Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București

Centrul Teritorial Deva al Academiei de Studii Economice din București organizează, luni, 7 mai 2018, ”Ziua Porților Deschise” – ediția a II-a.
Evenimentul se adresează liceenilor care sunt interesați să urmeze ciclul universitar de licență la Academia de Studii Economice – Facultatea de Management, forma de învățământ la distanță, în anul universitar 2018-2019.
Astfel, luni, Caravana ASE își va prezenta oferta educațională în municipiul Hunedoara. La eveniment vor participa peste 300 de elevi din clasele a XII-a de la cinci unități de învățământ – Colegiul Național de Informatică ”Traian Lalescu”, Colegiul Economic ”Emanuil Gojdu”, Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara”, Colegiul Tehnic ”Matei Corvin” și Liceul Tehnologic ”Constantin Bursan”.
La întâlnire vor fi prezenți și profesori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, împreună cu directorul Centrului Teritorial Deva, Prof. dr. univ. Ioan Radu.
În luna martie, Caravana ASE a fost prezentă, timp de două zile, în mai multe unități de învățământ din localitățile Brad, Simeria și Geoagiu. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 105 ani de la înființarea Academiei de Studii Economice din București

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sfârșit de săptămână aglomerat la Sarmizegetusa Regia, în ciuda restricțiilor de circulație         Spectacol la Teatrul de Artă Deva: „Audiția.ro”         Ziua Poliției Române, celebrată în județul Hunedoara         Echipa RobotX din Hunedoara va reprezenta România la Campionatul mondial de Robotică         EUROPARLAMENTARE. Iuliu Winkler, Medalia de Aur a Societății pentru Încurajarea Progresului din Paris         ZIUA MONDIALĂ A APEI. Apa Prod, lecţii deschide despre rostul apei în trei municipii din judeţ         Invazie de pelerini la Mănăstirea Prislop: mii de oameni s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca         Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei va fi repusă în funcţiune         Accident mortal pe șoseaua Hațeg – Petroșani         Gest golănesc făcut de Costel Avram: a îmbrâncit o jurnalistă care a venit să îi pună întrebări         Răzvan Mareş și alţi patru au furat prezenţa unor copii la Madrid, la un eveniment unic în viaţa tinerilor sportivi         Și eu… România în primul rând!         Un fiu al pădurenilor         Chinez prins muncind la negru în Hunedoara         Intrare gratuită la Sarmizegetusa Regia         Ce se întâmplă cu proiectul de 20 de milioane de euro, pentru transportul ecologic din Valea Jiului         Drum de cinci kilometri din Ținutul Pădurenilor modernizat cu fonduri de la Consiliul Județean         Rusalin Ișfănoni a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Hunedoara         Cum s-a ajuns la dezastrul de pe drumul județean spre Sarmizegetusa Regia         Florin Radu, consilier independent la Băiţa, s-a înscris în ALDE