Zeci de oameni au căutat un bătrân dispărut în munți

Gheorghe Cherăţoiu, un hunedorean în vârstă de 84 de ani, a fost dat dispărut, marţi, de familie, după ce a plecat pe un deal din apropierea localităţii Aninoasa pentru a culege bureţi de pădure, însă, până la ora apelului de urgenţă al familie, nu a revenit acasă. Mai multe echipaje formate din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, dar şi localnici au pornit în căutarea lui.

„După lăsarea întunericului, căutările au fost sistate, însă, în cursul acestei dimineţi, poliţiştii au reluat activităţile investigative şi de căutare în zonă. Peste 25 de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Aninoasa, jandarmi, pompieri şi salvamontişti, dar şi persoane de sprijin din cadrul Primăriei Oraşului Aninoasa au participat la acţiunea de căutare”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

La data plecării de la domiciliu, bărbatul era îmbrăcat cu: cizme de cauciuc scurte, tip galoşi, îmblănite în interior, culoare albastru închis, pantaloni din stofă, de culoare închisă, cămaşă cu nasturi şi şapcă cu cozoroc, de culoare închisă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime