Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București

Centrul Teritorial Deva al Academiei de Studii Economice din București organizează, luni, 7 mai 2018, ”Ziua Porților Deschise” – ediția a II-a.
Evenimentul se adresează liceenilor care sunt interesați să urmeze ciclul universitar de licență la Academia de Studii Economice – Facultatea de Management, forma de învățământ la distanță, în anul universitar 2018-2019.
Astfel, luni, Caravana ASE își va prezenta oferta educațională în municipiul Hunedoara. La eveniment vor participa peste 300 de elevi din clasele a XII-a de la cinci unități de învățământ – Colegiul Național de Informatică ”Traian Lalescu”, Colegiul Economic ”Emanuil Gojdu”, Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara”, Colegiul Tehnic ”Matei Corvin” și Liceul Tehnologic ”Constantin Bursan”.
La întâlnire vor fi prezenți și profesori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, împreună cu directorul Centrului Teritorial Deva, Prof. dr. univ. Ioan Radu.
În luna martie, Caravana ASE a fost prezentă, timp de două zile, în mai multe unități de învățământ din localitățile Brad, Simeria și Geoagiu. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 105 ani de la înființarea Academiei de Studii Economice din București

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
MAJORARE/ Taxele și impozitele locale de la Petroșani, în dezbatere publică         PARADOX/ Minele pe închidere și-au depășit planul. Cele ”viabile” sunt în urmă         Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe drumurile județului         Prima ninsoare pe șoselele din Hunedoara         CEH nu are stocuri pentru iarnă. Care sunt cauzele         Omagiu minerilor și salvatorilor minieri, morți în explozia de la Petrila         Calvarul șoferilor de pe DN 7 ia sfârșit: se redeschide autostrada         Accident grav pe DN 7         Adolescenți prinși la furat         Poliţiştii hunedoreni sunt pe urmele unor indivizi care au înşelat un hunedorean         Exerciţii tactice antiteroriste în Deva         Trecerea de pietoni de la Sântandrei va fi semnalizată         Primăria Deva, pregătită pentru iarnă         Începe distribuirea tichetelor gratuite pentru transportul public local         Când va dispărea „clădirea fantomă” din Parcul Corvin         Adolescenta răpită şi torturată de fostul iubit a fost condamnată         OMAGIU/ Un monument și un muzeu al salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         CONCURS. Salvatorii minieri și de suprafață se întrec la Petroșani         Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată