Zece ani de închisoare pentru violarea unei minore

violHunedoreanul Petrică Lungu (40 de ani) a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru violarea unei minore de 15 ani. Infracţiunea s-a petrecut în anul 2011, în Petrila, iar sentinţa definitivă a fost pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„Infracțiunea a fost comisă în locuință în data de 16 iulie 2011, victima fiind o minoră în vârstă de 15 ani, fiica soției autorului rezultată dintr-o altă relație. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Bârcea Mare, în vederea ispăşirii pedepsei”, a informat Adriana Voina, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.  

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 8 =

ACTUALITATE
Corvin Caffé – pseudoroman cu un oltean de… Hunedoara         Primii colindători la Primăria Deva         Bătrâni jefuiți în locuință, de falși instalatori         Spargere în cabinetul stomatologic         Accidentat pe o trecere de pietoni din Orăștie         UPDATE. Copila de nouă ani dată dispărută a fost găsită         11 utilaje de deszăpezire vor acționa în municipiul Deva         Bilete gratuite de călătorie pentru pensionari         Brazii de Crăciun vor fi aduși din Alba         Peste 7.000 de turişti au vizitat Cetatea Deva în luna noiembrie         Aproape 500 de persoane au fost sancţionate de poliţiştii locali în luna noiembrie         Primarul Gheorghe Ile va primi daune morale         Controale ample la exploatările forestiere         Autoturism incendiat de un om al străzii         Hunedorean lăsat fără aproape 3.000 de euro de tâlhari         Construirea statuii lui Michael Klein a fost scoasă la licitație         Condamnare pentru un fost șef de birou al APIA Hunedoara         Tragedie pe centura municipiului         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, câștigător a două trofee la Gala Ariilor Protejate         Petrecerea cu manele care a alungat animalele sălbatice din Retezat