FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A IV-A HUNEDOARA/Meci în stil K1. Ploaie de cartonaşe la Petrila!

Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara va judeca în şedinţa ordinară de astăzi “Măcelul de la Lonea”! 

arbitru cu cartonas rosu

Arbitrul Flavius Coroiu din Deva a avut de lucru nu glumă în timpul meciului Inter Petrila – Hercules Lupeni. Pe lângă cele 5 goluri validate „centralul” devean a acordat nu mai puţin de 13 cartonaşe! 10  „galbene” şi 3 „roşii”. Gazdele au primit cele mai multe avertismente.

Meciul din etapa a VIII-a a Ligii a IV-a Hunedoara care a pus faţă în faţă pe terenul din Lonea echipele Inter Petrila – în calitate de gazdă – şi Hercules Lupeni a fost în pericol să se încheie înainte de limită. Motivul? În minutul 78 echipa din Petrila a rămas în doar 6 jucători de câmp plus portarul, iar 5 dintre ei aveau câte un avertisment primit până în acel moment: Florin Dobre (minutul 17), Bogdan Muntean (27), Cosmin Borbely (38), Adrian Agapi (42) şi Andrei Cozac (74).

Eliminaţi direct pentru agresiuni asupra adversarilor

Au fost timişi mai repede la vestiare jucătorii lui Inter Petrila: Ionuţ Androne – călcarea cu intenţie pe coapsă a unui adversar în timp ce jocul era oprit (69). Alin Bocu – pentru lovirea cu pumnii în faţă a unui adversar în timp ce meciul era oprit (78) şi Florin Dobre – lovirea adversarului cu talpa piciorului în cap în mod voit (78). Au mai văzut „galben” în faţa ochilor petrilenii Pavel Croitoru (60), Alexandru Copîndean (64) şi Alin Bocu (73) în timp ce de la oaspeţi au fost avertizaţi doar Andrei Harangozo (13) şi căpitanul Cristian Ciocârlan (80). „Niciodată nu am acordat atâtea avertismente într-un singur joc”, a mărturisit unor apropiaţi Flavius Coroiu, cel mai bun arbitru din judeţul Hunedoara în 2012.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

Inter Petrila…………………..1 (1)

B. Munteanu – C. Borbely, Agapi, Al. Copîndean (70 Tăian), I. Androne (70 Croitoru), L. Costea, Cl. Androne (cpt; 73 S. Ungureanu), Al. Bocu, Boldizsar (64 Cozac), Fl. Dobre, P. Croitoru. Antrenor: Avram Moldovan.

Hercules Lupeni…………….4 (2)

C. Toth – R. Ungurianu (90 I. David), Curtean, M. Dumitrescu, Ad. Baltaru, A. Harangozo (54 Gârda), Ciorcârlan (cpt;), Al. Harangozo, Ad. Zlate (82 Cesărean), R. Moldovan, Bejan. Antrenor: Dan Voicu.

Eliminaţi: I. Androne (69). Al. Bocu (78) şi Fl. Dobre (78).

Marcatori: Al. Bocu (10-pen;)/Ciocârlan (23), A. Haragozo (26-pen;), R. Moldovan (53), Bejan (90).

Arbitru: Flavius Coroiu (Deva). Asistenţi: Robert Deoancă (Brad) şi Claudiu Doarvoaş (Deva). Observator: Vasile Capotescu (Hunedoara).

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × cinci =

ACTUALITATE
Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice