GIMNASTICĂ ARTISTICĂ/Rămâne cu experienţa

Sportiva deveancă Ştefania Stănilă a debutat la Campionatele Mondiale individuale de gimnastică artistică de la Antwerp, la doar 15 ani fiind cea mai tânără gimnastă din competiţie. Din păcate notele obţinute la sol şi bârnă de gimnasta legitimată la Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva nu i-au permis calificarea în ultimul act al competiţiei.

Sursa foto: romgym.ro

Sursa foto: romgym.ro

 Gimnasta Ştefania Alina Stănilă (foto) a debutat, ieri, la Campionatele Mondiale individuale din Belgia în subdiviziunea I, evoluând la sol şi bârnă. Mezina lotului României, dar şi a competiţiei, ea având doar 15 ani şi 9 luni, a fost notată cu 12.700 la sol şi 12.266 la bârnă, note prea mici pentru a putea accede în finalele pe aparate.

Ştefania Stănilă, care o înlocuieşte în lotul României pe Diana Bulimar, accidentată, va împlini 16 ani în 27 decembrie şi este din Aninioasa. Gimnasta legitimată la Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva, şi care face parte din lotul olimpic de la începutul acestui an, este cea mai tânără participantă la Mondialele de la Antverp, potrivit anunţului forului internaţional de profil. FIG a mai anunţat că cea mai vârstnică gimnastă din concurs este uzbeka Oksana Şusovitina care are 38 de ani.

Urmează Iordache şi  Izbaşa

Celelalte gimnaste românce, Larisa Iordache și Sandra Izbașa vor intra în concurs miercuri seara. La mondialele de la Antwerp Iordache are ca țintă calificarea în finalele de la individual compus, dar și la sol și bârnă, în timp ce Izbașa are ca obiectiv finala de la sol ea participând şi la sărituri. 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție