FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A IV-A HUNEDOARA – SENIORI/Haţegul face calcule pentru baraj

Neînvinsă în actualul campionat echipa de fotbal Retezatul Haţeg se aşează tot mai comod în fotoliul de lider al Ligii a IV-a Hunedoara – seniori.

12-HATEG

După disputarea meciurilor din etapa a X-a Haţegul a făcut 26 de puncte (8 victorii şi două remize), s-a distanţat la două puncte de locul 2 ocupat de Hercules Lupeni şi 3 puncte de “principal contracandidată” la câştigarea campionatului, CS Vulcan.

Avans suficient pentru antrenorul Flaviu Itul (foto) care se gândeşte încă de pe acum  la turneul de baraj în trei pentru promovare în Liga a III-a din vara lui 2014. „Trebuie să fim foarte bine organizaţi pe mai multe nivele, începând de la lot, care trebuie să fie unul echilibrat valoric şi nu­meric – asta pentru că există posibilitatea să joci două meciuri în patru zile – dar şi din punct de vedere adminis­trativ şi organizatoric”, crede Itul.

[box border=”full”]

S-a schimbat sistemul de promovare

Principala noutatea a modului de organizare  în ceea ce priveşte promovarea în Liga a III-a este reducerea numărului de echipe: doar 14 dintre campioanele judeţene din 2014 vor accede în Liga a III-a după disputarea a unor turnee de baraj în 3 echipe. Din 2007  nicio reprezentantă a judeţului Hunedoara nu a trecut de barajul de promovare – în manşă unică.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață