HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/Dulce revedere! Victorie pe ritm de tobe

Într-un meci care a contat pentru etapa a II-a a Ligii Naţionale, CSM Cetate Deva a învins, scor 36-21, pe CSM Ploieşti. Gazdele au fost în avantaj şi la pauză.

_MG_8866

În prima revedere oficială cu proprii suporteri,  după revenirea în Liga Naţională echipa de handbal feminin CSM Cetate Deva a fost punctată cu o victorie la 15 goluri diferenţă!

Start fals

În faţa unui public numeros şi susţinute frenetic de o galerie gălăgioasă, cum nu au avut poate niciodată, handbalistele devence au intrat mai greu în joc. CSM Cetate a ratat primele 7 acţiuni de atac! Perioadă în care SCM Ploieşti a marcat de 4 ori, scor 0-4 (minutul 7) fapt care l-a determinat pe tehnicianul Devei, Eden Hairi să ceară oprirea jocului pentru a schimba tactica. Şedinţa de la marginea terenului a dat roade imediat. Cartaş şi Elisei-Ardean au redus din diferenţă însă Cetate a trecut pentru prima dată în avantaj abia în minutul 28, scor 15-14.

Repriză de vis

După pauză situaţia s-a schimbat radical iar pe teren a existat o singură formaţie: Cetate Deva! Jucătoarele antrenate de Eden Hairi şi Gheorghe Ionescu parcă şi-au hipnotizat adversarul şi au făcut legea pe teren. Între minutele 45 şi 54 au marcat 9 goluri la rând fără să primească vreo unul! perioadă în care s-a înregistrat şi cea mai mare diferenţă de scor: 35-19 (54). De toată isprava au fost şi cei 3 portari ai Cetăţii care pe tot parcursul jocului au avut intervenţii salvatoare cu un plus pentru Tănase care a parat şi două lovituri de la 7 metri (55 şi 60).

[box border=”full”]

 CASETA TEHNICĂ

CSM Cetate Deva……….36 (18)

Miskovic (6 intervenţii), Poenaru (2 intervenţii) şi Tănase (4 intervenţii) – portari; Cartaş – 7 goluri (1 din 7 metri), Rusu (7), Elisei (6 – 2 din 7 metri), Krnic şi  Mojoiu (ambele câte 5), Tasic (3), Toth (2) şi Simion ( 1) – jucătoare de câmp. Antrenor: Eden Hairi.

CSM Ploieşti……………….21 (14)

Cristescu (4 intervenţii), Ifrim (2 intervenţii), Vişan – portari;  Kohan 9 goluri (2 din 7 metri), R. Anghelina (5), Iovănescu (2), Zamfirescu (2), Dincu (1), Ştefan (1), Bidaşcu (1) – jucătoare de câmp. Antrenor: Mircea Anton.

Arbitrii: Alexandru Blaş şi Marius Ghiorghişor (ambii din Bucureşti). Sala Sporturilor din Deva. 600 de spectatori.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 17 =

ACTUALITATE
Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre