Zeci de copii şi adulţi au fost evacuaţi dintr-un bloc, în urma unui incendiu

Pompierii au fost implicați în operațiunile de stingere a unui incendiu izbucnit la o garsonieră din municipiul Vulcan. Arderea s-a propagat la izolația exterioară a blocului, generând o cantitate mare de fum.
„Ajunși la locul la care se dezvolta incendiul, pompierii au decis evacuarea a 35 de persoane, dintre care 20 de copii. Concomitent cu această operațiune a fost dezvoltat dispozitivul de stingere, pompierii reușind să lichideze incendiul”, a declarat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.
Pentru că prezentau simptomele unor intoxicări ușoare cu cu fum, șase minori și patru femei au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Vulcan.
Au intervenit trei autospeciale de stingere, trei ambulanțe, două autoscări și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță al Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”