LUPTE LIBERE/COPII/CUPA „IANCU DE HUNEDOARA”/Luptătorii hunedoreni domină vestul ţării

Cei mai mici dintre luptătorii hunedoreni – fete şi băieţi – au câştigat 45 de medalii la ediţia din acest an a competiţiei interjudeţene dotată cu Cupa „Iancu de Hunedoara”. 10 medalii au fost de aur!

PENTRU CEI MAI MICI. Cupa „Iancu de Hunedoara” 2013 competiâie de lupte libere rezervată copiilor a  fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Lupte Hunedoara în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

PENTRU CEI MAI MICI. Cupa „Iancu de Hunedoara” 2013 competiâie de lupte libere rezervată copiilor a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Lupte Hunedoara în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

S-au dat lupte grele la finele săptămânii trecute pe cele două saltele de concurs instalate în sala de sport a Colegiului Naţional „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara unde peste 130 de sportivi legitimaţi la 10 cluburi din sud-vestul ţării – Reşiţa, Jimbolia, Lugoj, Motru, Severin, Petrila, Petroşani, Deva şi Hunedoara –  sau luat la trântă pentru medalii.

Împărţiţi în două categorii de vârstă: – copii (născuţii în anii 2000, 2001 şi 2002) şi copii 1 (1998, 1999 şi 2000) şi mai apoi în 20 de categorii de greutate – 10 la masculin şi alte 10 la feminin – mici luptători s-au luat la trântă cât a fost ziua de mare iar la final şi-au împărţit medaliile.

Astfel, în ceea ce ne priveşte sportivii hunedoreni legitimaţi la cele 4 cluburi cu secţii de lupte libere: Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara, Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva, AS Inter Petrila şi CSŞ Petroşani au pus mâna pe 10 medalii de aur şi au bifat alte 35 de clasări pe podium.

CNS Cetate Deva a luat cel mai mult aur

Cele mai multe clasări pe locul 1 au fost obţinute de luptătorii de la CNS Cetate Deva prin: Alexandru Tamaş la categoria 32 kilograme; Ionuţ Anca, cat; 42 kg; Liviu Onofrei la cat; 85 kg; şi Dalia Anca la cat; 30 kg; – sportivii sunt antrenaţi de Doru Ailincăi, Gheorghe Văcăraşu şi Suraj Moravan. AS Inter Petrila a avut 3 sportivi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului: Cristian Ciotir la cat. 47 kg; Iosif Szabo la cat. 53 kg; şi Adriana Ozarchievici la cat. 32 kg. – antrenori Ion Corbei şi Marian Lucaci. CSŞ Petroşani s-a evidenţiat cu sportivii Alexandru Fijer la cat; 35 kg; şi Ramona Ungureanu la cat; 44 kg. – antrenori Gheorghe Răducu, Vasile Făgaş şi Cristian Pop iar CSŞ Hunedoara cu Nicu Dumitra la cat; 38 kg; şi Ema Streulea la cat. 37 kg – antrenori Emil Nicoară şi Ioan Boca.

Cupa „Iancu de Hunedoara” 2013 a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Lupte Hunedoara în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + 5 =

ACTUALITATE
Sarmizegetusa Regia va fi închisă publicului timp de o lună         Șoferul implicat într-un accident grav la ieșirea din Deva a murit         La Costești. Țurcana – Regina Munților – 2017 (FOTO + VIDEO)         Eveniment cultural. Un dar oferit celor mici         Cartierul ridicat în comunism pe muntele de fier primește o nouă șansă         Portofel pierdut, restituit păbugaşului de poliţiştii locali         Accident rutier grav pe Calea Zarandului         Accident rutier în Cristur, pe șoseaua Hunedoara – Deva         Consiliul Județean pregătește banii pentru refacerea șoselei spre Sarmizegetusa Regia         Soarta tristă a așezării romane de la Micia, locul istoric care ar fi putut aduce turiști         Un polițist din Hunedoara a prins un tâlhar, după ce l-a alergat pe străzi         ADVERTORIAL. Educația financiară este vitală pentru un antreprenor         BIROCRAŢIA SUFOCĂ ROMÂNIA. Două miliarde de euro de la UE n-au mai ajuns la drumurile patriei         INSTITUŢIA PREFECTULUI. Lista despăgubirilor a fost aprobată de Guvern         O tânără a fost jefuită în Hunedoara         Accident în Hunedoara, produs de un bărbat de 71 de ani         PROIECT PILOT. Tablete pentru elevi şi laptopuri pentru dascăli, moca, de la stat         Pagube de peste jumătate de milion de lei în judeţul Hunedoara         Aproape 200 de cadre didactice, cercetători, academicieni și scriitori au dat publicității apelul ”Dreptul la Educație”         Ministrul Turismului la Geoagiu Băi. Mircea Titus Dobre: „Ce a fost până acum a fost o pancartă”