Zeci de oameni au căutat un bătrân dispărut în munți

Gheorghe Cherăţoiu, un hunedorean în vârstă de 84 de ani, a fost dat dispărut, marţi, de familie, după ce a plecat pe un deal din apropierea localităţii Aninoasa pentru a culege bureţi de pădure, însă, până la ora apelului de urgenţă al familie, nu a revenit acasă. Mai multe echipaje formate din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, dar şi localnici au pornit în căutarea lui.

„După lăsarea întunericului, căutările au fost sistate, însă, în cursul acestei dimineţi, poliţiştii au reluat activităţile investigative şi de căutare în zonă. Peste 25 de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Aninoasa, jandarmi, pompieri şi salvamontişti, dar şi persoane de sprijin din cadrul Primăriei Oraşului Aninoasa au participat la acţiunea de căutare”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

La data plecării de la domiciliu, bărbatul era îmbrăcat cu: cizme de cauciuc scurte, tip galoşi, îmblănite în interior, culoare albastru închis, pantaloni din stofă, de culoare închisă, cămaşă cu nasturi şi şapcă cu cozoroc, de culoare închisă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
FĂRĂ BUGET. Străzi reparate pe credit, la Petroşani         VULCAN/ Înfrăţiţi cu un oraş din Republica Moldova         A cerut daune primăriei pentru că magistrala de apă a Hunedoarei trece pe sub terenul său         Accident produs de un șofer băut         Șofer teribilist reținut de Poliție         Amendați pentru transport ilegal de lemne         Iulian Ceia a fost pus în libertate         O pană de curent a oprit telecabina plină de turiști         Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor