FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A IV-A HUNEDOARA/Meci în stil K1. Ploaie de cartonaşe la Petrila!

Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara va judeca în şedinţa ordinară de astăzi “Măcelul de la Lonea”! 

arbitru cu cartonas rosu

Arbitrul Flavius Coroiu din Deva a avut de lucru nu glumă în timpul meciului Inter Petrila – Hercules Lupeni. Pe lângă cele 5 goluri validate „centralul” devean a acordat nu mai puţin de 13 cartonaşe! 10  „galbene” şi 3 „roşii”. Gazdele au primit cele mai multe avertismente.

Meciul din etapa a VIII-a a Ligii a IV-a Hunedoara care a pus faţă în faţă pe terenul din Lonea echipele Inter Petrila – în calitate de gazdă – şi Hercules Lupeni a fost în pericol să se încheie înainte de limită. Motivul? În minutul 78 echipa din Petrila a rămas în doar 6 jucători de câmp plus portarul, iar 5 dintre ei aveau câte un avertisment primit până în acel moment: Florin Dobre (minutul 17), Bogdan Muntean (27), Cosmin Borbely (38), Adrian Agapi (42) şi Andrei Cozac (74).

Eliminaţi direct pentru agresiuni asupra adversarilor

Au fost timişi mai repede la vestiare jucătorii lui Inter Petrila: Ionuţ Androne – călcarea cu intenţie pe coapsă a unui adversar în timp ce jocul era oprit (69). Alin Bocu – pentru lovirea cu pumnii în faţă a unui adversar în timp ce meciul era oprit (78) şi Florin Dobre – lovirea adversarului cu talpa piciorului în cap în mod voit (78). Au mai văzut „galben” în faţa ochilor petrilenii Pavel Croitoru (60), Alexandru Copîndean (64) şi Alin Bocu (73) în timp ce de la oaspeţi au fost avertizaţi doar Andrei Harangozo (13) şi căpitanul Cristian Ciocârlan (80). „Niciodată nu am acordat atâtea avertismente într-un singur joc”, a mărturisit unor apropiaţi Flavius Coroiu, cel mai bun arbitru din judeţul Hunedoara în 2012.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

Inter Petrila…………………..1 (1)

B. Munteanu – C. Borbely, Agapi, Al. Copîndean (70 Tăian), I. Androne (70 Croitoru), L. Costea, Cl. Androne (cpt; 73 S. Ungureanu), Al. Bocu, Boldizsar (64 Cozac), Fl. Dobre, P. Croitoru. Antrenor: Avram Moldovan.

Hercules Lupeni…………….4 (2)

C. Toth – R. Ungurianu (90 I. David), Curtean, M. Dumitrescu, Ad. Baltaru, A. Harangozo (54 Gârda), Ciorcârlan (cpt;), Al. Harangozo, Ad. Zlate (82 Cesărean), R. Moldovan, Bejan. Antrenor: Dan Voicu.

Eliminaţi: I. Androne (69). Al. Bocu (78) şi Fl. Dobre (78).

Marcatori: Al. Bocu (10-pen;)/Ciocârlan (23), A. Haragozo (26-pen;), R. Moldovan (53), Bejan (90).

Arbitru: Flavius Coroiu (Deva). Asistenţi: Robert Deoancă (Brad) şi Claudiu Doarvoaş (Deva). Observator: Vasile Capotescu (Hunedoara).

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 7: șapte oameni au fost răniți         Ce acte a solicitat Corpul de Control din Energie de la CEH         Muncitorii de pe autostradă intră în concediu         Doi magistrați de la Tribunalul Hunedoara au ieșit la pensie         Un cor din Coreea de Sud a concertat la Castelul Corvinilor         Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!