Vino în echipa noastră, Star Assembly angajează!

Hai cu drag la muncă, locul unde lumea dă mereu „Bună ziua!“, locul unde ai acces la tehnologii de top și accentul este pus pe tine și pe dezvoltarea ta.

Cauți o nouă provocare în carieră dar nu ai calificare în domeniul tehnic? Acum este momentul să profiți de oportunitatea oferită de către Star Assembly!

În perioada următoare ne extindem proiectele într-o hală nouă de productie și angajăm Operatori în Producție.

Știai că 97% dintre angajații noștri ar recomanda Star Assembly ca angajator?

Ce au avut aceștia de spus despre activitatea lor:

  • Vin în fiecare zi cu drag la lucru.”
  • Mă declar mulțumit, deoarece am fost ales chiar dacă nu am avut experiență, am fost instruit și recompensat după faptele mele.”
  • Colectivul este prietenos iar orice problema as avea toata lumea se oferă să mă ajute.”
  • Grad de stres zero (0). Pur si simplu imi place ceea ce fac!”
  • Am posibilitatea de a învăța zilnic lucruri noi.”

Te așteptăm să îți formezi propria părere despre Star Assembly Dă click pentru a afla mai multe detalii despre postul dorit!

Ce plusuri poți aduce echipei:

  • Seriozitate;
  • Stabilitate;
  • Dorința de a învăța lucruri noi.

De ce Star Assembly?

Ai şansa de a te dezvolta într-un mediu de lucru plăcut cu un salariu motivant și mereu la timp, tichete de masă, bonus de performanţă, prime, cantină subvenţionată, asigurare medicală inclusă, transport asigurat și multe alte beneficii.

Star Assembly este subsidiară a Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internațională de automobile.

Mai multe informaţii despre noi găsiți pe site-ul www.stcu.ro la secțiunea „Carieră”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric