FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/Medalii mondiale pentru karateka din Brad

Sportivii de la Empi Karate Brad au revenit acasă de la Campionatul Mondial din Italia, de la Caorle cu un palmares demn de invidiat. Karateka antrenaţi de Sorin Avram au adus la Brad 8 medalii, dintre care 4 de aur,  una de argint şi 3 de bronz.

Foto: brad24.ro/ALINA COROIU

Foto: brad24.ro/ALINA COROIU

Medaliile de aur au fost câştigate de Andreea Coroiu (kumite), Gabriel Cioară (kata), Alexandru Mariş şi Marius Demian – ultimii doi în proba de kumite pe echipe. Medalia de argint a revenit lui Samuel Krech (la kata). Iar medaliile de bronz au revenit lui Robert Albulescu (kumite) şi Răzvan Tomesc (kumite echipe şi kumite echipe rotaţie). Din lotul lui Empi Brad au mai făcut parte sportivii: Luisana Abike, Emanuela Fodor, Andrei Anta, Mihai Albu.

Astfel, karateka brădeni s-au întors din Italia cu 8 medalii, bilanţ extraordinar la o competiţie în care au concurat 815 sportivi din 24 de ţări.

Felicitări sportivilor şi antrenorilor pentru aceste rezultate, dar şi celor care sunt alături de aceşti minunaţi sportivi!

Şi nu uitaţi, puteţi să vă duceţi copiii la karate, la grupa de începători, în fiecare zi de marţi şi joi, de la ora 16:00 în Sala de sport a Şcolii Generale “Horia Cloşca şi Crişan” din Brad.

Sursa foto: brad24.ro/Alina Coroiu.

 

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/Medalii mondiale pentru karateka din Brad

  1. motu

    Felicitari!Copii acestia si antrenorullor fac cu adevarat cinste si sunt reprezentativi pentru Brad nu maimutoiul de Cazacu si haita lui de aplaudaci U.Se.Le. din Consiliul Local.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box