Un hunedorean s-a aruncat în faţa unui tren marfar

BUCURESTEAN - CRIMATrupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit pe calea ferată, la ieşirea din municipiul Orăştie, spre Geoagiu. Poliţia a fost anunţată de un localnic despre tragedie. „Echipa operativă deplasată la fața locului, din care au făcut parte şi  poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Orăştie, a constatat că pe magistrala Arad – Alba Iulia, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată cu bariere, la km. 451 + 800, un tren de marfă care circula pe relaţia Bradu Rafinărie – Deva a surprins o persoană de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 50 şi 60 de ani, accidentând-o mortal”,  a informat comisarul de poliţie Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii au efectuat cercetările la faţa locului şi au stabilit că bărbatul s-ar fi aruncat în faţa marfarului. „Asupra cadavrului nu au fost găsite acte, documente personale sau bunuri, cercetările continuând în vederea stabilirii identităţii bărbatului”, a precizat Bogdan Niţu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.