FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A IV-A HUNEDOARA/ETAPA A XX-A/Gură de oxigen

Aurul Brad şi-a refăcut moralul în jocul cu Victoria Călan pe care a învins-o la pas.

Sursa foto: FB/Brad24.ro

Sursa foto: FB/Brad24.ro

După 3 jocuri la rând fără victorie Aurul Brad a rupt ghinionul duminică, pe teren propriu, cu Victoria Călan, scor 4-2. A fost a doua victorie în retur pentru trupa antrenată de Alin Gomoi. Golurile “aurarilor” echipaţi complet  în roşu au fost marcate de Vurdea care a stabilit scorul primei reprize cu reuşitele din minutele 21’ – şut de la distanţă, şi 38’ – şut pe jos din interiorul careului. Intrat după pauză  Miclean a urcat scorul la 3-0 (50’) şi Ciocan (71’). Călănenii au redus din diferenţă prin Marius Moldovan (70’) şi Stănculea (78’). La scorul de 1-0 Bradul a trimis mingea în bară prin Bişorca şi un gol anulat pe motiv de ofsaid la Lup (32’).

Cu acest succes Aurul Brad a egalat la puncte pe Jiul Petroşani şi a urcat un loc în clasament. Runda viitoare, sâmbătă 5 aprilie, va fi derbi-ul “aurarilor”: Aurul Certej – Aurul Brad.[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

Aurul Brad……………….4 (2)

1. Robciuc –  5. Leaha (cpt.), 9. Ciocan, 18.  R. Filipaş, 10.  L. Cristea, 8. Bişorca (17. Cl. Lupea 58’), 14. Vurdea (15. Polvrea 65’), 3. A. Lup (11. Miclean 46’), 7.  N. Evi, 16. Bănărescu (4. I. Filipaș 56’), 6. Nedea.

Antrenor: Alin Gomoi.

Victoria Călan……………………..2 (0)

30. Al. Ionaşcu  – 18. Socaci, 4. M. Alexoi (cpt.),  5. Băiescu, 7. T. Ionaşcu, 10.  Stănculea, 2. Lingurar, 9. C. Corobea, 3. Damian(19. G. Matei 82’), 8.Rășcanu, 11. M. Moldovan.

Antrenor: Cornel Dumitriu.

Au marcat: Mihai Vurdea (21’, 38’), Viorel Miclean (50’), Darius Ciocan (71’)/Marius Moldovan (70’), Răzvan Stănculea (78’).

Arbitru: Petre Voica. Asistenţi: Daniel Roman şi Aurelian Băleanu Aurelian (toţi din Deva). Obsrevator: Mircea Sîrbu (Leșnic).

 

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 1 =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva