FOTOGALERIE/FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Pas fals!

FC Hunedoara a fost învinsă, pe teren propriu, scor 0-1, de FC Caransebeş în prima etapă a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Oaspeţii au marcat golul victoriei la primul şut pe poartă.

LA STRÂNS BANDEROLA. Fundaşul dreapta al FC Hunedoara, Alexandru Petresc a părut copleşit de statutul de căpitan de echipă. A încercat multe, însă puţine i-au reuşit. Foto: SAMI TAMAŞ.

LA STRÂNS BANDEROLA. Fundaşul dreapta al FC Hunedoara, Alexandru Petresc a părut copleşit de statutul de căpitan de echipă. A încercat multe, însă puţine i-au reuşit. Foto: SAMI TAMAŞ.

Pe culoarul ce duce de la vestiare spre teren jucătorii lui FC Hunedoara şi-au potrivit paşii în aşa fel încât să calce cu dreptul pe gazonul verde. Unii dintre ei s-au aplecat pe dreapta şi au rupt cu vârful degetelor câteva fire de iarbă pe care după ce şi le-au fluturat prin faţă în semn de cruce le-au vârât în sân spre a le purta noroc. Însă, vineri nicio superstiţie nu a putut ţine şansa de partea hunedorenilor. Părăsiţi de „ultraşii” din Peluza Nord încă dinainte de începerea campionatului, băieţii lui Constantin Olariu s-au străduit să-i cucerească pe spectatorii din tribune, însă totul a fost în zadar pentru că nimic nu le-a ieşit. Răzvan Petcu a semnat prima ocazie mare a meciului. Mingea şutată tare din lovitură liberă de la 25 de metri de fundaşul hunedorean l-a pus în dificultate pe portarul bănăţenilor Cioloca care a respins în lateral (8). Şi Pepenar a creat panică în careul advers, însă execuţia sa cu capul a fost prea slabă pentru a-l surprinde pe Cioloca care a reţinut balonul (15).

Oaspeţi pragmatici

Cioloca a fost la post şi după pauză când a deviat în bara transversală şpiţul lui Suciu (52) şi mai apoi în corner „capul” lui Şoit (59). Pentru gazde jocul s-a oprit în loc în minutul 68. Atunci, bănăţeanul Cosmin Negoescu a marcat unicul gol al meciului la prima ocazie a oaspeţilor – şut de la 16 metri la colţul lung în stânga lui Raţ. La final hunedorenii au ieşit de pe teren cu stângul, cu capul plecat sub vocile contestatoare ale propriilor suporteri. Cam devreme domnilor…

CASETA TEHNICĂ

FC Hunedoara……………………0 (0)

Fl. Raţ – Al. Petresc (cpt;), Dosan, R. Petcu (80 Homei), B. Roiu – Şoit, R. Muntean, J. Vajda, Pepenar (74 Lintaru), Fl. Nicula – D. Suciu.

Antrenor: Constantin Olariu.

FC Caransebeş………………….1 (0)

Cioloca – Firan (73 R. Artimon), Goşa, Dubei, Zele, Suru (cpt;), Artean, Şandru (90 Fuchs), Feneş (66, D. Constantinescu), Negoescu (81  Bona), B. Steop.

Antrenor: Alin Artimon.

A marcat: Cosmin Negoescu (68).

Arbitru: Claudiu Ştef. Asistenţi: Balint Albu şi Andra Tănăsuc (toţi din Târgu Mureş).

Stadion “Michael Klein”. Spectatori: 300.

[wzslider autoplay=”true”]

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 3 =

ACTUALITATE
Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori