FOTBAL JUDEŢEAN/Fotbaliştii „K1” excluşi din echipă!

Suspendaţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru acte de violenţă pe teren doi dintre jucătorii Interului Petrila au fost pedepsiţi şi de club. Au fost daţi afară!

DSC03548

Sancţiuni duble pentru 2 dintre cei 3 jucători ai echipei de fotbal Inter Petrila eliminaţi direct de pe teren pentru agresiuni în timpul jocului din etapa a VIII-a a campionatului judeţean cu Hercules Lupeni (scor 1-4 n.r.).

Fotbaliştii amatori au fost pedepsiţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara dar şi de propriul club. Astfel, Florin Dobre (6 jocuri suspendare şi 100 de lei penalitate sportivă) şi  Alin Bocu (5 jocuri şi 90 lei) au fost excluşi definitiv din lotul Interului Petrila în timp ce Ionuţ Androne (4 jocuri şi 80 lei) a primit un ultim avertisment. „Deoarece aceşti jucători nu sunt plătiţi de club nu putem să-i amendăm, însă am decis să îi dăm afară pe Dobre şi Bocu. Pentru că e mai mic Ionuţ Androne a primit un ultim avertisment”, a anunţat antrenorul lui Inter Petrila, Avram Moldovan (foto).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului