FUTSAL/LIGA 1/6 DIN 6 PENTRU AUTOBERGAMO DEVA/Alţii la rând!

Echipa de fotbal în sală ASFC Autobergamo Deva a învins şi pe United Galaţi iar acum pregăteşte confruntarea de peste două etape cu campioana en-titre City ‘Us Târgu Mureş. VEZI REZULTATELE COMPLETE ALE RUNDEI A VI-A ŞI CLASAMENTUL.

12-FUTSAL 

Băieţii de la ASFC Autobergamo Deva păstrează cadenţa în campionatul Ligii 1 de fotbal în sală. Ieri, pe teren propriu Robert Lupu şi colegii săi au bifat al şaselea succes din tot atâtea oportunităţi.

De această dată „victima” s-a numit United Galaţi care a fost dezbinată în primele 20 de minute de joc de golurile marcate de internaţionalii Devei: Robert Matei în debutul şi finalul reprizei – a doua oară din lovitură de penalitate de la 10 metri – şi Alin Paul.

 Final în forţă

Gazdele au punctat şi după reluarea jocului prin Robert Lupu la capătul unei acţiuni personale începute la jumătatea terenului după care a urmat o perioadă mai moale în evoluţia amfitrionilor explicabilă prin schimbarea liniilor şi de care au profitat moldovenii care au redus din diferenţă. Doar atât! Pe final pe teren şi-a făcut din nou simţită prezenţa tăvălugul devean care a dat din nou drumul la moriştile ameţitoare de pase din prima generatoare de faze spectaculoase dar periculoase pentru poarta oaspeţilor. Cristi Matei şi Mateescu cu o “dublă” au stabilit scorul final după care au cules la scenă deschisă aplauzele spectatorilor.

Runda viitoare ASFC Deva va sta iar la începutul lui noiembrie va susţine cel mai tare test în compania multiplei campioane naţionale City ‘Us Târgu Mureş. 

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

 ASFC Deva……………7 (3)

V. Iancu (cpt;) – A. Paul, C. Matei, R. Matei, R. Lupu. Au mai jucat: Mateescu, Macingo, Ţiglar, A. Moţ. Antrenor: Robert Lupu.

United Galaţi………. 2 (0)

Tomiţă – Ivan, Moldoveanu, Buleandră, Cojoc (cpt;). Au mai jucat: Tudosă, Salichi, Iorga, Tănăsilă.  Antrenor: David Asandei.

Au marcat: R. Matei (2, 18 – de la 10 metri), Mateescu (35, 40), A. Paul (10), R. Lupu (27), C. Matei (31) / Tudosă (28, 30).

Arbitri: Ovidiu Curta şi Romulus Pop (ambii din Târgu Mureş). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 200.

[/box]

FOTBAL ÎN SALĂ
Rezultatele etapei a VI-a
#CSMS Iaşi – KSE Târgu Secuiesc       8-3
#Dunărea Călăraşi –  City ‘Us Tg. Mureş       1-4
#Clujana Cluj-Napoca – Spicom Sf. Gheorghe       3-4
#ASFC Autobergamo Deva – United Galaţi 7-2
#Progresul Focşani – FK Odorheiu Secuiesc      0-9
#Sportis Târgovişte a stat.
CLASAMENTUL
1. FK Odorheiu Secuiesc 6 6 0 0 56-6 18p
2. ASFC Autobergamo Deva 6 6 0 0 53-11 18p
2. City’us Târgu Mures 6 6 0 0 44-9 18p
4. United Galaţi 6 3 0 3 37-29 9p
5. Spicom Sf. Gheorghe 5 3 0 2 16-14 9p
6. CSMS Iaşi 5 2 0 3 17-29 6p
7. Progresul Focşani 5 2 0 3 13-34 6p
8. KSE Târgu Secuiesc 6 1 0 5 16-53 3p
9. Dunărea Călăraşi 5 0 1 4 15-28 1p
10. Sportis Târgovişte 5 0 1 4 18-43 1p
11. Clujana Cluj-Napoca 5 0 0 5 12-41 0p
NOTA: Echipa AS Smart Bucureşti a fost exclusă din comeptiţie după etapa a III-a
iar toate rezultatele i-au fost anulate.
Programul etapei viitoare, 26 – 29 octombrie
#FK Odorheiu Secuiesc – Dunărea Călăraşi#United Galaţi – Clujana Cluj-Napoca #City’Us Târgu Mureş – Sportis Târgovişte #Spicom Sfântu Gheorghe – CSMS Iaşi
#KSE Târgu Secuiesc – Progresul Focşani

#ASFC Autobergamo Devava sta.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Foștii șefi ai Minei Petrila ar vrea să reaudieze martorii din dosarul tragediei din 2012         Polițiștii caută două hoațe de tablouri         O nouă amendă pentru neridicarea gunoiului în Deva         Un preot hunedorean s-a implicat în achiziționarea unei case pentru o familie nevoiașă         Spitalul din Deva a scos la licitație serviciul de pază a unității medicale         Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa