FOTOGALERIE/HANDBAL FEMININ/JUNIOARE I/TURNEU SEMIFINAL LA DEVA/CSŞ Petroşani bate CSŞ Hunedoara şi pe teren neutru

Derby-ul judeţului Hunedoara la handbal feminin junioare I (18-19 ani) a fost adjudecat de echipa Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Petroşani care a învins, scor 34-30, la pauză 15-14, formaţia Clubului Sportiv Şcolar Hunedoara.

8 (4)

Partida a contat pentru prima etapă din Grupa a III-a a Turneului Semifinal I care a debutat astăzi în Sala Sporturilor din Deva şi la care mai participă echipele: CSŞ Mediaş, CSŞ Odorhei, LPS Bistriţa şi Grupul Şcolar Energetic din Râmnicu Vâlcea.

Jocul dintre CSŞ Petroşani (antrenor Edit Mileti) şi CSŞ Hunedoara (antrenor Cristina Lasconi), a fost o reeditare a înfruntărilor din Seria E a Campionatului Naţional al junioarelor I sezonul 2013-2104 în care victoria revenit de fiecare dată fetelor din Valea Jiului care s-au impus cu 32-24 în tur, la Hunedoara respectiv 33-25, în retur la Petroşani.

Tot astăzi s-au mai disputat jocurile: Gr. Sc. Energetic Rm. Vâlcea – LPS Bistriţa, scor 29-25 (15-11) şi CSŞ Mediaş – CSŞ Odorhei, 20-39 (14-16).

Mâine vor avea loc alte 3 partide după următorul program: Gr.Sc. Energetic Rm. Vâlcea – CSŞ Mediaş (ora 09:00); CSŞ Odorhei – CSŞ Petroşani (ora 10:30) şi LPS Bistriţa – CSŞ Hunedoara (ora 12:00).

Turneul care este organizat de gruparea de Ligă Naţională CSM Cetate Deva patronată de Marian Muntean va continua până duminică, 6 martie.

Echipele clasate pe primele 4 locuri se vor califica la Turneul Semifinal II.

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × doi =

ACTUALITATE
Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva         Nereguli la transportatorii de lemne         Tâlharii din Vulcan, capturați de Poliție         Primarul Florin Oancea a cerut din nou schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș         Spitalul din Hunedoara s-a dotat cu cinci ascensoare de ultimă generație         ANALIZĂ. Pe fondul războiului Mareș-Oancea, se schimbă jocul puterii în Consiliul Local Deva         Consilierii ALDE și PSRo au format grup politic în CL Deva         Lista drumurilor județene pentru care CJ Hunedoara va aloca bani în 2018         Tragedie inexplicabilă în Petroșani         Minora dispărută de patru zile a fost găsită         S-au branșat ilegal la rețeaua electrică         Prins la furat pe vagon         Inspectorii de muncă au amendat CEH după tragedia din Mina Lupeni         Angajatul unei benzinării din Deva a adus la poliție un portmoneu plin cu bani         Extaz și agonie pe Strada palatelor din Hunedoara         DEZVĂLUIRI. Noaptea de coșmar a hoțului care a spart Castelul Corvinilor         „Leii șoselelor” care ne omoară în trafic. Cazul Norocel, recidivistul liber după prăpădul de pe străzi