FUTSAL/LIGA 1/6 DIN 6 PENTRU AUTOBERGAMO DEVA/Alţii la rând!

Echipa de fotbal în sală ASFC Autobergamo Deva a învins şi pe United Galaţi iar acum pregăteşte confruntarea de peste două etape cu campioana en-titre City ‘Us Târgu Mureş. VEZI REZULTATELE COMPLETE ALE RUNDEI A VI-A ŞI CLASAMENTUL.

12-FUTSAL 

Băieţii de la ASFC Autobergamo Deva păstrează cadenţa în campionatul Ligii 1 de fotbal în sală. Ieri, pe teren propriu Robert Lupu şi colegii săi au bifat al şaselea succes din tot atâtea oportunităţi.

De această dată „victima” s-a numit United Galaţi care a fost dezbinată în primele 20 de minute de joc de golurile marcate de internaţionalii Devei: Robert Matei în debutul şi finalul reprizei – a doua oară din lovitură de penalitate de la 10 metri – şi Alin Paul.

 Final în forţă

Gazdele au punctat şi după reluarea jocului prin Robert Lupu la capătul unei acţiuni personale începute la jumătatea terenului după care a urmat o perioadă mai moale în evoluţia amfitrionilor explicabilă prin schimbarea liniilor şi de care au profitat moldovenii care au redus din diferenţă. Doar atât! Pe final pe teren şi-a făcut din nou simţită prezenţa tăvălugul devean care a dat din nou drumul la moriştile ameţitoare de pase din prima generatoare de faze spectaculoase dar periculoase pentru poarta oaspeţilor. Cristi Matei şi Mateescu cu o “dublă” au stabilit scorul final după care au cules la scenă deschisă aplauzele spectatorilor.

Runda viitoare ASFC Deva va sta iar la începutul lui noiembrie va susţine cel mai tare test în compania multiplei campioane naţionale City ‘Us Târgu Mureş. 

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

 ASFC Deva……………7 (3)

V. Iancu (cpt;) – A. Paul, C. Matei, R. Matei, R. Lupu. Au mai jucat: Mateescu, Macingo, Ţiglar, A. Moţ. Antrenor: Robert Lupu.

United Galaţi………. 2 (0)

Tomiţă – Ivan, Moldoveanu, Buleandră, Cojoc (cpt;). Au mai jucat: Tudosă, Salichi, Iorga, Tănăsilă.  Antrenor: David Asandei.

Au marcat: R. Matei (2, 18 – de la 10 metri), Mateescu (35, 40), A. Paul (10), R. Lupu (27), C. Matei (31) / Tudosă (28, 30).

Arbitri: Ovidiu Curta şi Romulus Pop (ambii din Târgu Mureş). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 200.

[/box]

FOTBAL ÎN SALĂ
Rezultatele etapei a VI-a
#CSMS Iaşi – KSE Târgu Secuiesc       8-3
#Dunărea Călăraşi –  City ‘Us Tg. Mureş       1-4
#Clujana Cluj-Napoca – Spicom Sf. Gheorghe       3-4
#ASFC Autobergamo Deva – United Galaţi 7-2
#Progresul Focşani – FK Odorheiu Secuiesc      0-9
#Sportis Târgovişte a stat.
CLASAMENTUL
1. FK Odorheiu Secuiesc 6 6 0 0 56-6 18p
2. ASFC Autobergamo Deva 6 6 0 0 53-11 18p
2. City’us Târgu Mures 6 6 0 0 44-9 18p
4. United Galaţi 6 3 0 3 37-29 9p
5. Spicom Sf. Gheorghe 5 3 0 2 16-14 9p
6. CSMS Iaşi 5 2 0 3 17-29 6p
7. Progresul Focşani 5 2 0 3 13-34 6p
8. KSE Târgu Secuiesc 6 1 0 5 16-53 3p
9. Dunărea Călăraşi 5 0 1 4 15-28 1p
10. Sportis Târgovişte 5 0 1 4 18-43 1p
11. Clujana Cluj-Napoca 5 0 0 5 12-41 0p
NOTA: Echipa AS Smart Bucureşti a fost exclusă din comeptiţie după etapa a III-a
iar toate rezultatele i-au fost anulate.
Programul etapei viitoare, 26 – 29 octombrie
#FK Odorheiu Secuiesc – Dunărea Călăraşi#United Galaţi – Clujana Cluj-Napoca #City’Us Târgu Mureş – Sportis Târgovişte #Spicom Sfântu Gheorghe – CSMS Iaşi
#KSE Târgu Secuiesc – Progresul Focşani

#ASFC Autobergamo Devava sta.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 1 =

ACTUALITATE
Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice