GIMNASTICĂ AEROBICĂ/CAMPIONATELE NAŢIONALE 2013/Gimnaştii de la CNS Cetate Deva au urcat pe podium la Naţionale

Colegiul Naţional Sportiv (CNS) “Cetate” Deva s-a clasat pe locul 3 pe cluburi cu 82 de puncte la cea de a XVIII-a ediţie a Campionatului  Naţional de gimnastică aerobică şi a XIV-a a Cupei „Farul, întreceri desfăşurate la finele săptămânii trecute în sala Casei de Cultură  din Constanţa.

12-AEROBICCNS “Cetate” Deva a participat la Naţionale şi Cupa “Farul“ cu 18 sportivi – fete şi băieţi – care au concurat în 14 probe în care au câştigat în total 5 medalii: 2 de argint şi 3 de bronz plus o menţiune, 3 clasări pe locul 5 şi 2 clasări pe poziţia a 6-a rezultate cu care au acumulat 82 de puncte cu care s-a clasat pe locul 3 în clasamentul pe cluburi.

Medaliaţii Devei

Gimnaştii deveni au urcat pe podiumul de premiere la proba perechi mixt, categoria a II-a, locul 2 prin Lorena Iovan şi Marian Brotei; la trio, categoria 1, locul 2 prin Lorena Iovan, Marian Brotei şi Roberta Dănescu respectiv locul 3 prin Bianca Tănăsescu, Georgiana Butulescu şi Denisa Ianchis; la trio, seniori – locul 3 prin Gabriel Bocşer, Paula Dobra şi Valentina Istrate şi la grup, categoria I – locul 3 prin Elena Odorog, Loredana Iovan, Paula Dobra, Roberta Dănescu şi Steliana Stoenescu. Demne de punctate sunt şi clasările obţinute în întrecerile seniorilor de gimnaştii Gabriel Bocşer – locul 5, la masculin respective Ioana Gabriela – locul 6, la feminin. Sportivii de la CNS “Cetate” Deva sunt pregătiţi de profesoara Georgeta Lavinia Cosma.

Cel mai bun club a fost Farul Constanţa cu 222 puncte, fiind urmat pe podium de CS UNEFS București (129 puncte). În concurs au participat 157 de sportivi legitimaţi la 10 cluburi din ţară (CS Farul Constanţa, CSŞ 1 Constanţa, CS Gimnastică Gimnis Iaşi, CSŞ Petroşani (locul 7 cu 51 puncte), CNS Cetate Deva, CS Urania Arad, CSM Arad, CS Universitatea Arad, CS UNEFS Bucureşti şi CSS Triumf Bucuresti, alaturi de componenti ai Lotului National de Juniori şi ai Lotului Naţional de Seniori.

Ultim test înainte de Campionatele Europene

Competiţiile Campionatul Naţional de gimnastică aerobică şi Cupa „Farul, organizate de Federaţia Română de Gimnastică, împreună cu Direcţia Judeteană pentru Sport şi Tineret, Asociaţia Judeţeană de Gimnastică şi Clubul Sportiv Farul au reprezentat o ultima pregătire cu public a componenţilor loturilor naţionale, care, în perioada 7-10 noiembrie, se vor afla la startul unei noi ediţii a Campionatelor Europene, programate în localitatea Arques, din Franţa.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat