FOTBAL JUDEŢEAN/Fotbaliştii „K1” excluşi din echipă!

Suspendaţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru acte de violenţă pe teren doi dintre jucătorii Interului Petrila au fost pedepsiţi şi de club. Au fost daţi afară!

DSC03548

Sancţiuni duble pentru 2 dintre cei 3 jucători ai echipei de fotbal Inter Petrila eliminaţi direct de pe teren pentru agresiuni în timpul jocului din etapa a VIII-a a campionatului judeţean cu Hercules Lupeni (scor 1-4 n.r.).

Fotbaliştii amatori au fost pedepsiţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara dar şi de propriul club. Astfel, Florin Dobre (6 jocuri suspendare şi 100 de lei penalitate sportivă) şi  Alin Bocu (5 jocuri şi 90 lei) au fost excluşi definitiv din lotul Interului Petrila în timp ce Ionuţ Androne (4 jocuri şi 80 lei) a primit un ultim avertisment. „Deoarece aceşti jucători nu sunt plătiţi de club nu putem să-i amendăm, însă am decis să îi dăm afară pe Dobre şi Bocu. Pentru că e mai mic Ionuţ Androne a primit un ultim avertisment”, a anunţat antrenorul lui Inter Petrila, Avram Moldovan (foto).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”