FOTBAL JUDEŢEAN/Fotbaliştii „K1” excluşi din echipă!

Suspendaţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru acte de violenţă pe teren doi dintre jucătorii Interului Petrila au fost pedepsiţi şi de club. Au fost daţi afară!

DSC03548

Sancţiuni duble pentru 2 dintre cei 3 jucători ai echipei de fotbal Inter Petrila eliminaţi direct de pe teren pentru agresiuni în timpul jocului din etapa a VIII-a a campionatului judeţean cu Hercules Lupeni (scor 1-4 n.r.).

Fotbaliştii amatori au fost pedepsiţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara dar şi de propriul club. Astfel, Florin Dobre (6 jocuri suspendare şi 100 de lei penalitate sportivă) şi  Alin Bocu (5 jocuri şi 90 lei) au fost excluşi definitiv din lotul Interului Petrila în timp ce Ionuţ Androne (4 jocuri şi 80 lei) a primit un ultim avertisment. „Deoarece aceşti jucători nu sunt plătiţi de club nu putem să-i amendăm, însă am decis să îi dăm afară pe Dobre şi Bocu. Pentru că e mai mic Ionuţ Androne a primit un ultim avertisment”, a anunţat antrenorul lui Inter Petrila, Avram Moldovan (foto).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr