FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A IV-A HUNEDOARA – SENIORI/Haţegul face calcule pentru baraj

Neînvinsă în actualul campionat echipa de fotbal Retezatul Haţeg se aşează tot mai comod în fotoliul de lider al Ligii a IV-a Hunedoara – seniori.

12-HATEG

După disputarea meciurilor din etapa a X-a Haţegul a făcut 26 de puncte (8 victorii şi două remize), s-a distanţat la două puncte de locul 2 ocupat de Hercules Lupeni şi 3 puncte de “principal contracandidată” la câştigarea campionatului, CS Vulcan.

Avans suficient pentru antrenorul Flaviu Itul (foto) care se gândeşte încă de pe acum  la turneul de baraj în trei pentru promovare în Liga a III-a din vara lui 2014. „Trebuie să fim foarte bine organizaţi pe mai multe nivele, începând de la lot, care trebuie să fie unul echilibrat valoric şi nu­meric – asta pentru că există posibilitatea să joci două meciuri în patru zile – dar şi din punct de vedere adminis­trativ şi organizatoric”, crede Itul.

[box border=”full”]

S-a schimbat sistemul de promovare

Principala noutatea a modului de organizare  în ceea ce priveşte promovarea în Liga a III-a este reducerea numărului de echipe: doar 14 dintre campioanele judeţene din 2014 vor accede în Liga a III-a după disputarea a unor turnee de baraj în 3 echipe. Din 2007  nicio reprezentantă a judeţului Hunedoara nu a trecut de barajul de promovare – în manşă unică.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara