AUTOMOBILISM/CNVCD 2013/Penultimul asalt

Pilotul hunedorean de raliuri, Ionuţ Rudeanu va concura la sfârşitul acestei săptămâni la „Trofeul Râşnov” şi are ca obiectiv clasarea pe podiumul Clasei A.

MADE IN HD. Hunedoreanul Ionuț Rudeanu este singurul pilot din județ care va „alerga” la „Trofeul Râșnov” 2013.

MADE IN HD. Hunedoreanul Ionuț Rudeanu este singurul pilot din județ care va „alerga” la „Trofeul Râșnov” 2013.

Pilotul de raliuri Ionuț Rudeanu va participa la „Trofeul Râșnov” a VII-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2013 cu puternicul său Mitsubishi Lancer Evo IX țintind și de această dată podiumul. De altfel, după un parcurs foarte bun, Ionuț Rudeanu ocupă înaintea ultimelor două etape ale sezonului locul 3 la Clasa A, cu 72 de puncte fiind întrecut doar de Cosmin Dragnea (97 puncte) și Liviu Savu (87 puncte). Cu toate acestea configuraţia finală a clasamentului poate suferi modificări consistente până la final.

„Se poate întâmpla orice în aceste ultime două etape, însă ar fi o mare greșeală din partea mea să aștept gafele adversarilor. La începutul campionatului mi-am propus să îl închei pe podium și cred că voi reuşi”, a declarat Ionuț Rudeanu (foto) care în acest an a scos cel mai bun rezultat în iulie la „Trofeul Sinaia”, unde s-a clasat pe locul 2 la Clasa A și pe locul 10 la Open. DSC_0106

[box border=”full”]

Particpare masivă

Peste 90 de piloţi din întreaga ţară vor lua startul în “Trofeul Râșnov” a VII-a etapă, penultima, a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2013 se va disputa mâine şi duminică pe drumul ce leagă Poiana Brașov de Râșnov (Drumul Naţional 1E), pe o distanță de 4 kilometri. Cursele vor începe sâmbătă dimineaţă la ora 08:00 când sunt programate turele de recunoaștere a traseului și antrenamentele cronometrate ce vor stabili ordinea de start. Cele două manșe de concurs sunt programate duminică, de la orele 12:00, respectiv 14:00, fiind precedate de alte două sesiuni de recunoașteri.

[/box]

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × patru =

ACTUALITATE
O nouă carte semnată Mihai Petre         Vacile din Lupeni fac ravagii pe străzi         Gheorghe Firczak și „vânătoarea de teroriști”         Avram Iancu înoată 12 ore continuu pentru a ajuta un copil de şapte ani         Fermierul cu investiția compromisă de autorități a câștigat procesul, după zece ani         Magistrații susţin protestele magistraţilor faţă de modificările aduse Legilor Justiţiei.         “PRESA E DE VINĂ”. Jurnalist ameninţat de drumarii lui Umbrărescu         Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou