Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe drumurile județului

Primele intervenţii ale utilajelor de deszăpezire pe drumurile judeţene din Hunedoara au avut loc sâmbătă, în zonele staţiunilor, montane Râuşor şi Straja. A fost împrăştiat material antiderapant pe DJ 686 Râu de Mori – Râuşor şi pe DJ 664A Lupeni – Straja.

„Deşi ninsorile au fost mai puţin însemnate cantitativ, iar stratul de zăpadă nu este unul consistent, drumarii au intervenit pe sectoarele de drum judeţean aflate în zona montană. Fiind weekend, este de aşteptat ca în cele două zone să urce cu maşinile turişti care doresc să parcurgă trasee montane sau vor să se relaxeze în staţiunile Râuşor şi Straja.Consiliul Judeţean Hunedoara şi cele patru firme care au contracte de deszăpezire pentru drumurile judeţene monitorizează permanent starea acestora”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

Aproape 1.000 de kilometri de drumuri judţene, din reţeaua de peste 1.300 de kilometri, au fost incluşi în acest sezon de iarnă în planurile de intervenţie ale drumarilor, care au o flotă totală de aproape 100 de utilaje, informează CJ Hunedoara. În stocurile firmelor care au ca sarcină deszăpezirile sunt 8.400 de tone de nisip şi 710 tone de sare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Proaspăt ieșit din PSD, Petru Mărginean a trecut la Partidul Umanist         Florin Oancea anunță că Deva se va alătura „Alianţei Vestului” în 2019         13 ani de închisoare pentru criminalul din Orăștie         Fiul lui Traian Berbeceanu s-a dedicat muzicii. Ce versuri a scris pentru familia sa         VIDEO. GALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE. Cei mai buni elevi și profesori din Deva au fost premiați de primărie         PRO-ECHITATE – UN PROIECT DE SUCCES AL UNIVERSITARILOR ALBAIULIENI DEDICAT PERFORMANȚEI SOCIO-PROFESIONALE A ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR         Va fi lansat numărul 24 al revistei de etnografie și folclor Miorița         Colindători la Hunedoara         Proiect ”Deva 750”/ 750 de motive să sărbătorim orașul Deva și pe locuitorii săi         Intervenții pe drumurile județene         Donație de carte în limba română pentru comunitatea românească din Gyula (Ungaria)         Starea drumurilor județene, după primele ninsori abundente         Accident rutier grav pe DN 66         Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial         Turnicheții din curtea Castelului Corvinilor ar putea fi relocați         Comunicat de presă. Senatoarea PNL Carmen Hărău: “Cer intervenția urgentă a Guvernului!”         Gala Voluntariatului         Întâlnire româno-chineză la Primăria Municipiului Deva         România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Campionatului de karate din Slovenia         A nins în județul Hunedoara. Unde au acționat drumarii