FOTBAL JUDEŢEAN/După faptă şi pedeapsă. Fotbaliştii “K1” au fost sancţionaţi

Cei 3 jucători agresivi ai Interului Petrila au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal cu multe etape pe tuşă dar şi pecuniar.

DSC_0585

Cu 15 etape de suspendare şi o penalitate sportivă în valoare totală de 270 lei au fost sancţionaţi de Comisa  de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara cei trei jucători petrileni eliminaţi din teren în repriza secundă a meciului Inter Petrila – Hercules Lupeni (scor 1-4), din etapa a VIII-a a Ligii a IV-a Hunedoara la fotbal.

Între 4 şi 6 etape

Cea mai mare pedeapsă a fost dictată împotriva jucătorului Florin Dobre (24 ani) – 6 jocuri suspendare şi 100 de lei penalitate sportivă pentru lovirea unui adversar cu talpa piciorului în cap în mod voit el fiind înlocuit din echipă de câteva minute în momentul în care a avut loc agresiunea. Cu 5 etape de suspendare şi-o penalitate sportivă în valoare de 90 lei a fost sancţionat Alin Bocu (23 ani) – pentru lovirea cu pumnii în faţă a unui adversar în timp ce meciul era oprit iar Ionuţ Androne (19 ani) va sta 4 meciuri pe tuşă şi va achita o amendă de 80 lei pentru că a călcat cu intenţie pe coapsă a unui adversar în timp ce jocul era oprit. Mai mult, Clubul Sportiv Inter Petrila a fost şi el amendat cu suma de 150 lei pentru că a avut 3 jucători eliminaţi în cursul jocului.

Cei trei jucători îşi vor ispăşi pedepsele începând chiar cu etapa a IX-a, programată la sfârşitul acestei săptămâni în care Inter Petrila are programat joc mâine la Deva cu CNS Cetate. Însă, cei trei fotbalişti ar putea primi pedeapsa cea mai mare chiar de la clubul pe care îl reprezintă, Inter Petrila. „Cred că voi renunţa la toţi trei. Îi voi da afară din echipă”, s-a destăiunit apropiaţilor antrenorul Interului Petrila, Avram Moldovan.

Ploaie de cartonaşe

În total, în jocul Inter Petrila – Hercules Lupeni arbitrul Flavius Coroiu din Deva a acordat nu mai puţin de 13 cartonaşe! 10  „galbene” şi 3 „roşii”. Gazdele au primit cele mai multe: 8 avertismente şi 3 eliminări…

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi − unu =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat