BOX AMATOR/Bronz mondial asigurat

Boxeorul hunedorean Sorin Dobondi este singurul român care va urca pe podiumul de premiere la Campionatele Mondiale de juniori de la Kiev. El are asigurată medalia de bronz pe care o poate transforma în argint sau chiar aur!

16-PUGILISMPugilistul Sorin „Sote” Dobondi (foto, 16 ani), legitimat la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara şi-a asigurat medalia de bronz la Campionatele Mondiale rezervate cadeţilor, care se desfăşoară la Kiev, sub titulatura de Campionatele Mondiale AIBA pentru juniori.

Aseară, în sferturile de finală ale categoriei 57 de kilograme Sorin Dobondi l-a învins, la puncte, pe reprezentantul gazdelor Artur Prygoda (Ucraina).

„Sorin şi-a făcut foarte bine treaba. Nu a stat la luptă dar a puncta cât a trebuit pentru a-şi asigura victoria. Poate mai mult. Eu cred că poate să se califice în finală”, a spus antrenorul lui Dobondi, Ilie Captari.

Mâine, în semifinale Sorin Dobondi va lupta pentru un loc în finală cu  rusul Gusin Madomedov.

În precedentele două meciuri de la Kiev, Sorin Dobondi i-a învins, tot la puncte, scor 2-1 pe  Michal Takacs (Slovacia) şi scor, 3-0 pe Anrea Zuppardo (Italia).

Sorin Dobondi care a fost descoperit şi este antrenat la CSŞ Hunedoara de Ilie Captari este singurul pugilist român – din totalul de 8 boxeori – care a reuşit să câştige o medalie la Mondialele de la Kiev.

 

.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “BOX AMATOR/Bronz mondial asigurat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 12 =

ACTUALITATE
O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre         DN 76 Deva – Brad: modernizarea șoselei de 30 de kilometri a ajuns la final         Gunoaiele sufocă șoseaua Hunedoara – Silvaș – Hațeg (VIDEO)         Accident rutier, cu mașina Poliției, într-o intersecție din Hunedoara         Mai puțini credincioși la hramul Mănăstirii Prislop (VIDEO)         TUPEU DE PESEDIST LA ORĂŞTIE. Pe consilierul local Pîndărelu nici Poliţia nu-l poate urni în legalitate         Dosar penal deschis de Parchet, în cazul incendiului de la fabrica din Orăștie