FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/Medalii mondiale pentru karateka din Brad

Sportivii de la Empi Karate Brad au revenit acasă de la Campionatul Mondial din Italia, de la Caorle cu un palmares demn de invidiat. Karateka antrenaţi de Sorin Avram au adus la Brad 8 medalii, dintre care 4 de aur,  una de argint şi 3 de bronz.

Foto: brad24.ro/ALINA COROIU

Foto: brad24.ro/ALINA COROIU

Medaliile de aur au fost câştigate de Andreea Coroiu (kumite), Gabriel Cioară (kata), Alexandru Mariş şi Marius Demian – ultimii doi în proba de kumite pe echipe. Medalia de argint a revenit lui Samuel Krech (la kata). Iar medaliile de bronz au revenit lui Robert Albulescu (kumite) şi Răzvan Tomesc (kumite echipe şi kumite echipe rotaţie). Din lotul lui Empi Brad au mai făcut parte sportivii: Luisana Abike, Emanuela Fodor, Andrei Anta, Mihai Albu.

Astfel, karateka brădeni s-au întors din Italia cu 8 medalii, bilanţ extraordinar la o competiţie în care au concurat 815 sportivi din 24 de ţări.

Felicitări sportivilor şi antrenorilor pentru aceste rezultate, dar şi celor care sunt alături de aceşti minunaţi sportivi!

Şi nu uitaţi, puteţi să vă duceţi copiii la karate, la grupa de începători, în fiecare zi de marţi şi joi, de la ora 16:00 în Sala de sport a Şcolii Generale “Horia Cloşca şi Crişan” din Brad.

Sursa foto: brad24.ro/Alina Coroiu.

 

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/Medalii mondiale pentru karateka din Brad

  1. motu

    Felicitari!Copii acestia si antrenorullor fac cu adevarat cinste si sunt reprezentativi pentru Brad nu maimutoiul de Cazacu si haita lui de aplaudaci U.Se.Le. din Consiliul Local.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × patru =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani