ARTE MARŢIALE/MEDIE: SPORTIVUL ŞI MEDALIA/Procentaj de 100 la sută pentru karateka de la CS Elite Center Hunedoara

Karateka hunedoreni legitimaţi la Clubul Sportiv Elite Center au avut o evoluţie apreciată şi răsplătită cu medalii la cea de-a VII-a ediţie a “Cupei Băniei” competiţie care s-a desfăşurat la Craiova la sfârşitul săptămânii trecute. 12-ELITE

Cei 12 sportivii pregătiţi de sensei Ilie Zanfir – 2 DAN – au obţinut 12 clasări pe podiumul de premiere după cum urmează: de 3 ori pe locul 1, de 4 ori pe locul 2 şi de 5 ori pe locul 3. Medaliile de aur au fost câştigate de sportivii Eric Şoş la categoria 16-17 ani la kata şi kumite la +78 kilograme respectiv Dragoş Budiul – la kata, categoria 10-11 ani. Distincţiile de argint au fost obţinute de Julia Muntea la kata şi kumite categoria de vârstă 12-13 ani, +40 kilograme, Darius Duţă – kumite, categoria 12-13 ani kumite -45 kilograme şi Denis Popa – kumite, categoria 10-11 ani,  + 45 kilograme iar cele de bronz au reveni lui Vlad Copeţi la kata şi kumite, Mihai Gheorghe la kata şi Paul Bana la kumite toţi la categoria 12-13 ani, +45 kilograme şi Dragoş Budiul la kumite, categoria 10-11 ani, -45 kilograme. Au primit diplome de participare sportivii: Mihai Cozorici, Eduard Draghici, Ştefan Marinescu şi Sebastian Gherman. De menţionat că pentru juniorul Eric Şos (foto mic) competitia aceasta a fost un ultim test de verificare înaintea  participării la Campionatul European de Karate WSKU găzduit de oraşul Bursa din Turcia în perioada 4-8 octombrie. 12-sos

La “Cupa Băniei”  competiţie organizată de Federaţia Română de Karate în colaborare cu Clubul Sportiv Bushi din Craiova au participat peste 200 de sportivi legitimaţi la 15 cluburi din ţară toate affiliate la FRK  pe cele patru stiluri de karate: Shotokan, shito-riu, goju-ryu şi wado-riu.

 Gazdele au luat potul

Altfel, în clasamentul pe medalii locul 1 a fost ocupat de echipa gazdă, LPS „Petrache Trişcu“ – CS Bushi Craiova cu un total de 53 de medalii! Locul doi a revenit clubului CS Gryfonis Wado Kai Drobeta Turnu Severin, iar pe locul trei s-a clasat CS Miyamoto Musashi Dojo Alexandria.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”