Viorica Dăncilă în vizită în județul Hunedoara. Cum s-a încurcat în declarații

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a vizitat, sâmbătă, spitalul municipal din Hunedoara, Castelul Corvinilor și noul centru pietonal. Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de o femeie care a apostrofat-o cu privire la Legile Justiției, i-a spus că Guvernul face numai rău țării și a întrebat-o de ce nu își dă demisia. Răspunsul premierului a fost bizar: „Aceste legi sunt pentru oameni și pentru că sunt un bun român. Iar un bun român ține cu România și vrea stabilitate în țară. Și cred că demisia unui guvern care a făcut pentru români trebuie să continue să meargă pe aceeași linie”, a declarat prim-ministrul.

Hunedoreanca s-a arătat dezamăgită de numărul mare de români care pleacă din țară. „Şi vreau să vă spun un lucru: sper ca dumneavoastră, sunteţi femeie, să daţi dovadă de solidaritate între femei. Eu vă respect opinia şi sper ca dacă vă uitaţi spre tot ce a făcut acest Guvern să vă răzgândiţi”, i-a spus premierul.

Un tânăr care i-a strigat „Rușine” și a numit-o „ce mai docilă” a fost sancționat de jandarmi. Prim-ministrul a avut parte și de primiri călduroase, în centrul municipiului. Le-a spus celor prezenți în fața artezienei din Piața Regele Ferdinand că a venit să viziteze obiectivele importante din Hunedoara și că va mai reveni în municipiu.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Viorica Dăncilă în vizită în județul Hunedoara. Cum s-a încurcat în declarații

  1. Valea Jiului

    Sa vina in Valea Jiului sa vada cum isi rup masinile cetatenii Vaii Jiului pe DN 7A (Cheile Jietului) spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca . Valea Jiului a votat tot timpul 28 ani cu PSD la presedentiale , europarlamentare , parlamentare , locale , … si cetateni Vaii Jiului platesc taxe si impozite in fiecare an ca si cei din Valcea , Gorj , …

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare