VIDEO Cea mai frumoasă stradă din Hunedoara a „înflorit”

Strada Revoluţiei din centrul vechi al Hunedoarei devine în fiecare primăvară cel mai atractiv loc al municipiului. Zeci de piersici sălbatici înfloresc în preajma Paştelui şi oferă trecătorilor un peisaj aparte, în care predomină culoarea roz.

Arborii plantaţi pe Strada Revoluţiei răspândesc un parfum îmbătător, iar unii dintre localnici povestesc că noaptea, atunci când ţin ferestrele deschise, miresmele florilor de piersic sunt şi mai puternice. Strada a devenit şi o destinaţie pentru amatorii de fotografie.

„Minunea” durează doar câteva săptămâni, până când florile piersicilor se scutură.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − doi =

ACTUALITATE
Imagini de poveste realizate pe un traseu dificil din Retezat         Sărbătoarea Greco-Catolicilor din Orăștie         Fii satului Văleni s-au strâns laolaltă         De jale și dor la Capela din Orăștie         FOTOGALERIE. Autostrada Lugoj – Deva: peste 170 de utilaje și 500 de municitori au fost mobilizați pe Lotul IV         Cine este tânărul condamnat pentru incendierea mașinilor șefilor din penitenicar         Motociclist rănit după ce a evitat un biciclist         Două femei rănite într-un accident rutier         A incendiat gospodăria vecinilor         FOTO. Carla’s Dreams a concertat în Hunedoara         DACFEST. „Sub semnul lupului” pentru a opta oară         DEZVOLTARE URBANĂ. Deva a primit bani europeni la mica înţelegere         JOCURI DE CULISE LA DEVA. Ovidiu Moş (PSD) a „premiat” consilierii PSRo care l-au făcut primar         Persoană rătăcită Pasul Vâlcan         Șeful Poliției Hunedoara despre cazul polițistului ucis în gara suceveană         Traian Berbeceanu, despre cazul șocant al polițistului ucis în gara suceveană         Accident pe Calea Zarandului         Adolescentă înșelată pe stradă         Prins la furat de cărbune         Căutări în noapte. O tânără s-a rătăcit în Masivul Retezat