FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/Medalii mondiale pentru karateka din Brad

Sportivii de la Empi Karate Brad au revenit acasă de la Campionatul Mondial din Italia, de la Caorle cu un palmares demn de invidiat. Karateka antrenaţi de Sorin Avram au adus la Brad 8 medalii, dintre care 4 de aur,  una de argint şi 3 de bronz.

Foto: brad24.ro/ALINA COROIU

Foto: brad24.ro/ALINA COROIU

Medaliile de aur au fost câştigate de Andreea Coroiu (kumite), Gabriel Cioară (kata), Alexandru Mariş şi Marius Demian – ultimii doi în proba de kumite pe echipe. Medalia de argint a revenit lui Samuel Krech (la kata). Iar medaliile de bronz au revenit lui Robert Albulescu (kumite) şi Răzvan Tomesc (kumite echipe şi kumite echipe rotaţie). Din lotul lui Empi Brad au mai făcut parte sportivii: Luisana Abike, Emanuela Fodor, Andrei Anta, Mihai Albu.

Astfel, karateka brădeni s-au întors din Italia cu 8 medalii, bilanţ extraordinar la o competiţie în care au concurat 815 sportivi din 24 de ţări.

Felicitări sportivilor şi antrenorilor pentru aceste rezultate, dar şi celor care sunt alături de aceşti minunaţi sportivi!

Şi nu uitaţi, puteţi să vă duceţi copiii la karate, la grupa de începători, în fiecare zi de marţi şi joi, de la ora 16:00 în Sala de sport a Şcolii Generale “Horia Cloşca şi Crişan” din Brad.

Sursa foto: brad24.ro/Alina Coroiu.

 

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/Medalii mondiale pentru karateka din Brad

  1. motu

    Felicitari!Copii acestia si antrenorullor fac cu adevarat cinste si sunt reprezentativi pentru Brad nu maimutoiul de Cazacu si haita lui de aplaudaci U.Se.Le. din Consiliul Local.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”