FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A IV-A HUNEDOARA – SENIORI/Haţegul face calcule pentru baraj

Neînvinsă în actualul campionat echipa de fotbal Retezatul Haţeg se aşează tot mai comod în fotoliul de lider al Ligii a IV-a Hunedoara – seniori.

12-HATEG

După disputarea meciurilor din etapa a X-a Haţegul a făcut 26 de puncte (8 victorii şi două remize), s-a distanţat la două puncte de locul 2 ocupat de Hercules Lupeni şi 3 puncte de “principal contracandidată” la câştigarea campionatului, CS Vulcan.

Avans suficient pentru antrenorul Flaviu Itul (foto) care se gândeşte încă de pe acum  la turneul de baraj în trei pentru promovare în Liga a III-a din vara lui 2014. „Trebuie să fim foarte bine organizaţi pe mai multe nivele, începând de la lot, care trebuie să fie unul echilibrat valoric şi nu­meric – asta pentru că există posibilitatea să joci două meciuri în patru zile – dar şi din punct de vedere adminis­trativ şi organizatoric”, crede Itul.

[box border=”full”]

S-a schimbat sistemul de promovare

Principala noutatea a modului de organizare  în ceea ce priveşte promovarea în Liga a III-a este reducerea numărului de echipe: doar 14 dintre campioanele judeţene din 2014 vor accede în Liga a III-a după disputarea a unor turnee de baraj în 3 echipe. Din 2007  nicio reprezentantă a judeţului Hunedoara nu a trecut de barajul de promovare – în manşă unică.

[/box]

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box