Un hunedorean s-a aruncat în faţa unui tren marfar

BUCURESTEAN - CRIMATrupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit pe calea ferată, la ieşirea din municipiul Orăştie, spre Geoagiu. Poliţia a fost anunţată de un localnic despre tragedie. „Echipa operativă deplasată la fața locului, din care au făcut parte şi  poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Orăştie, a constatat că pe magistrala Arad – Alba Iulia, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată cu bariere, la km. 451 + 800, un tren de marfă care circula pe relaţia Bradu Rafinărie – Deva a surprins o persoană de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 50 şi 60 de ani, accidentând-o mortal”,  a informat comisarul de poliţie Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii au efectuat cercetările la faţa locului şi au stabilit că bărbatul s-ar fi aruncat în faţa marfarului. „Asupra cadavrului nu au fost găsite acte, documente personale sau bunuri, cercetările continuând în vederea stabilirii identităţii bărbatului”, a precizat Bogdan Niţu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor