BOX AMATOR/Bronz mondial asigurat

Boxeorul hunedorean Sorin Dobondi este singurul român care va urca pe podiumul de premiere la Campionatele Mondiale de juniori de la Kiev. El are asigurată medalia de bronz pe care o poate transforma în argint sau chiar aur!

16-PUGILISMPugilistul Sorin „Sote” Dobondi (foto, 16 ani), legitimat la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara şi-a asigurat medalia de bronz la Campionatele Mondiale rezervate cadeţilor, care se desfăşoară la Kiev, sub titulatura de Campionatele Mondiale AIBA pentru juniori.

Aseară, în sferturile de finală ale categoriei 57 de kilograme Sorin Dobondi l-a învins, la puncte, pe reprezentantul gazdelor Artur Prygoda (Ucraina).

„Sorin şi-a făcut foarte bine treaba. Nu a stat la luptă dar a puncta cât a trebuit pentru a-şi asigura victoria. Poate mai mult. Eu cred că poate să se califice în finală”, a spus antrenorul lui Dobondi, Ilie Captari.

Mâine, în semifinale Sorin Dobondi va lupta pentru un loc în finală cu  rusul Gusin Madomedov.

În precedentele două meciuri de la Kiev, Sorin Dobondi i-a învins, tot la puncte, scor 2-1 pe  Michal Takacs (Slovacia) şi scor, 3-0 pe Anrea Zuppardo (Italia).

Sorin Dobondi care a fost descoperit şi este antrenat la CSŞ Hunedoara de Ilie Captari este singurul pugilist român – din totalul de 8 boxeori – care a reuşit să câştige o medalie la Mondialele de la Kiev.

 

.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “BOX AMATOR/Bronz mondial asigurat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + paisprezece =

ACTUALITATE
Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva         Demers ciudat. Brandul Arsenie Boca a fost luat de un maghiar         Directoarea șpăgară din Petroșani a fost condamnată         Braconierul oprit cu focuri de armă de poliţistul Roman Murar         Risc de avalanșă în munți         Vânătoare ilegală         Povestea aeroportului InternaŢional sibiu continuă alături de voi         Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical