VOLEI/OLIMPIADA NAŢIONALĂ A SPORTULUI ŞCOLAR/Au picat frumos!

Fetele de la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva au dat olimpiada la volei faza pe Zonă şi au luat medalie de bronz.

12-VOLEI

În acest an aventura echipei feminine de volei a Colegiului Naţional „Decebal” din Deva (foto), pregătită de profesoara Sorina Popa s-a oprit în faza pe Zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar 2013-2014. 

Fetele de la CN „Decebal” s-au clasat pe locul 3 la turneul Zonal disputat la finele săptămânii trecute în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian” din Deva în cadrul căruia au obţinut o victorie, scor 2-0 la seturi (25-11 şi 25-14) cu echipa Liceului Pedagogic din Arad (campioana judeţului Arad), şi au suferit două înfrângeri, scor 0-2 (8-25 şi 6-25) cu Colegiul Naţional „Inocenţiu Micu Klein” Blaj (Alba) şi scor 0-2 (10-25 şi 10-25) cu Colegiul Naţional „C.D. Loga” Timişoara (Timiş).

Locul 1 şi implicit biletul pentru Turneul Final a revenit echipei Colegiului Naţional „Inocenţiu Micu Klein” din Blaj cu punctaj maxim. 12-FAZA

Şcoala are prioritate la CN „Decebal”

„Se putea mai bine dar este bun şi locul trei dacă ţinem cont că la noi în şcoală se pune accent pe învăţătură motiv din care fetele nu au avut prea mult timp la dispoziţie pentru a se antrena”, a spus profesoara Sorina Popa care în 2009 a acces cu echipa de volei fete a CN „Decebal” Deva în finala pe ţară unde s-a clasat pe un meritoriu loc 6.

Competiţia a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, Liceul Teoretic „Traian” Deva şi Asociaţia Judeţeană de Volei Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.