VIDEO Cea mai frumoasă stradă din Hunedoara a „înflorit”

Strada Revoluţiei din centrul vechi al Hunedoarei devine în fiecare primăvară cel mai atractiv loc al municipiului. Zeci de piersici sălbatici înfloresc în preajma Paştelui şi oferă trecătorilor un peisaj aparte, în care predomină culoarea roz.

Arborii plantaţi pe Strada Revoluţiei răspândesc un parfum îmbătător, iar unii dintre localnici povestesc că noaptea, atunci când ţin ferestrele deschise, miresmele florilor de piersic sunt şi mai puternice. Strada a devenit şi o destinaţie pentru amatorii de fotografie.

„Minunea” durează doar câteva săptămâni, până când florile piersicilor se scutură.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + șapte =

ACTUALITATE
O tânără s-a spânzurat în locuința ei din Deva         Profesorul Eli Androne Petru a câștigat procesul cu primăria         Situația celor două mari proiecte de infrastructură derulate în Hunedoara prin POR 2014 – 2020         Zeci de angajați ai fabricii Terpena au de suferit de pe urma dezastrului. S-au plâns la ITM Hunedoara         Concert de muzică populară în Piața Cetății         Copil de 12 ani rănit în accident         Au furat două motofierăstraie         Persoane bănuite de furt depistate de poliţiştii hunedoreni         ȘI TU POȚI DEVENI SALVATOR!         Evaziune de peste 22 de miliaone de lei. Români și chinezi implicați în afacerile ilegale         Ascensoare noi în Spitalui municipal Hunedoara         Noi mărturii în dosarul matriței din Sarmizegetusa Regia         Fitness în aer liber la poalele Cetății         Sorin Vasilescu participă la o întâlnire în Austria cu specialiști în arheologie         CEH pierde 300 de tone de huilă în fiecare zi         Turiștii din Parâng sunt așteptați cu un drum plin de gropi         A XVI-a ediție a Festivalului – Concurs „Tudorică Munteanu”, organizat în Orăștie         Proiect de lege important. Fermierii care vor fi scutiți de la plata taxelor pentru sănătate, șomaj și salarii         18 octombrie – ziua în care Huniazii au intrat în istorie         Monica Iacob Ridzi a depus o cerere de eliberare condiționată