FOTOGALERIE/FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Pas fals!

FC Hunedoara a fost învinsă, pe teren propriu, scor 0-1, de FC Caransebeş în prima etapă a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Oaspeţii au marcat golul victoriei la primul şut pe poartă.

LA STRÂNS BANDEROLA. Fundaşul dreapta al FC Hunedoara, Alexandru Petresc a părut copleşit de statutul de căpitan de echipă. A încercat multe, însă puţine i-au reuşit. Foto: SAMI TAMAŞ.

LA STRÂNS BANDEROLA. Fundaşul dreapta al FC Hunedoara, Alexandru Petresc a părut copleşit de statutul de căpitan de echipă. A încercat multe, însă puţine i-au reuşit. Foto: SAMI TAMAŞ.

Pe culoarul ce duce de la vestiare spre teren jucătorii lui FC Hunedoara şi-au potrivit paşii în aşa fel încât să calce cu dreptul pe gazonul verde. Unii dintre ei s-au aplecat pe dreapta şi au rupt cu vârful degetelor câteva fire de iarbă pe care după ce şi le-au fluturat prin faţă în semn de cruce le-au vârât în sân spre a le purta noroc. Însă, vineri nicio superstiţie nu a putut ţine şansa de partea hunedorenilor. Părăsiţi de „ultraşii” din Peluza Nord încă dinainte de începerea campionatului, băieţii lui Constantin Olariu s-au străduit să-i cucerească pe spectatorii din tribune, însă totul a fost în zadar pentru că nimic nu le-a ieşit. Răzvan Petcu a semnat prima ocazie mare a meciului. Mingea şutată tare din lovitură liberă de la 25 de metri de fundaşul hunedorean l-a pus în dificultate pe portarul bănăţenilor Cioloca care a respins în lateral (8). Şi Pepenar a creat panică în careul advers, însă execuţia sa cu capul a fost prea slabă pentru a-l surprinde pe Cioloca care a reţinut balonul (15).

Oaspeţi pragmatici

Cioloca a fost la post şi după pauză când a deviat în bara transversală şpiţul lui Suciu (52) şi mai apoi în corner „capul” lui Şoit (59). Pentru gazde jocul s-a oprit în loc în minutul 68. Atunci, bănăţeanul Cosmin Negoescu a marcat unicul gol al meciului la prima ocazie a oaspeţilor – şut de la 16 metri la colţul lung în stânga lui Raţ. La final hunedorenii au ieşit de pe teren cu stângul, cu capul plecat sub vocile contestatoare ale propriilor suporteri. Cam devreme domnilor…

CASETA TEHNICĂ

FC Hunedoara……………………0 (0)

Fl. Raţ – Al. Petresc (cpt;), Dosan, R. Petcu (80 Homei), B. Roiu – Şoit, R. Muntean, J. Vajda, Pepenar (74 Lintaru), Fl. Nicula – D. Suciu.

Antrenor: Constantin Olariu.

FC Caransebeş………………….1 (0)

Cioloca – Firan (73 R. Artimon), Goşa, Dubei, Zele, Suru (cpt;), Artean, Şandru (90 Fuchs), Feneş (66, D. Constantinescu), Negoescu (81  Bona), B. Steop.

Antrenor: Alin Artimon.

A marcat: Cosmin Negoescu (68).

Arbitru: Claudiu Ştef. Asistenţi: Balint Albu şi Andra Tănăsuc (toţi din Târgu Mureş).

Stadion “Michael Klein”. Spectatori: 300.

[wzslider autoplay=”true”]

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − 10 =

ACTUALITATE
Accident rutier în Cristur, pe șoseaua Hunedoara – Deva         Consiliul Județean pregătește banii pentru refacerea șoselei spre Sarmizegetusa Regia         Soarta tristă a așezării romane de la Micia, locul istoric care ar fi putut aduce turiști         Un polițist din Hunedoara a prins un tâlhar, după ce l-a alergat pe străzi         ADVERTORIAL. Educația financiară este vitală pentru un antreprenor         BIROCRAŢIA SUFOCĂ ROMÂNIA. Două miliarde de euro de la UE n-au mai ajuns la drumurile patriei         INSTITUŢIA PREFECTULUI. Lista despăgubirilor a fost aprobată de Guvern         O tânără a fost jefuită în Hunedoara         Accident în Hunedoara, produs de un bărbat de 71 de ani         PROIECT PILOT. Tablete pentru elevi şi laptopuri pentru dascăli, moca, de la stat         Pagube de peste jumătate de milion de lei în judeţul Hunedoara         Aproape 200 de cadre didactice, cercetători, academicieni și scriitori au dat publicității apelul ”Dreptul la Educație”         Ministrul Turismului la Geoagiu Băi. Mircea Titus Dobre: „Ce a fost până acum a fost o pancartă”         Drumul Ilia – Gelmar se va face cu 40 milioane euro, bani europeni         Semnal de alarmă: Hunedoara înconjurată de terenuri poluate. Cât de nocive sunt haldele de steril         Imagini aeriene de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat (VIDEO)         Atenționare meteo: cod galben de ploi și vijelii!         Scandal în trafic cu urmări grave, filmat de un martor (VIDEO)         Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni