LUPTE LIBERE/COPII/CUPA „IANCU DE HUNEDOARA”/Luptătorii hunedoreni domină vestul ţării

Cei mai mici dintre luptătorii hunedoreni – fete şi băieţi – au câştigat 45 de medalii la ediţia din acest an a competiţiei interjudeţene dotată cu Cupa „Iancu de Hunedoara”. 10 medalii au fost de aur!

PENTRU CEI MAI MICI. Cupa „Iancu de Hunedoara” 2013 competiâie de lupte libere rezervată copiilor a  fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Lupte Hunedoara în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

PENTRU CEI MAI MICI. Cupa „Iancu de Hunedoara” 2013 competiâie de lupte libere rezervată copiilor a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Lupte Hunedoara în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

S-au dat lupte grele la finele săptămânii trecute pe cele două saltele de concurs instalate în sala de sport a Colegiului Naţional „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara unde peste 130 de sportivi legitimaţi la 10 cluburi din sud-vestul ţării – Reşiţa, Jimbolia, Lugoj, Motru, Severin, Petrila, Petroşani, Deva şi Hunedoara –  sau luat la trântă pentru medalii.

Împărţiţi în două categorii de vârstă: – copii (născuţii în anii 2000, 2001 şi 2002) şi copii 1 (1998, 1999 şi 2000) şi mai apoi în 20 de categorii de greutate – 10 la masculin şi alte 10 la feminin – mici luptători s-au luat la trântă cât a fost ziua de mare iar la final şi-au împărţit medaliile.

Astfel, în ceea ce ne priveşte sportivii hunedoreni legitimaţi la cele 4 cluburi cu secţii de lupte libere: Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara, Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva, AS Inter Petrila şi CSŞ Petroşani au pus mâna pe 10 medalii de aur şi au bifat alte 35 de clasări pe podium.

CNS Cetate Deva a luat cel mai mult aur

Cele mai multe clasări pe locul 1 au fost obţinute de luptătorii de la CNS Cetate Deva prin: Alexandru Tamaş la categoria 32 kilograme; Ionuţ Anca, cat; 42 kg; Liviu Onofrei la cat; 85 kg; şi Dalia Anca la cat; 30 kg; – sportivii sunt antrenaţi de Doru Ailincăi, Gheorghe Văcăraşu şi Suraj Moravan. AS Inter Petrila a avut 3 sportivi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului: Cristian Ciotir la cat. 47 kg; Iosif Szabo la cat. 53 kg; şi Adriana Ozarchievici la cat. 32 kg. – antrenori Ion Corbei şi Marian Lucaci. CSŞ Petroşani s-a evidenţiat cu sportivii Alexandru Fijer la cat; 35 kg; şi Ramona Ungureanu la cat; 44 kg. – antrenori Gheorghe Răducu, Vasile Făgaş şi Cristian Pop iar CSŞ Hunedoara cu Nicu Dumitra la cat; 38 kg; şi Ema Streulea la cat. 37 kg – antrenori Emil Nicoară şi Ioan Boca.

Cupa „Iancu de Hunedoara” 2013 a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Lupte Hunedoara în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − paisprezece =

ACTUALITATE
Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național         Miner rănit grav la Mina Lupeni         Accident grav în Bălata         10 ani de la cel mai cumplit jaf armat din Hunedoara. Ce s-a întâmplat cu „echipa morții”         LEGILE JUSTIŢEI. Mircea Moloţ: „Şi magistraţii trebuie să răspundă pentru greşelile lor”         Firma omului de afaceri Emil Părău va achita 3.500 de lei Societăţii Române de Televizune         Mihai Mica a fost exclus din ALDE şi pierde postul de consilier local la Deva         Corvin Caffé – pseudoroman cu un oltean de… Hunedoara         Primii colindători la Primăria Deva         Bătrâni jefuiți în locuință, de falși instalatori         Spargere în cabinetul stomatologic         Accidentat pe o trecere de pietoni din Orăștie