FOTOGALERIE/FOTBAL/LIGA A V-A HUNEDOARA/ETAPA A XIII-A/Remiza care menţine suspansul

Derbi-ul etapei a XIII-a în Seria I, Unirea General Berthelot – Agrocompany Băcia s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Gazdele îşi păstrează poziţia de lideri, însă oaspeţi au căzut un loc în clasament. VEZI CASETA TEHNICĂ A JOCULUI!

FOTOGALERIE DE SAMI TAMAŞ.

FOTOGALERIE DE SAMI TAMAŞ.

La pauză a fost 0-1 cu golul marcat cu capul de Balizs Karoly în minutul 18. Gazdele au restabilit egalitatea din start la puţin timp după pauză prin Marian Tomoni.

Repriza a doua a fost disputată cu ocazii de a marca la ambele porţi, însă în timp ce oaspeţii nu au mai reuşit să cadreze poarta apărată de Crişan gazdele au fost blocate de Tomuş care a fost cu adevărat jucătorul numărul 1 din echipa Băciei.

[wzslider autoplay=”true”]

Înghesuială mare învârf

Dacă înaintea jocului direct Unirea General Berthelot şi Agrocompany Băcia ocupau în ordine primele două locuri în clasament despărţite de doar două puncte după confruntarea directă diferenţa de puncte a rămas aceiaşi numai că între ele s-a interpus Cerna Lunca Cernii.

Situaţia existent acum în fruntea clasamentului nu mulţumeşte pe niciuna dintre cele două combatante.

“A fost un meci pe care trebuia să-l câştigăm şi astfel să ne distanţăm la cinci puncte de locul 2 aşa lupta la promovare rămâne deschisă în continuare”, a spus la final tehnicianul Unirii, Ionel Radu.

“Nu sunt mulţumit că am luat doar un punct la General Berthelot care trebuie să admit că a făcut un joc bun cu noi. Mai sunt de disputant cinci etape în care se pot întâmpla multe surprise. Noi vom juca la victorie până la final cu speranţa că vom încheia campionatul pe locul 1”, a spus şi antrenorul lui Agrocompany Băcia, Iosif Marc.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

Unirea General Berthelot……………….1 (0)

1. C. Crișan – 3. Martinescu (17. Al. Petresc 76’), 7. A. Pițigoi, 6. Dăbucean, 14. M. Pițigoi, 8. Jurmoni (19. E. Radu 46’), 10. Tomoni, 13. Ionescu, 5. Hâljoni (cpt.), 11. Kaizer, 16. Mazilu (9. N. Lazăr 86’). Antrenor: Ion Radu.

Agrocompany Băcia………………………. 1 (1)

1.Tomuș – 2. Morariu (14. Iftimie 66’), 17. B. Ardelean (16. Motocea 78’), 5. Bolfoș, 6. D. Ardelean, 18. Apati, 10. Ocnean (cpt.), 11. Balizs, 22. Zelinoi, 21. Biri, 15. Zavastin (13 M. Andrei 57’). Antrenor: Iosif Marc.

Au marcat: Marian Tomoni (48’)/Balizs Karoly (18’).

Arbitru: Daniel Thirt . Asistenţi: Alexandru Thirt şi Alexandru Peterliceanu (toţi din Călan). Observator: Cristian Gîț (Deva)

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + unu =

ACTUALITATE
Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei