FOTBAL ÎN SALĂ/LIGA 1/Deva este lider pe parchet!

ASFC Autobergamo a învins cu scorul de 11-1 pe Progresul Focşani şi are punctaj maxim după disputarea primelor 3 etape.

12-FUTSAL Jucătorii echipei de futsal, ASFC Fiat Autobergamo Deva au demontat celebra „Lege a lui Murphy” care enunţă că „orice începe rău se termină şi mai rău”.

Duminică seara în Sala Sporturilor din Deva, ASFC Autobergamo a primit gol de la Progresul Focşani care a deschis scorul prin Burcăcel (4) chiar în debutul jocului! Scor 0-1! Faptul că s-au văzut conduşi tabela de marcaj timp de 11 minute – pentru prima dată în actualul sezon – i-a enervat la culme pe jucătorii deveni care s-au răzbunat cu vârf şi îndesat şi le-au umplut poarta de goluri moldovenilor căror le-au dat 11! 5 goluri doar în prima repriză. Golurile învingătorilor au fost marcate de antrenorul-jucător Robert Lupu (foto la minge) – de 3 ori, Robert Matei, Cristi Macingo şi Alin Paul – fiecare câte o “dublă”, Cristi Matei şi Adi Moţ – ambii cate un gol.

Însă ASFC Autobergamo – Progresul Focşani, 11-1, nu este cel mai mare scor înregistrat în Liga 1 ediţia 2013-2014. În prima etapă campioana en-titre, City ‘Us Târgu Mureş a învins cu 13-0! pe KSE Târgu Secuiesc.

Cu acest succes ASFC Autobergamo Deva este lider în Liga 1 cu maximum de puncte, 9, iar etapa viitoare duminică 6 octombrie va evolua în deplasare la Dunărea Călăraşi. În primele două etape ASFC Deva a învins cu 10-1 pe CFF Clujana Cluj Napoca şi 7-3 pe CSMS Iaşi.

CASETA TEHNICĂ

[box border=”full”]

ASFC Autobergamo Deva…………………………………….11 (5)

V. Iancu (cpt.) – A. Paul, R. Lupu, R. Matei, C. Matei, Ţiglar, Macingo, A. Moţ, Muhtaseb, L. Popescu, Drăgoiu. Antrenor: Robert Lupu.

Progresul Focşani…………………………………………………1 (1)

Borş – Stancu, Popa, S. Sava (cpt.), Burcăcel, Bîra, Dumitru, Ilaş, Ungureanu, B. Sava, Şandru, Ioghin. Antrenor: Petrache Gurguiatu.

Au marcat: R. Lupu (17, 21, 32), R. Matei (11, 16), A. Paul (23, 38), Macingo (20, 40), C. Matei (15), A. Moţ (35) / Burcăcel (4).

Arbitri: Gabriel Stroe (Moreni) şi Emanoil Ciuruş (Bucureşti). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 300.

[/box]

[box border=”full”]

Liga 1 a rămas în 11 echipe!

Campionatul Ligii 1 la fotbal în sală va continua cu o echipă mai puţin. Începând din etapa a III-a gruparea ACS Smart Bucureşti a fost exclusă din toate competiţiile de către Federaţia Română de Fotbal decizie care survine hotărârii prin care meciul din etapa secundă dintre CFF Clujana Cluj-Napoca si ACS Smart Bucuresti, a fost omologat cu scorul de 3-0 pentru neprezentare, în favoarea echipei CFF Clujana Cluj-Napoca, iar echipa ACS Smart Bucuresti a fost penalizată cu 2000 lei si i se vor scadea 3 puncte din clasament. Conform programului partida ASFC Autobergamo Deva – ACS Smart Bucureşti ar fi trebuit să aibe loc la finele luni, duminică 27 octombrie în etapa a VII-a.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului