FOTBAL ÎN SALĂ/LIGA 1/Deva este lider pe parchet!

ASFC Autobergamo a învins cu scorul de 11-1 pe Progresul Focşani şi are punctaj maxim după disputarea primelor 3 etape.

12-FUTSAL Jucătorii echipei de futsal, ASFC Fiat Autobergamo Deva au demontat celebra „Lege a lui Murphy” care enunţă că „orice începe rău se termină şi mai rău”.

Duminică seara în Sala Sporturilor din Deva, ASFC Autobergamo a primit gol de la Progresul Focşani care a deschis scorul prin Burcăcel (4) chiar în debutul jocului! Scor 0-1! Faptul că s-au văzut conduşi tabela de marcaj timp de 11 minute – pentru prima dată în actualul sezon – i-a enervat la culme pe jucătorii deveni care s-au răzbunat cu vârf şi îndesat şi le-au umplut poarta de goluri moldovenilor căror le-au dat 11! 5 goluri doar în prima repriză. Golurile învingătorilor au fost marcate de antrenorul-jucător Robert Lupu (foto la minge) – de 3 ori, Robert Matei, Cristi Macingo şi Alin Paul – fiecare câte o “dublă”, Cristi Matei şi Adi Moţ – ambii cate un gol.

Însă ASFC Autobergamo – Progresul Focşani, 11-1, nu este cel mai mare scor înregistrat în Liga 1 ediţia 2013-2014. În prima etapă campioana en-titre, City ‘Us Târgu Mureş a învins cu 13-0! pe KSE Târgu Secuiesc.

Cu acest succes ASFC Autobergamo Deva este lider în Liga 1 cu maximum de puncte, 9, iar etapa viitoare duminică 6 octombrie va evolua în deplasare la Dunărea Călăraşi. În primele două etape ASFC Deva a învins cu 10-1 pe CFF Clujana Cluj Napoca şi 7-3 pe CSMS Iaşi.

CASETA TEHNICĂ

[box border=”full”]

ASFC Autobergamo Deva…………………………………….11 (5)

V. Iancu (cpt.) – A. Paul, R. Lupu, R. Matei, C. Matei, Ţiglar, Macingo, A. Moţ, Muhtaseb, L. Popescu, Drăgoiu. Antrenor: Robert Lupu.

Progresul Focşani…………………………………………………1 (1)

Borş – Stancu, Popa, S. Sava (cpt.), Burcăcel, Bîra, Dumitru, Ilaş, Ungureanu, B. Sava, Şandru, Ioghin. Antrenor: Petrache Gurguiatu.

Au marcat: R. Lupu (17, 21, 32), R. Matei (11, 16), A. Paul (23, 38), Macingo (20, 40), C. Matei (15), A. Moţ (35) / Burcăcel (4).

Arbitri: Gabriel Stroe (Moreni) şi Emanoil Ciuruş (Bucureşti). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 300.

[/box]

[box border=”full”]

Liga 1 a rămas în 11 echipe!

Campionatul Ligii 1 la fotbal în sală va continua cu o echipă mai puţin. Începând din etapa a III-a gruparea ACS Smart Bucureşti a fost exclusă din toate competiţiile de către Federaţia Română de Fotbal decizie care survine hotărârii prin care meciul din etapa secundă dintre CFF Clujana Cluj-Napoca si ACS Smart Bucuresti, a fost omologat cu scorul de 3-0 pentru neprezentare, în favoarea echipei CFF Clujana Cluj-Napoca, iar echipa ACS Smart Bucuresti a fost penalizată cu 2000 lei si i se vor scadea 3 puncte din clasament. Conform programului partida ASFC Autobergamo Deva – ACS Smart Bucureşti ar fi trebuit să aibe loc la finele luni, duminică 27 octombrie în etapa a VII-a.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție