HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/CSM CETATE DEVA/Muntean: „Vreau un joc în forţă”

Patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean vrea ca jucătoarele să abordeze cu motoarele turate orice joc.

12-MUNTEAN

Deşi Cetate Deva a obţinut cea mai categorică victorie a etapei a doua a Ligii Naţionale feminine de handbal – a învins la o diferenţă de 15 goluri, scor 36-21, pe CSM Ploieşti – patronul Marian Muntean (foto în picioare), s-a declarat mulţumit doar pe jumătate.

„Mi-a plăcut evoluţia echipei din finalul primei reprize şi în cea de-a doua parte, însă sunt nemulţumit de modul în care handbalistele au început şi tratat jocul. O echipă care are obiectiv clasarea pe locurile 1-6 trebuie să înceapă orice meci din start în forţă, cu motoarele turate. Mai avem de muncit foarte mult. Jucătoarele încă nu dau randamentul scontat”, a declarat Marian Muntean pentru ŞTIRILE din SPORT de la HUNEDOARA TV.

Finaţatorul Cetăţii a fost cucerit de publicul spectator şi galerie. „Au fost de nota 10! Sper ca la următorul joc pe teren propriu cu HCM Baia Mare sala să fie arhiplină de spectatori. Cu siguranţă dacă echipa va juca spectaculos atunci şi oameni vor veni în număr mare la meciuri”, crede Muntean.

CSM Cetate Deva va juca cu HCM Baia Mare pe 29 septembrie în etapa a IV-a a Ligii Naţionale, însă până atunci la finele acestei săptămâni handbalistele antrenate de Eden Hairi vor evolua în deplasare la SCM Craiova.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 2 =

ACTUALITATE
Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre         DN 76 Deva – Brad: modernizarea șoselei de 30 de kilometri a ajuns la final