AUTOMOBILISM/CNVCD 2013/Penultimul asalt

Pilotul hunedorean de raliuri, Ionuţ Rudeanu va concura la sfârşitul acestei săptămâni la „Trofeul Râşnov” şi are ca obiectiv clasarea pe podiumul Clasei A.

MADE IN HD. Hunedoreanul Ionuț Rudeanu este singurul pilot din județ care va „alerga” la „Trofeul Râșnov” 2013.

MADE IN HD. Hunedoreanul Ionuț Rudeanu este singurul pilot din județ care va „alerga” la „Trofeul Râșnov” 2013.

Pilotul de raliuri Ionuț Rudeanu va participa la „Trofeul Râșnov” a VII-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2013 cu puternicul său Mitsubishi Lancer Evo IX țintind și de această dată podiumul. De altfel, după un parcurs foarte bun, Ionuț Rudeanu ocupă înaintea ultimelor două etape ale sezonului locul 3 la Clasa A, cu 72 de puncte fiind întrecut doar de Cosmin Dragnea (97 puncte) și Liviu Savu (87 puncte). Cu toate acestea configuraţia finală a clasamentului poate suferi modificări consistente până la final.

„Se poate întâmpla orice în aceste ultime două etape, însă ar fi o mare greșeală din partea mea să aștept gafele adversarilor. La începutul campionatului mi-am propus să îl închei pe podium și cred că voi reuşi”, a declarat Ionuț Rudeanu (foto) care în acest an a scos cel mai bun rezultat în iulie la „Trofeul Sinaia”, unde s-a clasat pe locul 2 la Clasa A și pe locul 10 la Open. DSC_0106

[box border=”full”]

Particpare masivă

Peste 90 de piloţi din întreaga ţară vor lua startul în “Trofeul Râșnov” a VII-a etapă, penultima, a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2013 se va disputa mâine şi duminică pe drumul ce leagă Poiana Brașov de Râșnov (Drumul Naţional 1E), pe o distanță de 4 kilometri. Cursele vor începe sâmbătă dimineaţă la ora 08:00 când sunt programate turele de recunoaștere a traseului și antrenamentele cronometrate ce vor stabili ordinea de start. Cele două manșe de concurs sunt programate duminică, de la orele 12:00, respectiv 14:00, fiind precedate de alte două sesiuni de recunoașteri.

[/box]

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Rețea de piste de biciclete plănuită în centrul Devei         Tradiţie şi voie bună la Nedeia Troiţei din Parâng         Tărâmul dinozaurilor, recreat din LEGO în Geoparc         Programul Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în perioada 15-17 august         Spargere în Valea Jiului. Hoții au fost prinși de jandarmi cu prada asupra lor         Mircia Muntean a fost adus la Penitenciarul Bârcea Mare         Programe de formare profesională pentru șomerii din Hunedoara         Șantierul celei mai mari investiții private din județ: uzina de mașini de spălat Bosch         NU RENUNŢĂ Protocol de mediu pentru amenajarea hidrotehnică de pe Jiu         Motociclist rănit grav în Teliuc         NEMULŢUMIŢI DE SENTINŢE. Inculpaţii din dosarul grupului infracţional coordonat de Simota au contestat pedepsele         Comunicat de presă Carmen Hărău, senator PNL         Protest la Termocentrala Mintia         Campionatul mondial de futsal al polițiștilor are loc în Hunedoara         Ce s-a ales de drumul spre Poiana Pelegii, închis de la începutul anului         Ministrul pentru Diaspora „asista cu profundă tristețe la violențele din Capitală”, în timp ce petrecea la Zilele Bradului         Proiect guvernamental. Minele din Valea Jiului, sugrumate de datoriile CEH!         DEZVĂLUIRI. Deputat hunedorean: În mineritul Văii Jiului s-a produs un jaf incredibil         INTENŢIE Memorandum pentru menţinerea în funcţiune a minelor Lupeni şi Lonea         Cabinet parlamentar al senatorului PNL Carmen Hărău, inaugurat la Lupeni