ARTE MARŢIALE/KARATE/Adio juniorat

Despărţire pe podium pentru karateka hunedorean Eric Şoş.

12-ADIO

Karatek hunedorean Eric Şoş (foto, 17 ani) a câştigat titlul de vicecampion naţional la proba de kumite 16-17 ani, categoria +76 kilograme la Campionatul Naţional de Karate Interstiluri pentru cadeţi, juniori şi Under 21 care s-a desfasurat în Sala Polivalentă din Bucureşti.

La competiţia din Capitală au participat circa 400 de sportivi de la 42  de cluburi din ţară  afiliate la Federaţia Română de Karate.Pentru Eric Şoş această competiţie a fost ultima la aceasta categorie de vârstă urmând ca luna viitoare între 2 şi 3 noiembrie la Reghin la Campionatul Naţional de Karate Shotokan pentru copii şi U21 el să  participe la o categorie superioara U21.

Eric Şoş este legitimat la Clubul Sportiv Elite Center Hunedoara şi se antreneaza in sala de sport a Colegiului Naţional “Iancu de Hunedoara” sub îndrumarea lui sensei Ilie Zanfir 2 DAN de 4 ori pe săptamână  câte 2 ore pe zi.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara