FOTOGALERIE/FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Pas fals!

FC Hunedoara a fost învinsă, pe teren propriu, scor 0-1, de FC Caransebeş în prima etapă a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Oaspeţii au marcat golul victoriei la primul şut pe poartă.

LA STRÂNS BANDEROLA. Fundaşul dreapta al FC Hunedoara, Alexandru Petresc a părut copleşit de statutul de căpitan de echipă. A încercat multe, însă puţine i-au reuşit. Foto: SAMI TAMAŞ.

LA STRÂNS BANDEROLA. Fundaşul dreapta al FC Hunedoara, Alexandru Petresc a părut copleşit de statutul de căpitan de echipă. A încercat multe, însă puţine i-au reuşit. Foto: SAMI TAMAŞ.

Pe culoarul ce duce de la vestiare spre teren jucătorii lui FC Hunedoara şi-au potrivit paşii în aşa fel încât să calce cu dreptul pe gazonul verde. Unii dintre ei s-au aplecat pe dreapta şi au rupt cu vârful degetelor câteva fire de iarbă pe care după ce şi le-au fluturat prin faţă în semn de cruce le-au vârât în sân spre a le purta noroc. Însă, vineri nicio superstiţie nu a putut ţine şansa de partea hunedorenilor. Părăsiţi de „ultraşii” din Peluza Nord încă dinainte de începerea campionatului, băieţii lui Constantin Olariu s-au străduit să-i cucerească pe spectatorii din tribune, însă totul a fost în zadar pentru că nimic nu le-a ieşit. Răzvan Petcu a semnat prima ocazie mare a meciului. Mingea şutată tare din lovitură liberă de la 25 de metri de fundaşul hunedorean l-a pus în dificultate pe portarul bănăţenilor Cioloca care a respins în lateral (8). Şi Pepenar a creat panică în careul advers, însă execuţia sa cu capul a fost prea slabă pentru a-l surprinde pe Cioloca care a reţinut balonul (15).

Oaspeţi pragmatici

Cioloca a fost la post şi după pauză când a deviat în bara transversală şpiţul lui Suciu (52) şi mai apoi în corner „capul” lui Şoit (59). Pentru gazde jocul s-a oprit în loc în minutul 68. Atunci, bănăţeanul Cosmin Negoescu a marcat unicul gol al meciului la prima ocazie a oaspeţilor – şut de la 16 metri la colţul lung în stânga lui Raţ. La final hunedorenii au ieşit de pe teren cu stângul, cu capul plecat sub vocile contestatoare ale propriilor suporteri. Cam devreme domnilor…

CASETA TEHNICĂ

FC Hunedoara……………………0 (0)

Fl. Raţ – Al. Petresc (cpt;), Dosan, R. Petcu (80 Homei), B. Roiu – Şoit, R. Muntean, J. Vajda, Pepenar (74 Lintaru), Fl. Nicula – D. Suciu.

Antrenor: Constantin Olariu.

FC Caransebeş………………….1 (0)

Cioloca – Firan (73 R. Artimon), Goşa, Dubei, Zele, Suru (cpt;), Artean, Şandru (90 Fuchs), Feneş (66, D. Constantinescu), Negoescu (81  Bona), B. Steop.

Antrenor: Alin Artimon.

A marcat: Cosmin Negoescu (68).

Arbitru: Claudiu Ştef. Asistenţi: Balint Albu şi Andra Tănăsuc (toţi din Târgu Mureş).

Stadion “Michael Klein”. Spectatori: 300.

[wzslider autoplay=”true”]

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + 9 =

ACTUALITATE
PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie