FOTBAL/LIGA A III-A, SERIA A IV-A/INTERVIU/Dîrvaru: “Vom juca toate meciurile la victorie”

În ultimul joc din campionatul regulat atacantul lui FC Hunedoara, Elvis Dîrvaru a marcat două goluri în poarta celor de la AFCM Reşiţa (scor 5-0 n.r.) iar la final a vorbit despre şansele pe care echipa sa le are la promovare.  VEZI CLASAMENTUL ŞI PROGRAMUL PLAY OFF-ULUI!

12-DIRVARU

Sosit la FC Hunedoara în pauza de iarnă atacantul Elvis Dîrvaru (foto) este în creştere de formă, însă speră să de-a cel mai bun randament în play off. Conştient că şansele la promovare sunt mici, vârful Hunedoarei vrea să câştige toate jocurile din play off şi cheamă suporterii lângă echipă.

Reporter: – Felicitări, Elvis! Pentru al doilea joc la rând ai dat gol. După golul victoriei de la Târgu Jiu, cu AFCM Reşiţa ai reuşit chiar două.

Elvis Dîrvaru: – Mă simt foarte bine la Hunedoara! Echipa este în creştere de formă, eu la fel. Aşteptăm play off-ul încrezători şi dornici să facem cât mai multe puncte, iar la sfârşit să vedem pe ce loc ne vom clasa.

Reporter: Apropo de play off. Tu şi colegii tăi v-aţi făcut un plan cum să abordaţi jocurile din partea a doua a campionatului?

Elvis Dîrvaru: – Vom aborda toate jocurile la victorie. Şansele să încheiem sezonul pe primul loc sunt foarte mici, însă le vom juca până la capăt.

Reporter: – Primul joc în play off e vineri, la Millenium Giarmata, care în acest sezon a învins FC Hunedoara de două ori.

Elvis Dîrvaru: – Abia aştept să jucăm cu ei din nou. De data asta ne vom lua revanşa. Regret eşecul din retur cu Giarmata de la Hunedoara. Cu o victorie în faţa lor şansele noastre la promovare ar fi acum mai mari.

Reporter: – Spectatorii hunedoreni nu prea au dat pe la stadion la jocurile voastre.

Elvis Dîrvaru: – Îi aşteptăm de acum încolo. Sper să vină să ne susţină în play off încurajările lor ne-ar motiva şi mai mult.

LIGA A III-A, SERIA A IV-A
CLASAMENTUL PLAY OFF-ULUI
1.FC Caransebeş 10 6 2 2    16 – 9           20p
2.Becicherecu Mic 10 4 4 2 10 – 4           16p
3.Millenium Giarmata 10 4 3 3    14-13           15p
4.FC Hunedoara 10 4 0 6    7 – 12           12p
5.Pandurii 2 Tg. Jiu 10 3 2 6 10-15           11p
6.Vulturii Lugoj 10 2 1 6    13-17           10p
PROGRAM PLAY OFF
Etapa I, vineri 18 aprilie
FC Caransebeş – Vulturii Lugoj
Nuova Becicherecu Mic – Pandurii 2 Târgu Jiu
Millenium Giarmata – FC Hunedoara
Etapa a II-a, vineri 25 aprilie
Vulturii Lugoj – FC Hunedoara
Pandurii 2 Târgu Jiu – Millenium Giarmata
FC Caransebeş – Nuova Becicherecu Mic
Etapa a III-a 3, vineri 2 mai
Nuova Becicherecu Mic – Vulturii Lugoj
Millenium Giarmata – FC Caransebeş
FC Hunedoara – Pandurii 2 Târgu Jiu
Etapa a IV-a, marţi 6 mai
Vulturii Lugoj – Pandurii 2 Târgu Jiu
FC Caransebeş – FC Hunedoara
Nuova Becicherecu Mic – Millenium Giarmata
Etapa a V-a, vineri 9 mai
#Millenium Giarmata – Vulturii Lugoj
#FC Hunedoara – Becicherecu Mic
#Pandurii 2 Târgu Jiu – FC Caransebeş
Etapa a VI-a, vineri 16 mai
Vulturii Lugoj – FC Caransebeş
Pandurii 2 Târgu Jiu – Nuova Becicherecu Mic
FC Hunedoara – Millenium Giarmata
Etapa a VII-a, vineri 24 mai
FC Hunedoara – Vulturii Lugoj
Millenium Giarmata – Pandurii 2 Târgu Jiu
Nuova Becicherecu Mic – FC Caransebeş
Etapa a VIII-a, vineri 24 mai
Vulturii Lugoj – Nuova Becicherecu Mic
FC Caransebeş – Millenium Giarmata
Pandurii 2 Târgu Jiu – FC Hunedoara
 Etapa a IX-a, vineri 30 mai
Pandurii 2 Târgu Jiu – Vulturii Lugoj
FC Hunedoara – FC Caransebeş
Millenium Giarmata – Nuova Becicherecu Mic
Etapa a X-a, vineri 6 iunie
Vulturii Lugoj – Millenium Giarmata
Becicherecu Mic – FC Hunedoara
FC Caransebeş – Pandurii 2 Târgu Jiu

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor