Un nou sens giratoriu va fi amenajat în Hunedoara

Consiliul Local Hunedoara va supune votului, în ședința de joi, studiul de fezabilitate pentru amenajarea unui giratoriu între Bulevardul Traian și Strada Bucegi din municipiul Hunedoara.

„Pentru asigurarea unei capacități mărite de circulație pe artera principală, reducând timpii de așteptare pentru cei care circulă de pe străzile laterale ale Bulevardului Traian din municipiul Hunedoara și totodată pentru parcurgerea intersecțiilor în condiții de siguranță și confort sporit pentru traficul de vehicule, se dorește realizarea unui sens giratoriu  între Bulevardul Traian, Strada Bucegi și Strada Dorobanților din municipiul Hunedoara”, se arată în proiectul de hotărâre. Amenajarea intersecției de tip giratoriu este necesară , susțin inițiatorii proiectului, și pentru fluidizarea circulației în zonă, deoarece intersecția între cele trei străzi este intens circulată atât de autovehicule cât și de pietoni și bicicliști.

Valoarea totală a investiţiei este estimată la peste 500.000 de lei, cu TVA inclus, iar durata de execuție a lucrărilor va fi de trei luni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + doi =

ACTUALITATE
Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan         Hunedoreni reținuți în dosarul jafului vagoanelor de cărbune         Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă