JUSTIŢIE. Simota, un nou dosar de corupţie. Cu fonduri europene!

Afaceristul Alin Simota, condamnat deja în cel puţin trei dosare, a  fost trimis din nou în judecată pentru infracţiuni de corupţie. De data aceasta este vorba despre folosirea de documente false pentru a obţine pe nedrept fonduri europene.

Dosarul în care Alin Simota are calitatea de inculpat, alături de Natalia Mariana Panduru – angajata sa, se află pe rolul Tribunalului Hunedoara, iar în această lucrare penală Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice s-a constituit parte civilă. Afaceristul este trimis în judecată pentru „infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000) şi complicitate la infracţiunea de folosire de documente false care a avut ca urmare obţinerea pe nedrept de fonduri europene”.

Cauza a intrat pe cameră preliminară unde vor fi analizate documentele de trimitere în judecată şi eventualele cereri ale inculpaţilor.

De precizat că în ultimii ani Alin Simota a făcut obiectul mai multor dosare penale care au ajuns pe rolul instanţelor de judecată, fiind acuzat de de infracţiuni economice, evaziune, spălare de bani, şantaj, cămătărie, înşelăciune. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950