Un şofer grăbit a lovit două maşini pe autobanda Hunedoara – Deva

Accident rutierA

FOTO ARHIVĂ

Un tânăr de 20 de ani a scăpat doar cu răni uşoare după ce a provocat un accident rutier pe drumul judeţean Hunedoara – Sântuhalm. Şoferul a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism.

Accidentul s-a petrecut în zona fabricii Macon, în jurul orei 7 dimineaţa. Şoferul de 20 de ani s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autobuz care circula pe banda a doua.

„În urma depășirii,  autoturismul a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr din Deva. În urma coliziunii frontale, autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul de 20 de ani a fost proiectat în  autobuz, care a fost avariat pe partea laterală stânga. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 17 =

ACTUALITATE
Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre         DN 76 Deva – Brad: modernizarea șoselei de 30 de kilometri a ajuns la final