Zeci de oameni au căutat un bătrân dispărut în munți

Gheorghe Cherăţoiu, un hunedorean în vârstă de 84 de ani, a fost dat dispărut, marţi, de familie, după ce a plecat pe un deal din apropierea localităţii Aninoasa pentru a culege bureţi de pădure, însă, până la ora apelului de urgenţă al familie, nu a revenit acasă. Mai multe echipaje formate din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, dar şi localnici au pornit în căutarea lui.

„După lăsarea întunericului, căutările au fost sistate, însă, în cursul acestei dimineţi, poliţiştii au reluat activităţile investigative şi de căutare în zonă. Peste 25 de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Aninoasa, jandarmi, pompieri şi salvamontişti, dar şi persoane de sprijin din cadrul Primăriei Oraşului Aninoasa au participat la acţiunea de căutare”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

La data plecării de la domiciliu, bărbatul era îmbrăcat cu: cizme de cauciuc scurte, tip galoşi, îmblănite în interior, culoare albastru închis, pantaloni din stofă, de culoare închisă, cămaşă cu nasturi şi şapcă cu cozoroc, de culoare închisă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local