VOLEI/OLIMPIADA NAŢIONALĂ A SPORTULUI ŞCOLAR/Au picat frumos!

Fetele de la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva au dat olimpiada la volei faza pe Zonă şi au luat medalie de bronz.

12-VOLEI

În acest an aventura echipei feminine de volei a Colegiului Naţional „Decebal” din Deva (foto), pregătită de profesoara Sorina Popa s-a oprit în faza pe Zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar 2013-2014. 

Fetele de la CN „Decebal” s-au clasat pe locul 3 la turneul Zonal disputat la finele săptămânii trecute în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian” din Deva în cadrul căruia au obţinut o victorie, scor 2-0 la seturi (25-11 şi 25-14) cu echipa Liceului Pedagogic din Arad (campioana judeţului Arad), şi au suferit două înfrângeri, scor 0-2 (8-25 şi 6-25) cu Colegiul Naţional „Inocenţiu Micu Klein” Blaj (Alba) şi scor 0-2 (10-25 şi 10-25) cu Colegiul Naţional „C.D. Loga” Timişoara (Timiş).

Locul 1 şi implicit biletul pentru Turneul Final a revenit echipei Colegiului Naţional „Inocenţiu Micu Klein” din Blaj cu punctaj maxim. 12-FAZA

Şcoala are prioritate la CN „Decebal”

„Se putea mai bine dar este bun şi locul trei dacă ţinem cont că la noi în şcoală se pune accent pe învăţătură motiv din care fetele nu au avut prea mult timp la dispoziţie pentru a se antrena”, a spus profesoara Sorina Popa care în 2009 a acces cu echipa de volei fete a CN „Decebal” Deva în finala pe ţară unde s-a clasat pe un meritoriu loc 6.

Competiţia a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, Liceul Teoretic „Traian” Deva şi Asociaţia Judeţeană de Volei Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor