FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A IV-A HUNEDOARA/A fost măcel la Crăciuneşti

Retezatul Haţeg a făcut scorul etapei a cincia pe terenul Şoimului Băiţa şi este lider neînvins în Liga a IV-a Hunedoara.

12-HATEG

Echipa de fotbal a oraşului Haţeg, Retezatul şi-a luat în serios rolul de principală pretendentă la câştigarea campionatului judeţean de fotbal ediţia 2013-2014. Trupa antrenată de Flaviu Itul a avut nevoie de doar 4 etape pentru a se instalat pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a Hunedoara iar duminică, în ultimul joc al rundei a V-a Retezatul Haţeg s-a impus în deplasare pe terenul Şoimului Băiţa pe care a învins-o cu categoricul scor de 8-1! La pauză a fost 0-4.

„În fiecare meci ne-am creat multe ocazii de marca însă la Băiţa am fost mai eficienţi. Băieţii au făcut un joc tactic bun şi au dat dovadă de concentrare maximă în faţa porţii”, a explicat antrenorul principal al Retezatului Haţeg, Flaviu Itul.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ovidiu Popesc (10), Puşcă (21, 48), Silviu Boloş (32, 40 şi 70), Căpâlnaş (55) şi Pribac (82) din penalty. Gazdele au marcat golul de onoare dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Sorin Petcu. La scorul de 0-5 portarul oaspeţilor Tonca a apărat penalty-ul executat de Benea.

 

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

Şoimul Băiţa………………..1 (0)

Retezatul Haţeg…………. 8 (4)

Tonca – Căpâlnaş, Laslău (cpt;), Puşcă, M. Daj – Şaucă, Simoneac, Costea (61 A. Crişan), Pribac – Sil. Boloş (70 Perşe), Ov. Popesc (55 Duma). Antrenor: Flaviu Itul.

Au marcat: Popesc (10), Puşcă (21, 48), Sil. Boloş (32, 40, 70), Căpâlnaş (55), Pribac (82-pen;)/S. Petcu (76-pen;)

Arbitru: Voica Petre (Deva). Asistenţi: Geampană Alexandru (Teliuc) şi Popa Raul (Hunedoara). Observator: Macavei Grigore (Deva).

Teren “Crăciuneşti”.

[/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × trei =

ACTUALITATE
La Costești. Țurcana – Regina Munților – 2017 (FOTO + VIDEO)         Eveniment cultural. Un dar oferit celor mici         Cartierul ridicat în comunism pe muntele de fier primește o nouă șansă         Portofel pierdut, restituit păbugaşului de poliţiştii locali         Accident rutier grav pe Calea Zarandului         Accident rutier în Cristur, pe șoseaua Hunedoara – Deva         Consiliul Județean pregătește banii pentru refacerea șoselei spre Sarmizegetusa Regia         Soarta tristă a așezării romane de la Micia, locul istoric care ar fi putut aduce turiști         Un polițist din Hunedoara a prins un tâlhar, după ce l-a alergat pe străzi         ADVERTORIAL. Educația financiară este vitală pentru un antreprenor         BIROCRAŢIA SUFOCĂ ROMÂNIA. Două miliarde de euro de la UE n-au mai ajuns la drumurile patriei         INSTITUŢIA PREFECTULUI. Lista despăgubirilor a fost aprobată de Guvern         O tânără a fost jefuită în Hunedoara         Accident în Hunedoara, produs de un bărbat de 71 de ani         PROIECT PILOT. Tablete pentru elevi şi laptopuri pentru dascăli, moca, de la stat         Pagube de peste jumătate de milion de lei în judeţul Hunedoara         Aproape 200 de cadre didactice, cercetători, academicieni și scriitori au dat publicității apelul ”Dreptul la Educație”         Ministrul Turismului la Geoagiu Băi. Mircea Titus Dobre: „Ce a fost până acum a fost o pancartă”         Drumul Ilia – Gelmar se va face cu 40 milioane euro, bani europeni         Semnal de alarmă: Hunedoara înconjurată de terenuri poluate. Cât de nocive sunt haldele de steril