JUSTIŢIE. Simota, un nou dosar de corupţie. Cu fonduri europene!

Afaceristul Alin Simota, condamnat deja în cel puţin trei dosare, a  fost trimis din nou în judecată pentru infracţiuni de corupţie. De data aceasta este vorba despre folosirea de documente false pentru a obţine pe nedrept fonduri europene.

Dosarul în care Alin Simota are calitatea de inculpat, alături de Natalia Mariana Panduru – angajata sa, se află pe rolul Tribunalului Hunedoara, iar în această lucrare penală Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice s-a constituit parte civilă. Afaceristul este trimis în judecată pentru „infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000) şi complicitate la infracţiunea de folosire de documente false care a avut ca urmare obţinerea pe nedrept de fonduri europene”.

Cauza a intrat pe cameră preliminară unde vor fi analizate documentele de trimitere în judecată şi eventualele cereri ale inculpaţilor.

De precizat că în ultimii ani Alin Simota a făcut obiectul mai multor dosare penale care au ajuns pe rolul instanţelor de judecată, fiind acuzat de de infracţiuni economice, evaziune, spălare de bani, şantaj, cămătărie, înşelăciune. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești