Un hunedorean s-a aruncat în faţa unui tren marfar

BUCURESTEAN - CRIMATrupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit pe calea ferată, la ieşirea din municipiul Orăştie, spre Geoagiu. Poliţia a fost anunţată de un localnic despre tragedie. „Echipa operativă deplasată la fața locului, din care au făcut parte şi  poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Orăştie, a constatat că pe magistrala Arad – Alba Iulia, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată cu bariere, la km. 451 + 800, un tren de marfă care circula pe relaţia Bradu Rafinărie – Deva a surprins o persoană de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 50 şi 60 de ani, accidentând-o mortal”,  a informat comisarul de poliţie Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii au efectuat cercetările la faţa locului şi au stabilit că bărbatul s-ar fi aruncat în faţa marfarului. „Asupra cadavrului nu au fost găsite acte, documente personale sau bunuri, cercetările continuând în vederea stabilirii identităţii bărbatului”, a precizat Bogdan Niţu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva