HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/Dulce revedere! Victorie pe ritm de tobe

Într-un meci care a contat pentru etapa a II-a a Ligii Naţionale, CSM Cetate Deva a învins, scor 36-21, pe CSM Ploieşti. Gazdele au fost în avantaj şi la pauză.

_MG_8866

În prima revedere oficială cu proprii suporteri,  după revenirea în Liga Naţională echipa de handbal feminin CSM Cetate Deva a fost punctată cu o victorie la 15 goluri diferenţă!

Start fals

În faţa unui public numeros şi susţinute frenetic de o galerie gălăgioasă, cum nu au avut poate niciodată, handbalistele devence au intrat mai greu în joc. CSM Cetate a ratat primele 7 acţiuni de atac! Perioadă în care SCM Ploieşti a marcat de 4 ori, scor 0-4 (minutul 7) fapt care l-a determinat pe tehnicianul Devei, Eden Hairi să ceară oprirea jocului pentru a schimba tactica. Şedinţa de la marginea terenului a dat roade imediat. Cartaş şi Elisei-Ardean au redus din diferenţă însă Cetate a trecut pentru prima dată în avantaj abia în minutul 28, scor 15-14.

Repriză de vis

După pauză situaţia s-a schimbat radical iar pe teren a existat o singură formaţie: Cetate Deva! Jucătoarele antrenate de Eden Hairi şi Gheorghe Ionescu parcă şi-au hipnotizat adversarul şi au făcut legea pe teren. Între minutele 45 şi 54 au marcat 9 goluri la rând fără să primească vreo unul! perioadă în care s-a înregistrat şi cea mai mare diferenţă de scor: 35-19 (54). De toată isprava au fost şi cei 3 portari ai Cetăţii care pe tot parcursul jocului au avut intervenţii salvatoare cu un plus pentru Tănase care a parat şi două lovituri de la 7 metri (55 şi 60).

[box border=”full”]

 CASETA TEHNICĂ

CSM Cetate Deva……….36 (18)

Miskovic (6 intervenţii), Poenaru (2 intervenţii) şi Tănase (4 intervenţii) – portari; Cartaş – 7 goluri (1 din 7 metri), Rusu (7), Elisei (6 – 2 din 7 metri), Krnic şi  Mojoiu (ambele câte 5), Tasic (3), Toth (2) şi Simion ( 1) – jucătoare de câmp. Antrenor: Eden Hairi.

CSM Ploieşti……………….21 (14)

Cristescu (4 intervenţii), Ifrim (2 intervenţii), Vişan – portari;  Kohan 9 goluri (2 din 7 metri), R. Anghelina (5), Iovănescu (2), Zamfirescu (2), Dincu (1), Ştefan (1), Bidaşcu (1) – jucătoare de câmp. Antrenor: Mircea Anton.

Arbitrii: Alexandru Blaş şi Marius Ghiorghişor (ambii din Bucureşti). Sala Sporturilor din Deva. 600 de spectatori.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt − șase =

ACTUALITATE
Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva         Demers ciudat. Brandul Arsenie Boca a fost luat de un maghiar         Directoarea șpăgară din Petroșani a fost condamnată         Braconierul oprit cu focuri de armă de poliţistul Roman Murar