FUTSAL/LIGA 1/6 DIN 6 PENTRU AUTOBERGAMO DEVA/Alţii la rând!

Echipa de fotbal în sală ASFC Autobergamo Deva a învins şi pe United Galaţi iar acum pregăteşte confruntarea de peste două etape cu campioana en-titre City ‘Us Târgu Mureş. VEZI REZULTATELE COMPLETE ALE RUNDEI A VI-A ŞI CLASAMENTUL.

12-FUTSAL 

Băieţii de la ASFC Autobergamo Deva păstrează cadenţa în campionatul Ligii 1 de fotbal în sală. Ieri, pe teren propriu Robert Lupu şi colegii săi au bifat al şaselea succes din tot atâtea oportunităţi.

De această dată „victima” s-a numit United Galaţi care a fost dezbinată în primele 20 de minute de joc de golurile marcate de internaţionalii Devei: Robert Matei în debutul şi finalul reprizei – a doua oară din lovitură de penalitate de la 10 metri – şi Alin Paul.

 Final în forţă

Gazdele au punctat şi după reluarea jocului prin Robert Lupu la capătul unei acţiuni personale începute la jumătatea terenului după care a urmat o perioadă mai moale în evoluţia amfitrionilor explicabilă prin schimbarea liniilor şi de care au profitat moldovenii care au redus din diferenţă. Doar atât! Pe final pe teren şi-a făcut din nou simţită prezenţa tăvălugul devean care a dat din nou drumul la moriştile ameţitoare de pase din prima generatoare de faze spectaculoase dar periculoase pentru poarta oaspeţilor. Cristi Matei şi Mateescu cu o “dublă” au stabilit scorul final după care au cules la scenă deschisă aplauzele spectatorilor.

Runda viitoare ASFC Deva va sta iar la începutul lui noiembrie va susţine cel mai tare test în compania multiplei campioane naţionale City ‘Us Târgu Mureş. 

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

 ASFC Deva……………7 (3)

V. Iancu (cpt;) – A. Paul, C. Matei, R. Matei, R. Lupu. Au mai jucat: Mateescu, Macingo, Ţiglar, A. Moţ. Antrenor: Robert Lupu.

United Galaţi………. 2 (0)

Tomiţă – Ivan, Moldoveanu, Buleandră, Cojoc (cpt;). Au mai jucat: Tudosă, Salichi, Iorga, Tănăsilă.  Antrenor: David Asandei.

Au marcat: R. Matei (2, 18 – de la 10 metri), Mateescu (35, 40), A. Paul (10), R. Lupu (27), C. Matei (31) / Tudosă (28, 30).

Arbitri: Ovidiu Curta şi Romulus Pop (ambii din Târgu Mureş). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 200.

[/box]

FOTBAL ÎN SALĂ
Rezultatele etapei a VI-a
#CSMS Iaşi – KSE Târgu Secuiesc       8-3
#Dunărea Călăraşi –  City ‘Us Tg. Mureş       1-4
#Clujana Cluj-Napoca – Spicom Sf. Gheorghe       3-4
#ASFC Autobergamo Deva – United Galaţi 7-2
#Progresul Focşani – FK Odorheiu Secuiesc      0-9
#Sportis Târgovişte a stat.
CLASAMENTUL
1. FK Odorheiu Secuiesc 6 6 0 0 56-6 18p
2. ASFC Autobergamo Deva 6 6 0 0 53-11 18p
2. City’us Târgu Mures 6 6 0 0 44-9 18p
4. United Galaţi 6 3 0 3 37-29 9p
5. Spicom Sf. Gheorghe 5 3 0 2 16-14 9p
6. CSMS Iaşi 5 2 0 3 17-29 6p
7. Progresul Focşani 5 2 0 3 13-34 6p
8. KSE Târgu Secuiesc 6 1 0 5 16-53 3p
9. Dunărea Călăraşi 5 0 1 4 15-28 1p
10. Sportis Târgovişte 5 0 1 4 18-43 1p
11. Clujana Cluj-Napoca 5 0 0 5 12-41 0p
NOTA: Echipa AS Smart Bucureşti a fost exclusă din comeptiţie după etapa a III-a
iar toate rezultatele i-au fost anulate.
Programul etapei viitoare, 26 – 29 octombrie
#FK Odorheiu Secuiesc – Dunărea Călăraşi#United Galaţi – Clujana Cluj-Napoca #City’Us Târgu Mureş – Sportis Târgovişte #Spicom Sfântu Gheorghe – CSMS Iaşi
#KSE Târgu Secuiesc – Progresul Focşani

#ASFC Autobergamo Devava sta.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii