Debut cu stângul pentru Cetate în Liga Naţională

Echipa deveană a pierdut în etapa inaugurală a noii ediţii de campionat pe terenul celor de la Corona Braşov

handbal

Cetate Deva, nou promovată în Liga Naţională de handbal feminin, a debutat, în prima etapă a campionatului, pe terenul unei echipe cu pretenţii, Corona Braşov.

Succes facil al gazdelor

Jocul a fost echilibrat doar în primele minute. Apoi, din minutul 9, când braşovencele s-au desprins pe tabelă, scor 6-3, gazdele nu au mai avut probleme. Chiar dacă Cetate, condusă de Gheorghe Ionescu, ca director tehnic, şi Eden Hairi, ca antrenor principal, s-a mai apropiat de formaţia de sub Tâmpa în unele momente ale primei reprize, Corona conducând la pauză cu 18-10. În repriza secundă lucrurile s-au petrecut cam la fel, braşovencele conducând, la un moment dat, şi la 11 goluri diferenţă. Pe un uşor fond de relaxare al gazdelor, devencele au revenit spre final pe tabela de marcaj fără a periclita, însă victoria gazdelor, care s-au impus, în cele din urmă, cu scorul de 32-26. Două nume cunoscute ale handbalului românesc, Aurelia Brădeanu (Corona) şi Valentina Ardean Elisei (Cetate) au avut o prestaţie discretă, în vreme ce Diana Druţu, de la Braşov, şi Carmen Cartaş, de la Deva, şi-au reconfirmat veleităţile de golghetere. La sfârşitul jocului, antrenorul devencelor, Eden Hairi, a remarcat evoluţia bună a gazdelor, dar a acuzat şi pregătirea necorespunzătoare din presezon a echipei pe care o conduce de puţin timp. La rândul său, antrenorul Coronei, Aurelian Roşca, s-a declarat mulţumit de victorie şi a precizat că formaţia din Deva a fost un adversar incomod, considerând-o o candidată serioasă la intrarea în play-off.

 

Corona Braşov- Cetate Deva 32-26 (18-10)

Corona Braşov: Dedu, Sântămărean (portari) – Druţu 8 goluri, Apetrei 4, Hotea 3, Zamfir 3, Chiper 3, Raţiu 3, Brădeanu 2, Manda1, Tudor 1, Briscan 1, Ţăcălie 1, Pricopi 1, Cârstea 1, Stoica. Antrenori : Aurelian Roşca, Vasile Curiţeanu

Cetate Deva: Poenaru, Miskovic (portari) – Cartaş 11 goluri, Toth 5, Din 4, Simion 3, Kurnjc 1, Ardean 1, Lazăr 1, Rusu, Nicu, Şovar. Director tehnic : Gheorghe Ionescu. Antrenor : Eden Hairi.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × unu =

ACTUALITATE
Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României