HANDBAL FEMININ/JUNIOARE 1/INTERVIU/Mileti: „Putem mai mult”

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Petroşani s-a clasat pe locul 4, ultimul calificant, în Grupa a III-a a Turneului Semifinal 1 situaţie care a bucurat-o şi mâhnit-o în acelaşi timp pe profesoara Edit Mileti. 

12-MILETI

Antrenoarea Edit Mileti (foto), cea care se ocupă de pregătirea handbalistelor petroşănene crede că elevele sale au potenţial şi sunt în stare să joace mai bine decât au făcut-o la Deva unde au obţinut doar două victorii şi au suferit 3 înfrângeri.

Mileti apreciază că grupa în care a fost repartizată CSŞ Petroşani la Turneul Semifinal 2 este una “grea” cu CS Universitatea Reşiţa în rol de favorită.

Reporter: – Felicitări! CSŞ Petroşani a obţinut biletul pentru Turneul Semifinal 2 sunteţi mulţumită de ce au reuşit fetele?

Edit Mileti: – Mulţumesc! Sunt bucuroasă doar pentru calificare, însă evoluţia fetelor în turneul de la Deva ma nemulţumit total.

Reporter: – Ce nu va plăcut la ele?

Edit Mileti: – Fetele ştiu să joace mai bine. Probabil presiunea rezultatelor dar şi faptul că au evoluat în judeţ le-a slăbit concentrarea motiv din care au greşit nepermis de mult.

 Reporter: – Aveţi timp până la Turneul de la Roman să remediaţi ce nu a mers în jocul echipei la Deva?

Edit Mileti: – Nu prea avem răgaz. Timpul de refacere şi pregătire este scurt şi afectat de Sărbătorile Pascale. Vom face tot ce depinde de noi pentru a ne prezenta bine la Roman.

Reporter: – Ce părere aveţi despre adversarii cu care veţi lupta pentru un loc la Turneul Final?

Edit Mileti: – Este o grupă grea în care Universitatea Reşiţa porneşte favorită. Noi vom lupta pentru locul 2!

Se califică în Turneul Final echipele clasate pe locurile 1 şi 2. 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 14 =

ACTUALITATE
O copilă a murit după ce a căzut de la etajul opt         Când va fi pronunțată sentința în dosarul mafiei comorilor dacice         Căsătorii simbolice de Dragobete, la Castelul Corvinilor         Accident grav pe calea ferată         Agresiune în spital: o femeie a căzut victimă unui recidivist         Trei adolescenți au fost reținuți de polițiști, pentru mai multe tâlhării         Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani