VOLEI/OLIMPIADA NAŢIONALĂ A SPORTULUI ŞCOLAR/Au picat frumos!

Fetele de la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva au dat olimpiada la volei faza pe Zonă şi au luat medalie de bronz.

12-VOLEI

În acest an aventura echipei feminine de volei a Colegiului Naţional „Decebal” din Deva (foto), pregătită de profesoara Sorina Popa s-a oprit în faza pe Zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar 2013-2014. 

Fetele de la CN „Decebal” s-au clasat pe locul 3 la turneul Zonal disputat la finele săptămânii trecute în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian” din Deva în cadrul căruia au obţinut o victorie, scor 2-0 la seturi (25-11 şi 25-14) cu echipa Liceului Pedagogic din Arad (campioana judeţului Arad), şi au suferit două înfrângeri, scor 0-2 (8-25 şi 6-25) cu Colegiul Naţional „Inocenţiu Micu Klein” Blaj (Alba) şi scor 0-2 (10-25 şi 10-25) cu Colegiul Naţional „C.D. Loga” Timişoara (Timiş).

Locul 1 şi implicit biletul pentru Turneul Final a revenit echipei Colegiului Naţional „Inocenţiu Micu Klein” din Blaj cu punctaj maxim. 12-FAZA

Şcoala are prioritate la CN „Decebal”

„Se putea mai bine dar este bun şi locul trei dacă ţinem cont că la noi în şcoală se pune accent pe învăţătură motiv din care fetele nu au avut prea mult timp la dispoziţie pentru a se antrena”, a spus profesoara Sorina Popa care în 2009 a acces cu echipa de volei fete a CN „Decebal” Deva în finala pe ţară unde s-a clasat pe un meritoriu loc 6.

Competiţia a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, Liceul Teoretic „Traian” Deva şi Asociaţia Judeţeană de Volei Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare