Zona turistică Râuşor lăsată pe întuneric de un şofer de raliu

1014239_631995890165102_689561249_nRaliul organizat la sfârşitul săptămânii trecute pe traseul din zona Râuşor a adus prejudicii staţiunii, care de duminică a rămas fără curent electric.

Toate cabanele şi pensiunile din zona turistică Râuşor, din Retezat, primesc electricitate la cote de avarie. Aceasta după ce în timpul competiţiei auto Cupa VTM organizată în 1 septembrie, un pilot a pierdut controlul volanului şi a lovit cu maşina un stâlp. „În urma acestui accident, stâlpul de electrcitate a fost avariat, iar alimentarea cu curent a cabanelor din zonă a fost oprită. Problema a rămas nerezolvată şi este foarte dificil pentru turiştii care se cazează la pensiunile din zonă, mai ales că în aceste zile temperaturile au scăzut”, a declarat Ovidiu Bodeanu, şeful Serviciului Public Salvamont Hunedoara.

Instalaţiile de electrificare sunt administrate în zonă de Hidroconstrucţia, însă până în prezent angajaţii companiei nu s-au ocupat de remedierea avariei. Stâlpul a rămas înclinat în urma impactului şi a fost proptit pentru a nu se prăbuşi peste şosea. Salvamontiştii şi oamenii care locuiesc sau deţin case de vacanţă în zonă nu ştiu când problemele vor fi remediate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 8 =

ACTUALITATE
LEGILE JUSTIŢEI. Mircea Moloţ: „Şi magistraţii trebuie să răspundă pentru greşelile lor”         Firma omului de afaceri Emil Părău va achita 3.500 de lei Societăţii Române de Televizune         Mihai Mica a fost exclus din ALDE şi pierde postul de consilier local la Deva         Corvin Caffé – pseudoroman cu un oltean de… Hunedoara         Primii colindători la Primăria Deva         Bătrâni jefuiți în locuință, de falși instalatori         Spargere în cabinetul stomatologic         Accidentat pe o trecere de pietoni din Orăștie         UPDATE. Copila de nouă ani dată dispărută a fost găsită         11 utilaje de deszăpezire vor acționa în municipiul Deva         Bilete gratuite de călătorie pentru pensionari         Brazii de Crăciun vor fi aduși din Alba         Peste 7.000 de turişti au vizitat Cetatea Deva în luna noiembrie         Aproape 500 de persoane au fost sancţionate de poliţiştii locali în luna noiembrie         Primarul Gheorghe Ile va primi daune morale         Controale ample la exploatările forestiere         Autoturism incendiat de un om al străzii         Hunedorean lăsat fără aproape 3.000 de euro de tâlhari         Construirea statuii lui Michael Klein a fost scoasă la licitație         Condamnare pentru un fost șef de birou al APIA Hunedoara