Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București

Centrul Teritorial Deva al Academiei de Studii Economice din București organizează, luni, 7 mai 2018, ”Ziua Porților Deschise” – ediția a II-a.
Evenimentul se adresează liceenilor care sunt interesați să urmeze ciclul universitar de licență la Academia de Studii Economice – Facultatea de Management, forma de învățământ la distanță, în anul universitar 2018-2019.
Astfel, luni, Caravana ASE își va prezenta oferta educațională în municipiul Hunedoara. La eveniment vor participa peste 300 de elevi din clasele a XII-a de la cinci unități de învățământ – Colegiul Național de Informatică ”Traian Lalescu”, Colegiul Economic ”Emanuil Gojdu”, Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara”, Colegiul Tehnic ”Matei Corvin” și Liceul Tehnologic ”Constantin Bursan”.
La întâlnire vor fi prezenți și profesori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, împreună cu directorul Centrului Teritorial Deva, Prof. dr. univ. Ioan Radu.
În luna martie, Caravana ASE a fost prezentă, timp de două zile, în mai multe unități de învățământ din localitățile Brad, Simeria și Geoagiu. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 105 ani de la înființarea Academiei de Studii Economice din București

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor         Villa rustica şi necropola antică de pe malul Lacului Cinciş         Aur pentru echipa României de robotică. Elevii din Hunedoara au întrecut 160 de țări         Drumul spre Lacul Cinciș a fost asfaltat parțial. Unde se poate circula în condiții normale         Biserica medievală Strei va intra în reparații         Cum trebuie purtati blugii skinny fit in functie de silueta – P.         NUMIRE. Cristian Ionică, noul director al Apa Serv Valea Jiului         OMAGIU. Monumentul salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         ACORD Contractul Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor, prelungit cu încă un an