VOLEI/OLIMPIADA NAŢIONALĂ A SPORTULUI ŞCOLAR/Au picat frumos!

Fetele de la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva au dat olimpiada la volei faza pe Zonă şi au luat medalie de bronz.

12-VOLEI

În acest an aventura echipei feminine de volei a Colegiului Naţional „Decebal” din Deva (foto), pregătită de profesoara Sorina Popa s-a oprit în faza pe Zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar 2013-2014. 

Fetele de la CN „Decebal” s-au clasat pe locul 3 la turneul Zonal disputat la finele săptămânii trecute în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian” din Deva în cadrul căruia au obţinut o victorie, scor 2-0 la seturi (25-11 şi 25-14) cu echipa Liceului Pedagogic din Arad (campioana judeţului Arad), şi au suferit două înfrângeri, scor 0-2 (8-25 şi 6-25) cu Colegiul Naţional „Inocenţiu Micu Klein” Blaj (Alba) şi scor 0-2 (10-25 şi 10-25) cu Colegiul Naţional „C.D. Loga” Timişoara (Timiş).

Locul 1 şi implicit biletul pentru Turneul Final a revenit echipei Colegiului Naţional „Inocenţiu Micu Klein” din Blaj cu punctaj maxim. 12-FAZA

Şcoala are prioritate la CN „Decebal”

„Se putea mai bine dar este bun şi locul trei dacă ţinem cont că la noi în şcoală se pune accent pe învăţătură motiv din care fetele nu au avut prea mult timp la dispoziţie pentru a se antrena”, a spus profesoara Sorina Popa care în 2009 a acces cu echipa de volei fete a CN „Decebal” Deva în finala pe ţară unde s-a clasat pe un meritoriu loc 6.

Competiţia a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, Liceul Teoretic „Traian” Deva şi Asociaţia Judeţeană de Volei Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei − 3 =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva