FOTOGALERIE/FOTBAL/LIGA A V-A HUNEDOARA/ETAPA A XIII-A/Remiza care menţine suspansul

Derbi-ul etapei a XIII-a în Seria I, Unirea General Berthelot – Agrocompany Băcia s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Gazdele îşi păstrează poziţia de lideri, însă oaspeţi au căzut un loc în clasament. VEZI CASETA TEHNICĂ A JOCULUI!

FOTOGALERIE DE SAMI TAMAŞ.

FOTOGALERIE DE SAMI TAMAŞ.

La pauză a fost 0-1 cu golul marcat cu capul de Balizs Karoly în minutul 18. Gazdele au restabilit egalitatea din start la puţin timp după pauză prin Marian Tomoni.

Repriza a doua a fost disputată cu ocazii de a marca la ambele porţi, însă în timp ce oaspeţii nu au mai reuşit să cadreze poarta apărată de Crişan gazdele au fost blocate de Tomuş care a fost cu adevărat jucătorul numărul 1 din echipa Băciei.

[wzslider autoplay=”true”]

Înghesuială mare învârf

Dacă înaintea jocului direct Unirea General Berthelot şi Agrocompany Băcia ocupau în ordine primele două locuri în clasament despărţite de doar două puncte după confruntarea directă diferenţa de puncte a rămas aceiaşi numai că între ele s-a interpus Cerna Lunca Cernii.

Situaţia existent acum în fruntea clasamentului nu mulţumeşte pe niciuna dintre cele două combatante.

“A fost un meci pe care trebuia să-l câştigăm şi astfel să ne distanţăm la cinci puncte de locul 2 aşa lupta la promovare rămâne deschisă în continuare”, a spus la final tehnicianul Unirii, Ionel Radu.

“Nu sunt mulţumit că am luat doar un punct la General Berthelot care trebuie să admit că a făcut un joc bun cu noi. Mai sunt de disputant cinci etape în care se pot întâmpla multe surprise. Noi vom juca la victorie până la final cu speranţa că vom încheia campionatul pe locul 1”, a spus şi antrenorul lui Agrocompany Băcia, Iosif Marc.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

Unirea General Berthelot……………….1 (0)

1. C. Crișan – 3. Martinescu (17. Al. Petresc 76’), 7. A. Pițigoi, 6. Dăbucean, 14. M. Pițigoi, 8. Jurmoni (19. E. Radu 46’), 10. Tomoni, 13. Ionescu, 5. Hâljoni (cpt.), 11. Kaizer, 16. Mazilu (9. N. Lazăr 86’). Antrenor: Ion Radu.

Agrocompany Băcia………………………. 1 (1)

1.Tomuș – 2. Morariu (14. Iftimie 66’), 17. B. Ardelean (16. Motocea 78’), 5. Bolfoș, 6. D. Ardelean, 18. Apati, 10. Ocnean (cpt.), 11. Balizs, 22. Zelinoi, 21. Biri, 15. Zavastin (13 M. Andrei 57’). Antrenor: Iosif Marc.

Au marcat: Marian Tomoni (48’)/Balizs Karoly (18’).

Arbitru: Daniel Thirt . Asistenţi: Alexandru Thirt şi Alexandru Peterliceanu (toţi din Călan). Observator: Cristian Gîț (Deva)

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă