HANDBAL FEMININ/Elisei Ardean înscrie, România pierde

Extrema stânga a Cetăţii Deva, Valentina Ardean Elisei s-a a aflat printre principalele marcatoare ale reprezentativei României în meciul pierdut în faţa Norvegiei, campioană olimpică. Returul va avea loc duminică, 27 octombrie la Bergen.

DSC_0235

Campioana olimpică, Norvegia, s-a impus cu scorul de 25-23 (11-10) în faţa României, miercuri seara la  Oradea, în primul meci din Grupa a VI-a preliminară a Campionatului European care va avea loc în decembrie 2014 în Ungaria şi Croaţia. Golurile României au fost înscrise: Marin 5 goluri, Brădeanu (4), Perianu (4), Ardean Elisei (foto, 4), Nechita (3), Tătar (1), Pintea (1) şi Oltean (1).

Din Grupa a VI-a preliminară mai face parte naţionala Belarusului.

Cele 26 de echipe care evoluează în preliminarii sunt împărţite în cinci grupe a câte patru echipe şi două grupe a câte trei. Primele două clasate în fiecare grupă merg la turneul final, care se va juca în perioada 7-21 decembrie. Echipele ţărilor organizatoare, Ungaria şi Croaţia, sunt calificate din oficiu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”