Un tânăr din Deva a fost reţinut pentru tentativă de omor

aRadu Bocheş, din Deva, a fost reţinut de procurori şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că în noaptea de 07/08 decembrie 2013, după ce a fost evacuat dintr-un local situat în municipiul Deva pentru că a agresat o persoană, aflându-se în faţa localului a ameninţat cu un briceag persoanele aflate la faţa locului şi a aplicat o lovitură cu briceagul în zona gâtului părţii vătămate V.I.G., persoană ce nu avea legătură cu incidentul iniţial. Inculpatul a fost prezentat la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + 6 =

ACTUALITATE
Sentință definitivă pentru bătăușii din centrul Devei         Jandarmii montani au fost testați în Cheile Tăii         Ștafeta Veteranilor va trece prin Deva         Situația contractelor de deszăpezire pentru drumurile naționale din vestul țării         Cum a evoluat în 25 de ani populaţia marilor oraşe din judeţul Hunedoara         Decembrie ’89 pe mai multe voci         Rectorul Radu Sorin este cel mai bine plătit profesor din Hunedoara         Tomograf nou achiziționat de Spitalul din Hunedoara         Bine că ești tu deștept! Alegeri în Deva. Conspirație, transpirație și clăbuci         Liviu Gabriel Dumitru va fi noul șef al Școlii de Agenți din Cluj – Napoca         Copil accidentat grav după ce s-a electrocutat pe un pod din Hunedoara         Intensificarea traficului de pasageri pe Aeroportul din centrul ţării         Ministrul Carmen Dan a convocat comisia tehnică centrală pentru alegerile parțiale din luna noiembrie         Un bărbat de 71 de ani s-a urcat băut la volan și a produs un accident         Hoți care au devastat calea ferată prinși de Poliție         O tânără s-a spânzurat în locuința ei din Deva         Profesorul Eli Androne Petru a câștigat procesul cu primăria         Situația celor două mari proiecte de infrastructură derulate în Hunedoara prin POR 2014 – 2020         Zeci de angajați ai fabricii Terpena au de suferit de pe urma dezastrului. S-au plâns la ITM Hunedoara         Concert de muzică populară în Piața Cetății