HANDBAL FEMININ/JUNIOARE 1/INTERVIU/Mileti: „Putem mai mult”

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Petroşani s-a clasat pe locul 4, ultimul calificant, în Grupa a III-a a Turneului Semifinal 1 situaţie care a bucurat-o şi mâhnit-o în acelaşi timp pe profesoara Edit Mileti. 

12-MILETI

Antrenoarea Edit Mileti (foto), cea care se ocupă de pregătirea handbalistelor petroşănene crede că elevele sale au potenţial şi sunt în stare să joace mai bine decât au făcut-o la Deva unde au obţinut doar două victorii şi au suferit 3 înfrângeri.

Mileti apreciază că grupa în care a fost repartizată CSŞ Petroşani la Turneul Semifinal 2 este una “grea” cu CS Universitatea Reşiţa în rol de favorită.

Reporter: – Felicitări! CSŞ Petroşani a obţinut biletul pentru Turneul Semifinal 2 sunteţi mulţumită de ce au reuşit fetele?

Edit Mileti: – Mulţumesc! Sunt bucuroasă doar pentru calificare, însă evoluţia fetelor în turneul de la Deva ma nemulţumit total.

Reporter: – Ce nu va plăcut la ele?

Edit Mileti: – Fetele ştiu să joace mai bine. Probabil presiunea rezultatelor dar şi faptul că au evoluat în judeţ le-a slăbit concentrarea motiv din care au greşit nepermis de mult.

 Reporter: – Aveţi timp până la Turneul de la Roman să remediaţi ce nu a mers în jocul echipei la Deva?

Edit Mileti: – Nu prea avem răgaz. Timpul de refacere şi pregătire este scurt şi afectat de Sărbătorile Pascale. Vom face tot ce depinde de noi pentru a ne prezenta bine la Roman.

Reporter: – Ce părere aveţi despre adversarii cu care veţi lupta pentru un loc la Turneul Final?

Edit Mileti: – Este o grupă grea în care Universitatea Reşiţa porneşte favorită. Noi vom lupta pentru locul 2!

Se califică în Turneul Final echipele clasate pe locurile 1 şi 2. 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ministrul Transporturilor: Tronsonul IV va fi gata în 2018. Dealul liliecilor încurcă planurile de realizare a Autostrăzii         ALDE A DEPUS ÎN PARLAMENT LEGEA LOBBY-ULUI. Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Ne dorim reglementarea acestei activităţi, după liberele practici din lumea democratică         Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți