FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A IV-A HUNEDOARA/ETAPA A XX-A/Gură de oxigen

Aurul Brad şi-a refăcut moralul în jocul cu Victoria Călan pe care a învins-o la pas.

Sursa foto: FB/Brad24.ro

Sursa foto: FB/Brad24.ro

După 3 jocuri la rând fără victorie Aurul Brad a rupt ghinionul duminică, pe teren propriu, cu Victoria Călan, scor 4-2. A fost a doua victorie în retur pentru trupa antrenată de Alin Gomoi. Golurile “aurarilor” echipaţi complet  în roşu au fost marcate de Vurdea care a stabilit scorul primei reprize cu reuşitele din minutele 21’ – şut de la distanţă, şi 38’ – şut pe jos din interiorul careului. Intrat după pauză  Miclean a urcat scorul la 3-0 (50’) şi Ciocan (71’). Călănenii au redus din diferenţă prin Marius Moldovan (70’) şi Stănculea (78’). La scorul de 1-0 Bradul a trimis mingea în bară prin Bişorca şi un gol anulat pe motiv de ofsaid la Lup (32’).

Cu acest succes Aurul Brad a egalat la puncte pe Jiul Petroşani şi a urcat un loc în clasament. Runda viitoare, sâmbătă 5 aprilie, va fi derbi-ul “aurarilor”: Aurul Certej – Aurul Brad.[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

Aurul Brad……………….4 (2)

1. Robciuc –  5. Leaha (cpt.), 9. Ciocan, 18.  R. Filipaş, 10.  L. Cristea, 8. Bişorca (17. Cl. Lupea 58’), 14. Vurdea (15. Polvrea 65’), 3. A. Lup (11. Miclean 46’), 7.  N. Evi, 16. Bănărescu (4. I. Filipaș 56’), 6. Nedea.

Antrenor: Alin Gomoi.

Victoria Călan……………………..2 (0)

30. Al. Ionaşcu  – 18. Socaci, 4. M. Alexoi (cpt.),  5. Băiescu, 7. T. Ionaşcu, 10.  Stănculea, 2. Lingurar, 9. C. Corobea, 3. Damian(19. G. Matei 82’), 8.Rășcanu, 11. M. Moldovan.

Antrenor: Cornel Dumitriu.

Au marcat: Mihai Vurdea (21’, 38’), Viorel Miclean (50’), Darius Ciocan (71’)/Marius Moldovan (70’), Răzvan Stănculea (78’).

Arbitru: Petre Voica. Asistenţi: Daniel Roman şi Aurelian Băleanu Aurelian (toţi din Deva). Obsrevator: Mircea Sîrbu (Leșnic).

 

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare