Vino în echipa noastră, Star Assembly angajează!

Hai cu drag la muncă, locul unde lumea dă mereu „Bună ziua!“, locul unde ai acces la tehnologii de top și accentul este pus pe tine și pe dezvoltarea ta.

Cauți o nouă provocare în carieră dar nu ai calificare în domeniul tehnic? Acum este momentul să profiți de oportunitatea oferită de către Star Assembly!

În perioada următoare ne extindem proiectele într-o hală nouă de productie și angajăm Operatori în Producție.

Știai că 97% dintre angajații noștri ar recomanda Star Assembly ca angajator?

Ce au avut aceștia de spus despre activitatea lor:

  • Vin în fiecare zi cu drag la lucru.”
  • Mă declar mulțumit, deoarece am fost ales chiar dacă nu am avut experiență, am fost instruit și recompensat după faptele mele.”
  • Colectivul este prietenos iar orice problema as avea toata lumea se oferă să mă ajute.”
  • Grad de stres zero (0). Pur si simplu imi place ceea ce fac!”
  • Am posibilitatea de a învăța zilnic lucruri noi.”

Te așteptăm să îți formezi propria părere despre Star Assembly Dă click pentru a afla mai multe detalii despre postul dorit!

Ce plusuri poți aduce echipei:

  • Seriozitate;
  • Stabilitate;
  • Dorința de a învăța lucruri noi.

De ce Star Assembly?

Ai şansa de a te dezvolta într-un mediu de lucru plăcut cu un salariu motivant și mereu la timp, tichete de masă, bonus de performanţă, prime, cantină subvenţionată, asigurare medicală inclusă, transport asigurat și multe alte beneficii.

Star Assembly este subsidiară a Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internațională de automobile.

Mai multe informaţii despre noi găsiți pe site-ul www.stcu.ro la secțiunea „Carieră”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare