FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A IV-A HUNEDOARA – SENIORI/Haţegul face calcule pentru baraj

Neînvinsă în actualul campionat echipa de fotbal Retezatul Haţeg se aşează tot mai comod în fotoliul de lider al Ligii a IV-a Hunedoara – seniori.

12-HATEG

După disputarea meciurilor din etapa a X-a Haţegul a făcut 26 de puncte (8 victorii şi două remize), s-a distanţat la două puncte de locul 2 ocupat de Hercules Lupeni şi 3 puncte de “principal contracandidată” la câştigarea campionatului, CS Vulcan.

Avans suficient pentru antrenorul Flaviu Itul (foto) care se gândeşte încă de pe acum  la turneul de baraj în trei pentru promovare în Liga a III-a din vara lui 2014. „Trebuie să fim foarte bine organizaţi pe mai multe nivele, începând de la lot, care trebuie să fie unul echilibrat valoric şi nu­meric – asta pentru că există posibilitatea să joci două meciuri în patru zile – dar şi din punct de vedere adminis­trativ şi organizatoric”, crede Itul.

[box border=”full”]

S-a schimbat sistemul de promovare

Principala noutatea a modului de organizare  în ceea ce priveşte promovarea în Liga a III-a este reducerea numărului de echipe: doar 14 dintre campioanele judeţene din 2014 vor accede în Liga a III-a după disputarea a unor turnee de baraj în 3 echipe. Din 2007  nicio reprezentantă a judeţului Hunedoara nu a trecut de barajul de promovare – în manşă unică.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − șase =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat