HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/CSM CETATE DEVA/Muntean: „Vreau un joc în forţă”

Patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean vrea ca jucătoarele să abordeze cu motoarele turate orice joc.

12-MUNTEAN

Deşi Cetate Deva a obţinut cea mai categorică victorie a etapei a doua a Ligii Naţionale feminine de handbal – a învins la o diferenţă de 15 goluri, scor 36-21, pe CSM Ploieşti – patronul Marian Muntean (foto în picioare), s-a declarat mulţumit doar pe jumătate.

„Mi-a plăcut evoluţia echipei din finalul primei reprize şi în cea de-a doua parte, însă sunt nemulţumit de modul în care handbalistele au început şi tratat jocul. O echipă care are obiectiv clasarea pe locurile 1-6 trebuie să înceapă orice meci din start în forţă, cu motoarele turate. Mai avem de muncit foarte mult. Jucătoarele încă nu dau randamentul scontat”, a declarat Marian Muntean pentru ŞTIRILE din SPORT de la HUNEDOARA TV.

Finaţatorul Cetăţii a fost cucerit de publicul spectator şi galerie. „Au fost de nota 10! Sper ca la următorul joc pe teren propriu cu HCM Baia Mare sala să fie arhiplină de spectatori. Cu siguranţă dacă echipa va juca spectaculos atunci şi oameni vor veni în număr mare la meciuri”, crede Muntean.

CSM Cetate Deva va juca cu HCM Baia Mare pe 29 septembrie în etapa a IV-a a Ligii Naţionale, însă până atunci la finele acestei săptămâni handbalistele antrenate de Eden Hairi vor evolua în deplasare la SCM Craiova.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + 20 =

ACTUALITATE
Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României