FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Olariu: „Ne lipseşte încrederea”

Cu Vulturii Lugoj (scor 1-0), FC Hunedoara a obţinut prima victorie stagională şi implicit în campionatul Seriei a IV-a, însă la final antrenorul „negru-albaştrilor”, Constantin Olariu a admis că jocul echipei încă scârţâie.

12-OLARIU

„Ne-am dorit mult să obţinem această victorie şi am reuşit să o obţinem motiv pentru care îi felicit pe băieţi. Însă jocul nostru încă suferă iar această stare se datorează faptului că deşi sunt valoroşi jucătorii mei nu au încă suficientă încredere în ei. Azi am avut şi şansă dar am şi dat un gol cu care ne-am impus”, a spus Constantin Olariu (foto). În altă ordine de idei tehnicianul hunedorean este liniştit în ceea ce priveşte acoperirea posturilor în echipă. „Am reuşit să completăm lista de jucători sub 21 de ani. Acum avem aproape pe toate posturile jucători sub 21 de ani iar acest lucru îmi permite să jonglez mai uşor cu ei la schimbările din timpul meciurilor”, a mai spus Olariu.

Etapa viitoare, vineri 20 septembrie, FC Hunedoara va evolua în deplasare, prima, la Jiul Rovinari.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × unu =

ACTUALITATE
Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național         Miner rănit grav la Mina Lupeni         Accident grav în Bălata         10 ani de la cel mai cumplit jaf armat din Hunedoara. Ce s-a întâmplat cu „echipa morții”         LEGILE JUSTIŢEI. Mircea Moloţ: „Şi magistraţii trebuie să răspundă pentru greşelile lor”         Firma omului de afaceri Emil Părău va achita 3.500 de lei Societăţii Române de Televizune         Mihai Mica a fost exclus din ALDE şi pierde postul de consilier local la Deva         Corvin Caffé – pseudoroman cu un oltean de… Hunedoara         Primii colindători la Primăria Deva         Bătrâni jefuiți în locuință, de falși instalatori         Spargere în cabinetul stomatologic         Accidentat pe o trecere de pietoni din Orăștie