ARTE MARŢIALE/KARATE/Adio juniorat

Despărţire pe podium pentru karateka hunedorean Eric Şoş.

12-ADIO

Karatek hunedorean Eric Şoş (foto, 17 ani) a câştigat titlul de vicecampion naţional la proba de kumite 16-17 ani, categoria +76 kilograme la Campionatul Naţional de Karate Interstiluri pentru cadeţi, juniori şi Under 21 care s-a desfasurat în Sala Polivalentă din Bucureşti.

La competiţia din Capitală au participat circa 400 de sportivi de la 42  de cluburi din ţară  afiliate la Federaţia Română de Karate.Pentru Eric Şoş această competiţie a fost ultima la aceasta categorie de vârstă urmând ca luna viitoare între 2 şi 3 noiembrie la Reghin la Campionatul Naţional de Karate Shotokan pentru copii şi U21 el să  participe la o categorie superioara U21.

Eric Şoş este legitimat la Clubul Sportiv Elite Center Hunedoara şi se antreneaza in sala de sport a Colegiului Naţional “Iancu de Hunedoara” sub îndrumarea lui sensei Ilie Zanfir 2 DAN de 4 ori pe săptamână  câte 2 ore pe zi.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”