FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A IV-A HUNEDOARA/A fost măcel la Crăciuneşti

Retezatul Haţeg a făcut scorul etapei a cincia pe terenul Şoimului Băiţa şi este lider neînvins în Liga a IV-a Hunedoara.

12-HATEG

Echipa de fotbal a oraşului Haţeg, Retezatul şi-a luat în serios rolul de principală pretendentă la câştigarea campionatului judeţean de fotbal ediţia 2013-2014. Trupa antrenată de Flaviu Itul a avut nevoie de doar 4 etape pentru a se instalat pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a Hunedoara iar duminică, în ultimul joc al rundei a V-a Retezatul Haţeg s-a impus în deplasare pe terenul Şoimului Băiţa pe care a învins-o cu categoricul scor de 8-1! La pauză a fost 0-4.

„În fiecare meci ne-am creat multe ocazii de marca însă la Băiţa am fost mai eficienţi. Băieţii au făcut un joc tactic bun şi au dat dovadă de concentrare maximă în faţa porţii”, a explicat antrenorul principal al Retezatului Haţeg, Flaviu Itul.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ovidiu Popesc (10), Puşcă (21, 48), Silviu Boloş (32, 40 şi 70), Căpâlnaş (55) şi Pribac (82) din penalty. Gazdele au marcat golul de onoare dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Sorin Petcu. La scorul de 0-5 portarul oaspeţilor Tonca a apărat penalty-ul executat de Benea.

 

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

Şoimul Băiţa………………..1 (0)

Retezatul Haţeg…………. 8 (4)

Tonca – Căpâlnaş, Laslău (cpt;), Puşcă, M. Daj – Şaucă, Simoneac, Costea (61 A. Crişan), Pribac – Sil. Boloş (70 Perşe), Ov. Popesc (55 Duma). Antrenor: Flaviu Itul.

Au marcat: Popesc (10), Puşcă (21, 48), Sil. Boloş (32, 40, 70), Căpâlnaş (55), Pribac (82-pen;)/S. Petcu (76-pen;)

Arbitru: Voica Petre (Deva). Asistenţi: Geampană Alexandru (Teliuc) şi Popa Raul (Hunedoara). Observator: Macavei Grigore (Deva).

Teren “Crăciuneşti”.

[/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru − 2 =

ACTUALITATE
Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național         Miner rănit grav la Mina Lupeni         Accident grav în Bălata         10 ani de la cel mai cumplit jaf armat din Hunedoara. Ce s-a întâmplat cu „echipa morții”         LEGILE JUSTIŢEI. Mircea Moloţ: „Şi magistraţii trebuie să răspundă pentru greşelile lor”         Firma omului de afaceri Emil Părău va achita 3.500 de lei Societăţii Române de Televizune         Mihai Mica a fost exclus din ALDE şi pierde postul de consilier local la Deva         Corvin Caffé – pseudoroman cu un oltean de… Hunedoara         Primii colindători la Primăria Deva         Bătrâni jefuiți în locuință, de falși instalatori         Spargere în cabinetul stomatologic         Accidentat pe o trecere de pietoni din Orăștie