FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/Medalii mondiale pentru karateka din Brad

Sportivii de la Empi Karate Brad au revenit acasă de la Campionatul Mondial din Italia, de la Caorle cu un palmares demn de invidiat. Karateka antrenaţi de Sorin Avram au adus la Brad 8 medalii, dintre care 4 de aur,  una de argint şi 3 de bronz.

Foto: brad24.ro/ALINA COROIU

Foto: brad24.ro/ALINA COROIU

Medaliile de aur au fost câştigate de Andreea Coroiu (kumite), Gabriel Cioară (kata), Alexandru Mariş şi Marius Demian – ultimii doi în proba de kumite pe echipe. Medalia de argint a revenit lui Samuel Krech (la kata). Iar medaliile de bronz au revenit lui Robert Albulescu (kumite) şi Răzvan Tomesc (kumite echipe şi kumite echipe rotaţie). Din lotul lui Empi Brad au mai făcut parte sportivii: Luisana Abike, Emanuela Fodor, Andrei Anta, Mihai Albu.

Astfel, karateka brădeni s-au întors din Italia cu 8 medalii, bilanţ extraordinar la o competiţie în care au concurat 815 sportivi din 24 de ţări.

Felicitări sportivilor şi antrenorilor pentru aceste rezultate, dar şi celor care sunt alături de aceşti minunaţi sportivi!

Şi nu uitaţi, puteţi să vă duceţi copiii la karate, la grupa de începători, în fiecare zi de marţi şi joi, de la ora 16:00 în Sala de sport a Şcolii Generale “Horia Cloşca şi Crişan” din Brad.

Sursa foto: brad24.ro/Alina Coroiu.

 

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/Medalii mondiale pentru karateka din Brad

  1. motu

    Felicitari!Copii acestia si antrenorullor fac cu adevarat cinste si sunt reprezentativi pentru Brad nu maimutoiul de Cazacu si haita lui de aplaudaci U.Se.Le. din Consiliul Local.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei