GIMNASTICĂ ARTISTICĂ/Rămâne cu experienţa

Sportiva deveancă Ştefania Stănilă a debutat la Campionatele Mondiale individuale de gimnastică artistică de la Antwerp, la doar 15 ani fiind cea mai tânără gimnastă din competiţie. Din păcate notele obţinute la sol şi bârnă de gimnasta legitimată la Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva nu i-au permis calificarea în ultimul act al competiţiei.

Sursa foto: romgym.ro

Sursa foto: romgym.ro

 Gimnasta Ştefania Alina Stănilă (foto) a debutat, ieri, la Campionatele Mondiale individuale din Belgia în subdiviziunea I, evoluând la sol şi bârnă. Mezina lotului României, dar şi a competiţiei, ea având doar 15 ani şi 9 luni, a fost notată cu 12.700 la sol şi 12.266 la bârnă, note prea mici pentru a putea accede în finalele pe aparate.

Ştefania Stănilă, care o înlocuieşte în lotul României pe Diana Bulimar, accidentată, va împlini 16 ani în 27 decembrie şi este din Aninioasa. Gimnasta legitimată la Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva, şi care face parte din lotul olimpic de la începutul acestui an, este cea mai tânără participantă la Mondialele de la Antverp, potrivit anunţului forului internaţional de profil. FIG a mai anunţat că cea mai vârstnică gimnastă din concurs este uzbeka Oksana Şusovitina care are 38 de ani.

Urmează Iordache şi  Izbaşa

Celelalte gimnaste românce, Larisa Iordache și Sandra Izbașa vor intra în concurs miercuri seara. La mondialele de la Antwerp Iordache are ca țintă calificarea în finalele de la individual compus, dar și la sol și bârnă, în timp ce Izbașa are ca obiectiv finala de la sol ea participând şi la sărituri. 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”