ARTE MARŢIALE/CAMPIONATUL NAŢIONAL EUR&KA/Empi Karate Brad pe podiumul naţional

Clubul Empi Karate Brad a participat cu 22 de sportivi la Campionatul National Eur&Ka care s-a desfşurat la finele săptămânii trecute la Timişoara. Karateka antrenati de Sorin Avram au obtinut 47 de medalii (21 de aur, 18 de argint şi 8 de bronz)!! cu care Clubul Empi Karate Brad  a urcat pe locul 2 în clasamentul general pe echipe, după gruparea gazdă Shodan Timişoara.

12KARATE

De 21 de ori pe locul 1
Sunt campioni naţionali următorii sportivi: Antonia Hanes – kumite individual; Andreea Draguţ– kumite individual; Darius Banciu – kumite echipe; Alexandru Mariş, Marius Demian şi Eduard Voina – toţi la kata individual, kata echipe şi kumite echipe; Emanuela Fodor şi Samuel Krech – kumite individual si kata individual respectiv Eliza Filip – kata individual; Robert Albulescu, Gabriel Cioara, Demian Vlad şi Filip Bogdan – toţi la kumite echipe.

Au fost medaliaţi cu argint

Emanuela Fodor, Antonia Haneş, Eliza Avram şi Samuel Krech toţi la kata echipe şi kumite echipe, Luisana Abike – kumite echipe, Alexandru Mariş – kata individual, Andrei Anta – kumite echipe şi kumite individual, Gabriel Cioară – kata echipe, Robert Albulescu – kata echipe şi kata individual, Flavius Străuţ – kata individual, Adelin Opra – kumite echipe şi Marius Demian – kumite individual.

Au câştigat medalii de bronz 
Claudia Burz, Răzvan Tomesc, Robert Albulescu, Eduard Voina, Adrian Anta, Eliza Filip – toţi la kumite individual respectiv Andrei Ciocan şi Eliza Avram la kata individual.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri