fiecare an fac din acesta unul din cele mai importante centre de acest gen din Europa. Este si normal sa fie asa daca tinem cont de faptul ca in cadrul procesului de renovare inceput in acest an se estimeaza ca vor fi cheltuiti aproximativ 600 de milioane de euro.

In 2017 peste 335.000 de oameni au trecut pragul expozitiei

Cei interesati isi pot procura bilete pentru oricare din zilele expozitiei, la un pret destul de modest (40 de dolari biletul) pentru un eveniment de o asemenea anvergura. Pentru a va face o idee asupra proportiilor galei, haideti sa vedem cum au stat lucrurile in 2017. La o simpla cautare pe net, aflam ca jocurile video si accesoriile inovative prezentate la editia de anul trecut de cele 919 companii, venite din 54 de tari, au fost testate de peste 335.000 de fani din intreaga lume, cifra care a depasit orice asteptari.

Expozitie de jocuri, materiale promotionale si spectacole muzicale

In ceea ce priveste programul editiei din august 2018, trebuie sa spunem ca acesta va fi unul pe cat de diversificat, pe atat de spectaculos. Gaming, distractie si inovatie sunt cuvintele aflate pe ordinea de zi a agendei galei din Koln. Ca simplu vizitator, va puteti astepta la un program intens, din care, pe langa prezentarea celor mai noi jocuri video, nu vor lipsi spectacole muzicale deosebite, ce vor avea loc atat in Centrul de Expozitii International, cat si in diverse locatii din orasul gazda.

Congresul Gamescom 2018 are loc pe 22 august, in Centrul Nordic din Koln

Principalul motiv al reuniunii organizate de Koelnmesse GmbH si Asociatia germana a jocurilor este congresul Gamescom 2018, programat in cea de-a treia zi a saptamanii, pe 22 august, in zona de Nord a Centrului din Koln. Acesta va fi cel mai mare congres din Germania pe tema jocurilor digitale si in acelasi timp o interfata catre alte industrii culturale si creative. Reprezentanti de seama din lumea afacerilor, stiintei, societatii, politicii, culturii si industriei de jocuri vor participa activ la diferite teme, din toate cele cinci domenii centrale:”CUNOASTERE”, “AFACERI”, “GAMIFICATION”, “LEGALITATE” și “VIATA “.

Vizitezi, te distrezi, dar iti poti gasi si jobul visat

Pe toata durata Gamescom 2018, cei aflati in cautarea unui loc de munca pot aplica pentru un job direct in ,,Career Centre Job’’(centrul destinat carierelor), loc in care mai multe firme din domeniu au anuntat deja ca vor prezenta sute de oferte. Este cazul firmelor ca DAIMLER, MSG Group, Medion, EASY SOFTWARE AG, DMC-Group, Capgemini, BTC AG, REHAU, Bundesverfassungsschutz și Technicker Krankenkasse, iar lista nu s-a incheiat inca.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri