DE NECREZUT Un hunedorean cere recompensă primăriei pentru că a demascat mafia (VIDEO)

Hunedoreanul Vili Rupa, cel care a câştigat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului un proces împotriva statului român, a cerut Primăriei Hunedoara un premiu de 1.000 de lei, pe motiv că a demascat mafia din asociaţia de proprietari. Vili Rupa spune că a sesizat o hoţie de 450.000 de lei, în asociaţia de proprietari.

Am demascat o hoţie de 450.000 de lei, dintre care 300.000 reprezintă pagubele la apă şi 150.000 la gunoi. Iar cei de la primărie, în loc să vină la mine cu un premiu pentru că am demascat această hoţie, m-am trezit că uşa mea a fost vopsită şi mirosea a mortăciune., a declarat Vili Rupa.

Comentarii FB

comentarii
5 Răspunsuri la “DE NECREZUT Un hunedorean cere recompensă primăriei pentru că a demascat mafia (VIDEO)

 1. motu

  Asta saracu’ nu-i cu toti boii acasa.Dar el este un gica-contra care aduce o nota de pitoresc prin comentariile sale scrise in presa hunedoreana on-line.

  Răspuns
 2. GORE

  MOSULE…LASA MARSAVIILE ASTEA SI DU-TE DRQ LA LUCRU CA AI DE CRESCUT COPII SI NU MAI STA PE AJ SOCIAL. TIGAN CE ESTI

  Răspuns
 3. rupavili

  Intr-o societate democrata ,corecta si dreapta , cetatenii cu atitudine civica care demascheaza hotia si abuzurile facute de functionarii statului sunt premiati ,la noi de ce nu sunt apreciati ?

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + 7 =

ACTUALITATE
Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă         Familii amenințate cu evacuarea din cantoanele gării Devei. Cum se va transforma zona         Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara