Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe drumurile județului

Primele intervenţii ale utilajelor de deszăpezire pe drumurile judeţene din Hunedoara au avut loc sâmbătă, în zonele staţiunilor, montane Râuşor şi Straja. A fost împrăştiat material antiderapant pe DJ 686 Râu de Mori – Râuşor şi pe DJ 664A Lupeni – Straja.

„Deşi ninsorile au fost mai puţin însemnate cantitativ, iar stratul de zăpadă nu este unul consistent, drumarii au intervenit pe sectoarele de drum judeţean aflate în zona montană. Fiind weekend, este de aşteptat ca în cele două zone să urce cu maşinile turişti care doresc să parcurgă trasee montane sau vor să se relaxeze în staţiunile Râuşor şi Straja.Consiliul Judeţean Hunedoara şi cele patru firme care au contracte de deszăpezire pentru drumurile judeţene monitorizează permanent starea acestora”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

Aproape 1.000 de kilometri de drumuri judţene, din reţeaua de peste 1.300 de kilometri, au fost incluşi în acest sezon de iarnă în planurile de intervenţie ale drumarilor, care au o flotă totală de aproape 100 de utilaje, informează CJ Hunedoara. În stocurile firmelor care au ca sarcină deszăpezirile sunt 8.400 de tone de nisip şi 710 tone de sare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Reclamă rusească filmată în Castelul Corvinilor         DEVA, „EXCELENŢA ÎN EDUCAŢIE”. La Olimpiada de Matematică, deveanca Cezara Petrui reprezintă (doar oficial) Capitala         Elevii campioni mondiali la robotică au nevoie urgentă de ajutor         Care sunt drumurile prioritare pentru autoritățile din județ         Drumul spre Sarmizegetusa Regia va fi redeschis         Olimpiada Mind Lab la muzeul din Deva         NEGOCIERI. Administraţia Oancea vrea două pasaje auto peste calea ferată         PROTEST. Angajaţi sub teroare la firma Primăriei Orăştie         Spectacolul-fenomen vine la Deva. Holograf şi “Dacă noi ne iubim”         Costel Avram și-a cerut scuze pentru modul în care s-a purtat cu o jurnalistă         Au revenit la muncă pavatorii pe Bulevardul Corvin         Tragedie pe calea ferată Simeria – Petroșani         Sfârșit de săptămână aglomerat la Sarmizegetusa Regia, în ciuda restricțiilor de circulație         Spectacol la Teatrul de Artă Deva: „Audiția.ro”         Ziua Poliției Române, celebrată în județul Hunedoara         Echipa RobotX din Hunedoara va reprezenta România la Campionatul mondial de Robotică         EUROPARLAMENTARE. Iuliu Winkler, Medalia de Aur a Societății pentru Încurajarea Progresului din Paris         ZIUA MONDIALĂ A APEI. Apa Prod, lecţii deschide despre rostul apei în trei municipii din judeţ         Invazie de pelerini la Mănăstirea Prislop: mii de oameni s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca         Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei va fi repusă în funcţiune