FOTBAL ÎN SALĂ/LIGA 1/Deva este lider pe parchet!

ASFC Autobergamo a învins cu scorul de 11-1 pe Progresul Focşani şi are punctaj maxim după disputarea primelor 3 etape.

12-FUTSAL Jucătorii echipei de futsal, ASFC Fiat Autobergamo Deva au demontat celebra „Lege a lui Murphy” care enunţă că „orice începe rău se termină şi mai rău”.

Duminică seara în Sala Sporturilor din Deva, ASFC Autobergamo a primit gol de la Progresul Focşani care a deschis scorul prin Burcăcel (4) chiar în debutul jocului! Scor 0-1! Faptul că s-au văzut conduşi tabela de marcaj timp de 11 minute – pentru prima dată în actualul sezon – i-a enervat la culme pe jucătorii deveni care s-au răzbunat cu vârf şi îndesat şi le-au umplut poarta de goluri moldovenilor căror le-au dat 11! 5 goluri doar în prima repriză. Golurile învingătorilor au fost marcate de antrenorul-jucător Robert Lupu (foto la minge) – de 3 ori, Robert Matei, Cristi Macingo şi Alin Paul – fiecare câte o “dublă”, Cristi Matei şi Adi Moţ – ambii cate un gol.

Însă ASFC Autobergamo – Progresul Focşani, 11-1, nu este cel mai mare scor înregistrat în Liga 1 ediţia 2013-2014. În prima etapă campioana en-titre, City ‘Us Târgu Mureş a învins cu 13-0! pe KSE Târgu Secuiesc.

Cu acest succes ASFC Autobergamo Deva este lider în Liga 1 cu maximum de puncte, 9, iar etapa viitoare duminică 6 octombrie va evolua în deplasare la Dunărea Călăraşi. În primele două etape ASFC Deva a învins cu 10-1 pe CFF Clujana Cluj Napoca şi 7-3 pe CSMS Iaşi.

CASETA TEHNICĂ

[box border=”full”]

ASFC Autobergamo Deva…………………………………….11 (5)

V. Iancu (cpt.) – A. Paul, R. Lupu, R. Matei, C. Matei, Ţiglar, Macingo, A. Moţ, Muhtaseb, L. Popescu, Drăgoiu. Antrenor: Robert Lupu.

Progresul Focşani…………………………………………………1 (1)

Borş – Stancu, Popa, S. Sava (cpt.), Burcăcel, Bîra, Dumitru, Ilaş, Ungureanu, B. Sava, Şandru, Ioghin. Antrenor: Petrache Gurguiatu.

Au marcat: R. Lupu (17, 21, 32), R. Matei (11, 16), A. Paul (23, 38), Macingo (20, 40), C. Matei (15), A. Moţ (35) / Burcăcel (4).

Arbitri: Gabriel Stroe (Moreni) şi Emanoil Ciuruş (Bucureşti). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 300.

[/box]

[box border=”full”]

Liga 1 a rămas în 11 echipe!

Campionatul Ligii 1 la fotbal în sală va continua cu o echipă mai puţin. Începând din etapa a III-a gruparea ACS Smart Bucureşti a fost exclusă din toate competiţiile de către Federaţia Română de Fotbal decizie care survine hotărârii prin care meciul din etapa secundă dintre CFF Clujana Cluj-Napoca si ACS Smart Bucuresti, a fost omologat cu scorul de 3-0 pentru neprezentare, în favoarea echipei CFF Clujana Cluj-Napoca, iar echipa ACS Smart Bucuresti a fost penalizată cu 2000 lei si i se vor scadea 3 puncte din clasament. Conform programului partida ASFC Autobergamo Deva – ACS Smart Bucureşti ar fi trebuit să aibe loc la finele luni, duminică 27 octombrie în etapa a VII-a.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”