AUTOMOBILISM/CNVCD 2013/Penultimul asalt

Pilotul hunedorean de raliuri, Ionuţ Rudeanu va concura la sfârşitul acestei săptămâni la „Trofeul Râşnov” şi are ca obiectiv clasarea pe podiumul Clasei A.

MADE IN HD. Hunedoreanul Ionuț Rudeanu este singurul pilot din județ care va „alerga” la „Trofeul Râșnov” 2013.

MADE IN HD. Hunedoreanul Ionuț Rudeanu este singurul pilot din județ care va „alerga” la „Trofeul Râșnov” 2013.

Pilotul de raliuri Ionuț Rudeanu va participa la „Trofeul Râșnov” a VII-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2013 cu puternicul său Mitsubishi Lancer Evo IX țintind și de această dată podiumul. De altfel, după un parcurs foarte bun, Ionuț Rudeanu ocupă înaintea ultimelor două etape ale sezonului locul 3 la Clasa A, cu 72 de puncte fiind întrecut doar de Cosmin Dragnea (97 puncte) și Liviu Savu (87 puncte). Cu toate acestea configuraţia finală a clasamentului poate suferi modificări consistente până la final.

„Se poate întâmpla orice în aceste ultime două etape, însă ar fi o mare greșeală din partea mea să aștept gafele adversarilor. La începutul campionatului mi-am propus să îl închei pe podium și cred că voi reuşi”, a declarat Ionuț Rudeanu (foto) care în acest an a scos cel mai bun rezultat în iulie la „Trofeul Sinaia”, unde s-a clasat pe locul 2 la Clasa A și pe locul 10 la Open. DSC_0106

[box border=”full”]

Particpare masivă

Peste 90 de piloţi din întreaga ţară vor lua startul în “Trofeul Râșnov” a VII-a etapă, penultima, a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2013 se va disputa mâine şi duminică pe drumul ce leagă Poiana Brașov de Râșnov (Drumul Naţional 1E), pe o distanță de 4 kilometri. Cursele vor începe sâmbătă dimineaţă la ora 08:00 când sunt programate turele de recunoaștere a traseului și antrenamentele cronometrate ce vor stabili ordinea de start. Cele două manșe de concurs sunt programate duminică, de la orele 12:00, respectiv 14:00, fiind precedate de alte două sesiuni de recunoașteri.

[/box]

 

 

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − nouă =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani