Un nou sens giratoriu va fi amenajat în Hunedoara

Consiliul Local Hunedoara va supune votului, în ședința de joi, studiul de fezabilitate pentru amenajarea unui giratoriu între Bulevardul Traian și Strada Bucegi din municipiul Hunedoara.

„Pentru asigurarea unei capacități mărite de circulație pe artera principală, reducând timpii de așteptare pentru cei care circulă de pe străzile laterale ale Bulevardului Traian din municipiul Hunedoara și totodată pentru parcurgerea intersecțiilor în condiții de siguranță și confort sporit pentru traficul de vehicule, se dorește realizarea unui sens giratoriu  între Bulevardul Traian, Strada Bucegi și Strada Dorobanților din municipiul Hunedoara”, se arată în proiectul de hotărâre. Amenajarea intersecției de tip giratoriu este necesară , susțin inițiatorii proiectului, și pentru fluidizarea circulației în zonă, deoarece intersecția între cele trei străzi este intens circulată atât de autovehicule cât și de pietoni și bicicliști.

Valoarea totală a investiţiei este estimată la peste 500.000 de lei, cu TVA inclus, iar durata de execuție a lucrărilor va fi de trei luni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 4 =

ACTUALITATE
Sentință definitivă pentru bătăușii din centrul Devei         Jandarmii montani au fost testați în Cheile Tăii         Ștafeta Veteranilor va trece prin Deva         Situația contractelor de deszăpezire pentru drumurile naționale din vestul țării         Cum a evoluat în 25 de ani populaţia marilor oraşe din judeţul Hunedoara         Decembrie ’89 pe mai multe voci         Rectorul Radu Sorin este cel mai bine plătit profesor din Hunedoara         Tomograf nou achiziționat de Spitalul din Hunedoara         Bine că ești tu deștept! Alegeri în Deva. Conspirație, transpirație și clăbuci         Liviu Gabriel Dumitru va fi noul șef al Școlii de Agenți din Cluj – Napoca         Copil accidentat grav după ce s-a electrocutat pe un pod din Hunedoara         Intensificarea traficului de pasageri pe Aeroportul din centrul ţării         Ministrul Carmen Dan a convocat comisia tehnică centrală pentru alegerile parțiale din luna noiembrie         Un bărbat de 71 de ani s-a urcat băut la volan și a produs un accident         Hoți care au devastat calea ferată prinși de Poliție         O tânără s-a spânzurat în locuința ei din Deva         Profesorul Eli Androne Petru a câștigat procesul cu primăria         Situația celor două mari proiecte de infrastructură derulate în Hunedoara prin POR 2014 – 2020         Zeci de angajați ai fabricii Terpena au de suferit de pe urma dezastrului. S-au plâns la ITM Hunedoara         Concert de muzică populară în Piața Cetății