Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București

Centrul Teritorial Deva al Academiei de Studii Economice din București organizează, luni, 7 mai 2018, ”Ziua Porților Deschise” – ediția a II-a.
Evenimentul se adresează liceenilor care sunt interesați să urmeze ciclul universitar de licență la Academia de Studii Economice – Facultatea de Management, forma de învățământ la distanță, în anul universitar 2018-2019.
Astfel, luni, Caravana ASE își va prezenta oferta educațională în municipiul Hunedoara. La eveniment vor participa peste 300 de elevi din clasele a XII-a de la cinci unități de învățământ – Colegiul Național de Informatică ”Traian Lalescu”, Colegiul Economic ”Emanuil Gojdu”, Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara”, Colegiul Tehnic ”Matei Corvin” și Liceul Tehnologic ”Constantin Bursan”.
La întâlnire vor fi prezenți și profesori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, împreună cu directorul Centrului Teritorial Deva, Prof. dr. univ. Ioan Radu.
În luna martie, Caravana ASE a fost prezentă, timp de două zile, în mai multe unități de învățământ din localitățile Brad, Simeria și Geoagiu. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 105 ani de la înființarea Academiei de Studii Economice din București

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 7 =

ACTUALITATE
Se duc în Germania să învețe cum se protejează patrimoniul         Primarii Văii Jiului au întocmit lista proiectelor pentru care ar vrea fonduri europene         Hramul Schitului aduce în Straja sute de oameni din întreaga țară         Noaptea Muzeelor la Castelul Corvinilor         Un microbuz cu nouă persoane a fost implicat într-un accident rutier         Festivalul de muzică pop „Deva Music Star”         Noaptea muzeelor, la Deva, Orăștie și Brad         Turneul Naţional „Flautul Fermecat” – Deva         LOCURI UNICE ÎN ROMÂNIA. Spa-urile antice în care se răsfăţau dacii şi romanii         Recidivă. Relee CFR de peste 27.000 de lei furate dintr-un laborator         Carmen Hărău a fost găsită în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate         Family Day by STC         Expoziția de pictură „Angeli et Daemones” la Muzeul din Deva         Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Deva         Tinerețea poeziei         Infirmiera care și-a ucis fiul a fost arestată preventiv         Ultimele achiziții de vară, la Primăria Hunedoara         Prins la furat pe calea ferată         Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, vizită tehnică pe șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva         Accident grav în Bălata