Un nou sens giratoriu va fi amenajat în Hunedoara

Consiliul Local Hunedoara va supune votului, în ședința de joi, studiul de fezabilitate pentru amenajarea unui giratoriu între Bulevardul Traian și Strada Bucegi din municipiul Hunedoara.

„Pentru asigurarea unei capacități mărite de circulație pe artera principală, reducând timpii de așteptare pentru cei care circulă de pe străzile laterale ale Bulevardului Traian din municipiul Hunedoara și totodată pentru parcurgerea intersecțiilor în condiții de siguranță și confort sporit pentru traficul de vehicule, se dorește realizarea unui sens giratoriu  între Bulevardul Traian, Strada Bucegi și Strada Dorobanților din municipiul Hunedoara”, se arată în proiectul de hotărâre. Amenajarea intersecției de tip giratoriu este necesară , susțin inițiatorii proiectului, și pentru fluidizarea circulației în zonă, deoarece intersecția între cele trei străzi este intens circulată atât de autovehicule cât și de pietoni și bicicliști.

Valoarea totală a investiţiei este estimată la peste 500.000 de lei, cu TVA inclus, iar durata de execuție a lucrărilor va fi de trei luni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard