FOTBAL JUDEŢEAN/Fotbaliştii „K1” excluşi din echipă!

Suspendaţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru acte de violenţă pe teren doi dintre jucătorii Interului Petrila au fost pedepsiţi şi de club. Au fost daţi afară!

DSC03548

Sancţiuni duble pentru 2 dintre cei 3 jucători ai echipei de fotbal Inter Petrila eliminaţi direct de pe teren pentru agresiuni în timpul jocului din etapa a VIII-a a campionatului judeţean cu Hercules Lupeni (scor 1-4 n.r.).

Fotbaliştii amatori au fost pedepsiţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara dar şi de propriul club. Astfel, Florin Dobre (6 jocuri suspendare şi 100 de lei penalitate sportivă) şi  Alin Bocu (5 jocuri şi 90 lei) au fost excluşi definitiv din lotul Interului Petrila în timp ce Ionuţ Androne (4 jocuri şi 80 lei) a primit un ultim avertisment. „Deoarece aceşti jucători nu sunt plătiţi de club nu putem să-i amendăm, însă am decis să îi dăm afară pe Dobre şi Bocu. Pentru că e mai mic Ionuţ Androne a primit un ultim avertisment”, a anunţat antrenorul lui Inter Petrila, Avram Moldovan (foto).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 2 =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat