FOTBAL DIVIZIONAR/Hunedoara bate Pandurii “mici”. Vezi rezultatele etapei a X-a!

FC Hunedoara a învins la limită vineri, pe teren propriu, pe Pandurii 2 Târgu Jiu într-un joc care a contat pentru etapa a X-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a. 

DSC03619

FC Hunedoara – Pandurii 2 Târgu Jiu, scor final 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de Dan Suciu (foto la minge), în minutul 50. A fost a patra victorie cu 1-0 obţinută  de FC Hunedoara în actualul campionat – toate pe teren propriu: 1-0 Vulturii Lugoj (etapa a 3-a), 1-0 cu Nuova Becicherecu Mic (a 7-a) şi 1-0 cu Muncitorul Reşiţa (a 8-a).

Cu acest succes, al 7-lea, FC Hunedoara a făcut 21 de puncte cu 3 mai puţin decât liderul FC Caransebeş şi cu 4 puncte mai mult decât următoarea clasată, Milenium Giarmata.

Runda viitoare, ultima a turului, pe 1 noiembrie FC Hunedoara va evolua în deplasare la AFCM Reşiţa.

LIGA A III-A, SERIA A IV-A

REZULTATELE ŞI MARCATORII ETAPEI A X-A

#Jiul Rovinari – Vulturii Lugoj………………………………4-1
Zamfir (39), Frăţilescu (43, 46), Şoşoi (88) / Radosav (90)

#FC Avrig – FC Caransebeş……………………………………2-3
Frăţilă (60 – pen., 66) / Feneş (50), Gheju (74), Goşa (84)

#Nuova Becicherecu Mic – AFCM Reşiţa………………………….6-0
Hodiş (3, 28), Z. Radu (41 – pen., 43), Telescu (58), Centea (77)

#FC Hunedoara – Pandurii 2 Târgu Jiu…………………………..1-0
Dan Suciu (50)

#Millenium Giarmata – Muncitorul Reşiţa…………………………1-1
Jichici (70) / Lazarovici (55)

#Ştiinţa Turceni a stat deoarece Minerul Mătăsari s-a retras.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara