LUPTE LIBERE/COPII/CUPA „IANCU DE HUNEDOARA”/Luptătorii hunedoreni domină vestul ţării

Cei mai mici dintre luptătorii hunedoreni – fete şi băieţi – au câştigat 45 de medalii la ediţia din acest an a competiţiei interjudeţene dotată cu Cupa „Iancu de Hunedoara”. 10 medalii au fost de aur!

PENTRU CEI MAI MICI. Cupa „Iancu de Hunedoara” 2013 competiâie de lupte libere rezervată copiilor a  fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Lupte Hunedoara în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

PENTRU CEI MAI MICI. Cupa „Iancu de Hunedoara” 2013 competiâie de lupte libere rezervată copiilor a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Lupte Hunedoara în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

S-au dat lupte grele la finele săptămânii trecute pe cele două saltele de concurs instalate în sala de sport a Colegiului Naţional „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara unde peste 130 de sportivi legitimaţi la 10 cluburi din sud-vestul ţării – Reşiţa, Jimbolia, Lugoj, Motru, Severin, Petrila, Petroşani, Deva şi Hunedoara –  sau luat la trântă pentru medalii.

Împărţiţi în două categorii de vârstă: – copii (născuţii în anii 2000, 2001 şi 2002) şi copii 1 (1998, 1999 şi 2000) şi mai apoi în 20 de categorii de greutate – 10 la masculin şi alte 10 la feminin – mici luptători s-au luat la trântă cât a fost ziua de mare iar la final şi-au împărţit medaliile.

Astfel, în ceea ce ne priveşte sportivii hunedoreni legitimaţi la cele 4 cluburi cu secţii de lupte libere: Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara, Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva, AS Inter Petrila şi CSŞ Petroşani au pus mâna pe 10 medalii de aur şi au bifat alte 35 de clasări pe podium.

CNS Cetate Deva a luat cel mai mult aur

Cele mai multe clasări pe locul 1 au fost obţinute de luptătorii de la CNS Cetate Deva prin: Alexandru Tamaş la categoria 32 kilograme; Ionuţ Anca, cat; 42 kg; Liviu Onofrei la cat; 85 kg; şi Dalia Anca la cat; 30 kg; – sportivii sunt antrenaţi de Doru Ailincăi, Gheorghe Văcăraşu şi Suraj Moravan. AS Inter Petrila a avut 3 sportivi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului: Cristian Ciotir la cat. 47 kg; Iosif Szabo la cat. 53 kg; şi Adriana Ozarchievici la cat. 32 kg. – antrenori Ion Corbei şi Marian Lucaci. CSŞ Petroşani s-a evidenţiat cu sportivii Alexandru Fijer la cat; 35 kg; şi Ramona Ungureanu la cat; 44 kg. – antrenori Gheorghe Răducu, Vasile Făgaş şi Cristian Pop iar CSŞ Hunedoara cu Nicu Dumitra la cat; 38 kg; şi Ema Streulea la cat. 37 kg – antrenori Emil Nicoară şi Ioan Boca.

Cupa „Iancu de Hunedoara” 2013 a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Lupte Hunedoara în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă         Școala veche de patru decenii intră în reabilitare         Incident grav în fabrica de cablaje: o angajată și-a înjunghiat șeful         Razie în Petroşani         Paznicii unităţilor miniere îşi cer salariile în instanţă         Magazinul fără vânzători, înființat de un devean, care funcționează pe încredere         Seminarul Mănăstirii Prislop, în topul școlilor din țară: aici nicio elevă nu a picat Bacalaureatul         În pericol după ce o maşină a rupt conducta de gaz         Geoparcul Dinozaurilor din Țara Hațegului va fi evaluat de UNESCO         Accident produs la beție         Cum s-a lucrat pe șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Trei drumuri județene și un pod vor fi reabilitate         Treceri de pietoni cu material antiderapant în Deva