AUTOMOBILISM/CNVCD 2013/Penultimul asalt

Pilotul hunedorean de raliuri, Ionuţ Rudeanu va concura la sfârşitul acestei săptămâni la „Trofeul Râşnov” şi are ca obiectiv clasarea pe podiumul Clasei A.

MADE IN HD. Hunedoreanul Ionuț Rudeanu este singurul pilot din județ care va „alerga” la „Trofeul Râșnov” 2013.

MADE IN HD. Hunedoreanul Ionuț Rudeanu este singurul pilot din județ care va „alerga” la „Trofeul Râșnov” 2013.

Pilotul de raliuri Ionuț Rudeanu va participa la „Trofeul Râșnov” a VII-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2013 cu puternicul său Mitsubishi Lancer Evo IX țintind și de această dată podiumul. De altfel, după un parcurs foarte bun, Ionuț Rudeanu ocupă înaintea ultimelor două etape ale sezonului locul 3 la Clasa A, cu 72 de puncte fiind întrecut doar de Cosmin Dragnea (97 puncte) și Liviu Savu (87 puncte). Cu toate acestea configuraţia finală a clasamentului poate suferi modificări consistente până la final.

„Se poate întâmpla orice în aceste ultime două etape, însă ar fi o mare greșeală din partea mea să aștept gafele adversarilor. La începutul campionatului mi-am propus să îl închei pe podium și cred că voi reuşi”, a declarat Ionuț Rudeanu (foto) care în acest an a scos cel mai bun rezultat în iulie la „Trofeul Sinaia”, unde s-a clasat pe locul 2 la Clasa A și pe locul 10 la Open. DSC_0106

[box border=”full”]

Particpare masivă

Peste 90 de piloţi din întreaga ţară vor lua startul în “Trofeul Râșnov” a VII-a etapă, penultima, a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2013 se va disputa mâine şi duminică pe drumul ce leagă Poiana Brașov de Râșnov (Drumul Naţional 1E), pe o distanță de 4 kilometri. Cursele vor începe sâmbătă dimineaţă la ora 08:00 când sunt programate turele de recunoaștere a traseului și antrenamentele cronometrate ce vor stabili ordinea de start. Cele două manșe de concurs sunt programate duminică, de la orele 12:00, respectiv 14:00, fiind precedate de alte două sesiuni de recunoașteri.

[/box]

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 11 =

ACTUALITATE
Semnal de alarmă: Hunedoara înconjurată de terenuri poluate. Cât de nocive sunt haldele de steril         Imagini aeriene de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat (VIDEO)         Atenționare meteo: cod galben de ploi și vijelii!         Scandal în trafic cu urmări grave, filmat de un martor (VIDEO)         Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul