Ziua Copilului, celebrată în penitenciar

Ziua Internaţională a Copilului este sărbătorită în numeroase ţări, de regulă pe data de 1 Iunie a fiecărui an, fiind un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia, de a aprecia şi iubi copiii.
În data de 4 iunie 2018, Penitenciarul Deva va desfăşura activitatea socială – ieșire în comunitate „Copilul din viața mea!” ocazionată de ziua internaţională a copilului, care are ca scop promovarea valorilor familiei, respectiv egalitate, dragoste, respect, împărţirea rolurilor, combaterea tuturor formelor de neglijare, abuz și violenţă, creând posibilitatea de a oferi deţinuţilor apropierea de familie, în special de proprii copii.
Locul de desfăşurare a activităţii este în comunitate, în municipiul Deva, Parcul Bejan, începând cu ora 12.00, când se va realiza o întâlnire între 10 persoane private de libertate condamnate definitiv, care execută pedeapsa în regim semideschis și deschis la Penitenciarul Deva și copiii acestora, într-un cadru în care copilul să poată petrece un timp de calitate, memorabil în compania părinţilor.
Prin intermediul activități, tații au posibilitatea să descopere din unghiuri diferite, calitățile și potențialul copiilor, îi pot ajuta să își învingă temerile și să își depășească limitele. Considerăm că jocurile distractive pot fi elemente care să sudeze relația cu tatăl și să stimuleze dezvoltarea personală a copilului.

Pentitenciarul Bârcea Mare

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primele cete de colindători au sosit la Episcopia Devei și Hunedoarei         Aproape 400 de pomi de Crăciun scoși la vânzare de Direcția Silvică         Șofer pericol public reținut de polițiști         Amendat pentru poluarea Crișului         Amendați pentru pescuit ilegal         Când vor fi finalizate artezienele de peste un milion de euro din Hunedoara         Tânăr din Hunedoara premiat în Marea Britanie pentru serviciile oferite nevoiașilor         Tragedie în Vulcan         Constructorul drumului spre Parâng a cerut sistarea lucrărilor pe perioada iernii. CJ Hunedoara a refuzat cererea         Mașină în flăcări după un accident pe autostradă         Dispecerat unic pentru drumurile județene         Eugenia Crainic își va lansa și la Deva romanul „Studenta criminală”         Un mare actor, Radu Beligan         A fugit cu banii furați dintr-un magazin         Adolescenți reținuți de Poliție pentru furturi de mașini         Depozit de haine second-hand spart de hoți         Hoț de telefoane prins în Petroșani         Grupare de hoți prinsă de polițiști         Autospeciala pompierilor împotmolită pe drumul comunal. Cum se scuză primarul         S-au împlinit 122 de ani de la inaugurarea gării din Brad