FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Titi Alexoi: “Acum sau niciodată”

La al treilea descălecat la Hunedoara tehnicianul Titi Alexoi promite că va face o echipă spectaculoasă iar dacă nu va reuşi sau nu va fi lăsat va renunţa definitiv la antrenorat.

12-MICReîntors la Hunedoara după experienţele avute la Corvinul 1921 şi Corvinul 2005, tehnicianul Constantin “Titi” Alexoi (foto, 55 ani), spune că a fost atras de proiectul noii conduceri a FC Hunedoara – reorganizarea din temelii a activităţii şi a forma o echipă doar din 12-TITIjucători tineri şi localnici – proiect pe care l-a apreciat ca fiind „nebunesc”.

Totodată, noul antrenor principal al FC Hunedoara spulberă iluziile suporterilor care în ultimii ani au visat cu ochii deschişi că Hunedoara va promova în Liga secundă. Alexoi spune că în starea în care se află echipa acum – formată din jucători fără experienţă şi cu un buget mic – FC Hunedoara nu îşi poate propune obiective fanteziste.

“Suntem «nebuni»!”

ZHD.ro: – Domnule Alexoi, cu ce gânduri aţi revenit la Hunedoara?

Titi Alexoi: – M-am întors să termin ceea ce am început în urmă cu şapte ani. La fel ca şi acum, şi atunci am pus bazele unei echipe frumoase, formată din jucători tineri exclusiv din judeţ, însă nu am fost lăsat să îmi termin treaba. N-aş fi acceptat propunerea noii conduceri dacă nu ar fi fost vorba de un plan asemănător. Ei, noii conducătorii ai FC Hunedoara sunt mai «nebuni», aşa, ca şi mine, ştiu bine că va fi greu, dar n-au spus nu provocării, tocmai de aceea am acceptat şi eu.

ZHD.ro: – Ce stare aţi găsit la Hunedoara?

Titi Alexoi: – Proiectul noii conduceri este unul ambiţios, care mi-a plăcut de la început, de aceea am acceptat să vin alături de ei. Trebuie să recunosc că îmi era şi dor să antrenez. Despre lot nu pot spune foarte multe lucruri încă încercăm să ne cunoaştem, dar am încredere că vom face o echipă frumoasă la Hunedoara.

ZHD.ro: – Mai are judeţul Hunedoara potenţial fotbalistic?

Titi Alexoi: – Sută la sută în Hunedoara există foarte mulţi jucători de fotbal buni. Motivul din care ei nu reuşesc să progreseze este că nu au motivaţie şi sunt antrenaţi prost. Aici trebuie să intervină psihologia şi flerul antrenorului care trebuie să-i facă să muncească, să se antreneze cu plăcere şi astfel să îşi câştige banii. Şi nu invers toţi să ceară bani înainte.

Bugetul impune obiectivul

ZHD.ro: – Cu excepţia sezonului 2009-2010, primul, mereu FC Hunedoara şi-a propus promovarea în Liga a doua însă de fiecare data a ratat ruşinos obiectivul. În situaţia actuală, în sezonul 2014-2015 se mai poate vorbi la Hunedoara de accederea în eşalonul superior?

Titi Alexoi: – Că au ţintit promovarea a fost o mare gafă a celor care au condus clubul în anii trecuţi în condiţiile în care aici totul era vraişte. În condiţii normale obiectivul unei echipe este impus de modul cum este organizat clubul, lotul de jucători de care dispune şi de bugetul asigurat nu de dorinţa finanţatorilor sau a suporterilor.

ZHD.ro: – Suporterii hunedoreni au cam uitat drumul spre stadion sezonul trecut. Credeţi că veţi reuşi să-i readuceţi din nou în număr mare în tribune?

Titi Alexoi: – Suporterii să aibă încredere şi să vină alături de noi pentru că nu le va părea rău. Şi pentru ei m-am întors la Hunedoara. Le promit că voi face o echipă de care vor fi mândri. Dacă nu voi reuşi sau nu voi fi lăsat voi renunţa la antrenorat.

Cifra

30

august este data la care va începe campionatul Ligii a III-a

[box border=”full”]

FC Hunedoara – Retezatul Haţeg în Cupă!

Peste exact o săptămână FC Hunedoara (L3) va debuta în sezonul 2014-2015 odată cu jocul pe care îl va susţine, în deplasare, cu conjudeţeana CSO Retezatul Haţeg (L4) în Faza a II-a a Cupei României. Meciul este programat să se dispute, într-o singură manşă eliminatorie, miercuri 30 iulie cu începere de la ora 17:30 pe stadionul „Retezatul”. Campioana judeţeană şi câştigătoare a Cupei României faza pe judeţul Hunedoara ediţia 2013-2014, Retezatul Haţeg a depăşit Faza I fără să evolueze deoarece adversara CSU Jiul Rovinari nu s-a prezentat la joc. Echipa care va merge mai departe în Cupa României dintre FC Hunedoara şi Retezatul Haţeg va juca în  Faza a III-a miercuri 13 august de la ora 17:30.

[/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × patru =

ACTUALITATE
Doi jandarmi au salvat o femeie din mâinile unui jefuitor         Proiectul vânzării terenului de 80.000 de metri pătrați unei companii germane a fost respins         Angajații APIA Hunedoara au continuat protestul         Hunedoara anilor 1960, descrisă de scriitori: orașul uriaşului complex de uzine unde fierbe în clocot oţelul         Brandul Sense anunta mari reduceri de Black Friday         Un vârstnic de 95 de ani a fost jefuit         Imagini de pe șantierul Lotului IV al autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat         O companie germană va deschide o fabrică în Hunedoara         CUM DISPAR COMORILE SATELOR. Bisericile de lemn ale Hunedoarei stricate de proiectele de restaurare         Raportul IPJ. Ultima lună din mandatul fostului șef al IPJ Hunedoara, Liviu Dumitru         Cursele de taxi mai scumpe cu un leu pe kilometru în Hunedoara         Peste 1.000 de salariaţi disponibilizaţi de la CEH vor primi plăți compensatorii         Tinerii sunt invitați de IPJ Hunedoara să devină polițiști         Angajată APIA condamnată la închisoare         Fost șef al CNADNR trimis în judecată pentru abuz în serviciu         Nouă ani de la marea tragedie din Mina Petrila         Târgul de Iarnă își deschide porțile în Deva         Elevă de 17 ani dispărută de la domiciliu         Miercuri începe Postul Naşterii Domnului         Caz șocant în Hunedoara. Bărbat spânzurat în scara blocului