FUTSAL/LIGA 1/6 DIN 6 PENTRU AUTOBERGAMO DEVA/Alţii la rând!

Echipa de fotbal în sală ASFC Autobergamo Deva a învins şi pe United Galaţi iar acum pregăteşte confruntarea de peste două etape cu campioana en-titre City ‘Us Târgu Mureş. VEZI REZULTATELE COMPLETE ALE RUNDEI A VI-A ŞI CLASAMENTUL.

12-FUTSAL 

Băieţii de la ASFC Autobergamo Deva păstrează cadenţa în campionatul Ligii 1 de fotbal în sală. Ieri, pe teren propriu Robert Lupu şi colegii săi au bifat al şaselea succes din tot atâtea oportunităţi.

De această dată „victima” s-a numit United Galaţi care a fost dezbinată în primele 20 de minute de joc de golurile marcate de internaţionalii Devei: Robert Matei în debutul şi finalul reprizei – a doua oară din lovitură de penalitate de la 10 metri – şi Alin Paul.

 Final în forţă

Gazdele au punctat şi după reluarea jocului prin Robert Lupu la capătul unei acţiuni personale începute la jumătatea terenului după care a urmat o perioadă mai moale în evoluţia amfitrionilor explicabilă prin schimbarea liniilor şi de care au profitat moldovenii care au redus din diferenţă. Doar atât! Pe final pe teren şi-a făcut din nou simţită prezenţa tăvălugul devean care a dat din nou drumul la moriştile ameţitoare de pase din prima generatoare de faze spectaculoase dar periculoase pentru poarta oaspeţilor. Cristi Matei şi Mateescu cu o “dublă” au stabilit scorul final după care au cules la scenă deschisă aplauzele spectatorilor.

Runda viitoare ASFC Deva va sta iar la începutul lui noiembrie va susţine cel mai tare test în compania multiplei campioane naţionale City ‘Us Târgu Mureş. 

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

 ASFC Deva……………7 (3)

V. Iancu (cpt;) – A. Paul, C. Matei, R. Matei, R. Lupu. Au mai jucat: Mateescu, Macingo, Ţiglar, A. Moţ. Antrenor: Robert Lupu.

United Galaţi………. 2 (0)

Tomiţă – Ivan, Moldoveanu, Buleandră, Cojoc (cpt;). Au mai jucat: Tudosă, Salichi, Iorga, Tănăsilă.  Antrenor: David Asandei.

Au marcat: R. Matei (2, 18 – de la 10 metri), Mateescu (35, 40), A. Paul (10), R. Lupu (27), C. Matei (31) / Tudosă (28, 30).

Arbitri: Ovidiu Curta şi Romulus Pop (ambii din Târgu Mureş). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 200.

[/box]

FOTBAL ÎN SALĂ
Rezultatele etapei a VI-a
#CSMS Iaşi – KSE Târgu Secuiesc       8-3
#Dunărea Călăraşi –  City ‘Us Tg. Mureş       1-4
#Clujana Cluj-Napoca – Spicom Sf. Gheorghe       3-4
#ASFC Autobergamo Deva – United Galaţi 7-2
#Progresul Focşani – FK Odorheiu Secuiesc      0-9
#Sportis Târgovişte a stat.
CLASAMENTUL
1. FK Odorheiu Secuiesc 6 6 0 0 56-6 18p
2. ASFC Autobergamo Deva 6 6 0 0 53-11 18p
2. City’us Târgu Mures 6 6 0 0 44-9 18p
4. United Galaţi 6 3 0 3 37-29 9p
5. Spicom Sf. Gheorghe 5 3 0 2 16-14 9p
6. CSMS Iaşi 5 2 0 3 17-29 6p
7. Progresul Focşani 5 2 0 3 13-34 6p
8. KSE Târgu Secuiesc 6 1 0 5 16-53 3p
9. Dunărea Călăraşi 5 0 1 4 15-28 1p
10. Sportis Târgovişte 5 0 1 4 18-43 1p
11. Clujana Cluj-Napoca 5 0 0 5 12-41 0p
NOTA: Echipa AS Smart Bucureşti a fost exclusă din comeptiţie după etapa a III-a
iar toate rezultatele i-au fost anulate.
Programul etapei viitoare, 26 – 29 octombrie
#FK Odorheiu Secuiesc – Dunărea Călăraşi#United Galaţi – Clujana Cluj-Napoca #City’Us Târgu Mureş – Sportis Târgovişte #Spicom Sfântu Gheorghe – CSMS Iaşi
#KSE Târgu Secuiesc – Progresul Focşani

#ASFC Autobergamo Devava sta.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara