FOTOGALERIE/HANDBAL FEMININ/JUNIOARE I/TURNEU SEMIFINAL LA DEVA/CSŞ Petroşani bate CSŞ Hunedoara şi pe teren neutru

Derby-ul judeţului Hunedoara la handbal feminin junioare I (18-19 ani) a fost adjudecat de echipa Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Petroşani care a învins, scor 34-30, la pauză 15-14, formaţia Clubului Sportiv Şcolar Hunedoara.

8 (4)

Partida a contat pentru prima etapă din Grupa a III-a a Turneului Semifinal I care a debutat astăzi în Sala Sporturilor din Deva şi la care mai participă echipele: CSŞ Mediaş, CSŞ Odorhei, LPS Bistriţa şi Grupul Şcolar Energetic din Râmnicu Vâlcea.

Jocul dintre CSŞ Petroşani (antrenor Edit Mileti) şi CSŞ Hunedoara (antrenor Cristina Lasconi), a fost o reeditare a înfruntărilor din Seria E a Campionatului Naţional al junioarelor I sezonul 2013-2104 în care victoria revenit de fiecare dată fetelor din Valea Jiului care s-au impus cu 32-24 în tur, la Hunedoara respectiv 33-25, în retur la Petroşani.

Tot astăzi s-au mai disputat jocurile: Gr. Sc. Energetic Rm. Vâlcea – LPS Bistriţa, scor 29-25 (15-11) şi CSŞ Mediaş – CSŞ Odorhei, 20-39 (14-16).

Mâine vor avea loc alte 3 partide după următorul program: Gr.Sc. Energetic Rm. Vâlcea – CSŞ Mediaş (ora 09:00); CSŞ Odorhei – CSŞ Petroşani (ora 10:30) şi LPS Bistriţa – CSŞ Hunedoara (ora 12:00).

Turneul care este organizat de gruparea de Ligă Naţională CSM Cetate Deva patronată de Marian Muntean va continua până duminică, 6 martie.

Echipele clasate pe primele 4 locuri se vor califica la Turneul Semifinal II.

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.