Un şofer grăbit a lovit două maşini pe autobanda Hunedoara – Deva

Accident rutierA

FOTO ARHIVĂ

Un tânăr de 20 de ani a scăpat doar cu răni uşoare după ce a provocat un accident rutier pe drumul judeţean Hunedoara – Sântuhalm. Şoferul a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism.

Accidentul s-a petrecut în zona fabricii Macon, în jurul orei 7 dimineaţa. Şoferul de 20 de ani s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autobuz care circula pe banda a doua.

„În urma depășirii,  autoturismul a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr din Deva. În urma coliziunii frontale, autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul de 20 de ani a fost proiectat în  autobuz, care a fost avariat pe partea laterală stânga. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + douăzeci =

ACTUALITATE
Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României